Ezt egy edzőnél is megmondtamZozzy 5 írta:Ha már 2 edzőn keresztül tart ez a dolog, akkor lehet, hogy nem edzői felelősség...

Ezt egy edzőnél is megmondtamZozzy 5 írta:Ha már 2 edzőn keresztül tart ez a dolog, akkor lehet, hogy nem edzői felelősség...
Azért csak reagálnék...lionelmessi19 írta:Vajon elhangzott, hogy nemlehet körbeugrálva játszani és befelé passzolgatni egy 11 emberes védelem ellen?
Igazán kíváncsi lennék.
Nemkérek reakciókat, eszem ágában sincs csak edzői hibát állítani, vagy egyáltalán bármit is. Csak az első félidőhöz képest a legnagyobb és legegyértelműbb hibánk úgy ahogy volt megmaradt.
Ez sok mindent megmagyarázottlionelmessi19 írta: Ez egy újságírói feltevés csupán, mindösszesen az előszezon alapján.
Természetesen könnyen lehet, hogy Touré lesz a kezdő játékos.
Megjegyzem úgy is kellene lennie.
Ez egy újságírói feltevés csupán, mindösszesen az előszezon alapján.shevy írta:azt nem értem, hogy miért Keitát favorizálja Touré előtt? Holott, tavaly Touré volt az egyik legjobb emberünk, Keita pedig nem volt valami meggyőző az előszezonban...
Ajjaj.Bogi63 írta:Tudom, hogy most az összes alfa hím Barca szurkoló ketté akar majd ütni, de én akkor is leírom a mondandómat.![]()
AMIKOR PUYOL, ÉS ETO'O BERÚGTA A GÓLT, PEP OLYAN ELKÉPESZTŐEN, HIHETETLENÜL, ARANYOSAN MOSOLYGOTT, HOGY MAJDNEM BEFOLYTAM A SZÉK ALÁ!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Kövezzetek meg, de ez így van, és sosem tudom befogni a számat. Ez van.
De igen, mások lettek ott is a vezetők, a felelős orvosok, Pep döntése alapján. A sport.es írta kb. 2 hónapja, mikor Pep átvette a csapatot.Varga Tamás írta:Miért, az orvosi kart is lecserélték? Én úgy tudom, nem.
Na nekem ennyire nem tetszett, de tényleg jópofa látvány volt, végre valami érzelem az arcánBogi63 írta:Tudom, hogy most az összes alfa hím Barca szurkoló ketté akar majd ütni, de én akkor is leírom a mondandómat.![]()
AMIKOR PUYOL, ÉS ETO'O BERÚGTA A GÓLT, PEP OLYAN ELKÉPESZTŐEN, HIHETETLENÜL, ARANYOSAN MOSOLYGOTT, HOGY MAJDNEM BEFOLYTAM A SZÉK ALÁ!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Kövezzetek meg, de ez így van, és sosem tudom befogni a számat. Ez van.
Emlékszem arra a mecsre a 20.perc körül 3-0! Mint tudjuk késöbb a továbbjutásba került...Enrique írta:Nem tudom ki, hogy gondolja, remélem nem is lesz igazam, de most úgy érzem, lesz néhány alkalom, meccs, mikor nagyot fogunk bukni.
Nem csak azért, mert amúgy is törvényszerű, hanem mert Pep is hasonlóan próbálja a védelmet feltolni, mint Rijkaard annak idején. Akkor is ráfáztunk - pl. [vs Chelsea, 2005, 2-4 -, jó lenne, ha most nem esne a csapat ugyanabba a hibába.![]()
Miért, az orvosi kart is lecserélték? Én úgy tudom, nem.Boixos írta:az erőnléti edzések intenzitásának ügyelése inkább a szakmai stáb feladata, mint az orvosoké, ez a "pörgés" pedig lófsz volt. legalábbis ezt emlegette néhány olyan játékos, aki frissen érkezett, v éppen lelépett a barcából.
ezzel együtt az orvosok sincsenek túlságosan ott a szeren, hiszen már közelmúltban megnyert első bajnokságunkat is kb 13 emberrel nyertük, a gyengusz viszont folyamatosan tele volt. (bár ez sem feltétlenül az ő saruk, inkább az volt a probléma, h az edző(k) sz.rát nem annyira tudták ellapátolni.)
de most már más a brigád.
És a nem megfelelő fizikai állapotban az orvosi stáb nem ludas? Ők végzik a különböző felméréseket, teszteket, vizsgálatokat. Na, mindegy.barca99 írta:Csalódottságában könnyen fröcsög az ember, mindenki nehezen nyelte le, hogy Samu és Messi nélkül maradtunk le a bajnoki címről. De a nyakamat tenném rá, hogy a nem megfelelő fizikai állapot sokkal nagyobb baj, mint a dilettáns orvosi stáb.
De ha bizonyítottak, ha nem, Cáceressel példálózni nem volt épp szerencsés.
Testvér, az elmúlt 2-3 idényben kiderült, hogy mennyire alkalmas ez az orvosi stáb feladata ellátására. Még meddig bizonyítsanak?barca99 írta:Szerintem körülbelül nulla az összefüggés Cáceres sérülése és az orvosi stáb maradása között.Attól, hogy vki izomhúzódást szenved, nem az orvosok tehetnek. Szerintem. Várjuk meg, hogy lesznek-e sérülések, milyen típusúak... mert eddig a nem megfelelő fizikai állapot is hozzá járult a sok sérüléshez.
Talán idény végén kijelenthető, mi volt hatalmas nagy hiba és mi nem.
Így van. Ezt mondtam már én is százszor. Az edző nem haver, nem barát, hanem felettes, ő a főnök. Nem barátkozni kell, sőt, még csak nem is kell feltétlenül szeretni. Tisztelni kell, és hallgatni rá. Úgy tűnik, Pep jó úton halad. De ne feledjük: a Barca tavaly nyáron is könnyű álmot ígért, aztán rémálom lett belőle. Bizakodni lehet, de elbízni magunkat nem.Boixos írta:nagyon jó azt látni, h nem feltétlenül kell leállni bratyizni a játékosokkal a siker érdekében. nem akarom mostmár cikizni rijkaardot, de láthattuk, h a haverság és a bajok eltussolása hova vezethet. ehhez képest guardiola alatt elpattintották a csapat két ikonját, sőt a világ legjobb góllövő csatárát is megcsapta a télak szele. szerencsére ez utóbbi elképzelés nem jött be, de volt annyi vér az edző pucájában, h bevallja, hülye volt.
ezek után biztos nem véletlen samu játéka és az egészhez való hozzáállása sem. ha vki kemény, de egyenes edző, azt a játékosok is elismerik. ennyire nem mindegy, h ki a fej a csapat élén.
nagyon bízom egy hasonlóan kellemes folytatásban!