Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.31. 21:29:54

Zozzy 5 írta:Ha már 2 edzőn keresztül tart ez a dolog, akkor lehet, hogy nem edzői felelősség...
Ezt egy edzőnél is megmondtam :wink: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
takivini
Capitá del Barça

2008.08.31. 21:27:42

Nekem csak annyi volt a problémám (najó ez persze nem igaz), hogy Guardiola úgy állt hozzá, hogy nem ezen a meccsen múlik a bajnokság. Egy auto-cenzúrát nem! Minden meccsen három pontot lehet szerezni. :x
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.08.31. 21:24:40

lionelmessi19 írta:Vajon elhangzott, hogy nemlehet körbeugrálva játszani és befelé passzolgatni egy 11 emberes védelem ellen?

Igazán kíváncsi lennék.

Nemkérek reakciókat, eszem ágában sincs csak edzői hibát állítani, vagy egyáltalán bármit is. Csak az első félidőhöz képest a legnagyobb és legegyértelműbb hibánk úgy ahogy volt megmaradt.
Azért csak reagálnék...

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ha ez a fórumon elhangzik, akkor a BARCELONA öltözőjében ne hangozna el. Ha már 2 edzőn keresztül tart ez a dolog, akkor lehet, hogy nem edzői felelősség...
El Payaso
Capitá del Barça

2008.08.31. 21:24:10

Sztem meg egy Numanciát edző nélkül is verni kell egy ilyen csapatnak mint mi...
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.08.31. 21:22:30

Vajon elhangzott, hogy nemlehet körbeugrálva játszani és befelé passzolgatni egy 11 emberes védelem ellen?

Igazán kíváncsi lennék.

Nemkérek reakciókat, eszem ágában sincs csak edzői hibát állítani, vagy egyáltalán bármit is. Csak az első félidőhöz képest a legnagyobb és legegyértelműbb hibánk úgy ahogy volt megmaradt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Atlantis
Capitá del Barça

2008.08.31. 12:01:37

lionelmessi19 írta: Ez egy újságírói feltevés csupán, mindösszesen az előszezon alapján. :)
Természetesen könnyen lehet, hogy Touré lesz a kezdő játékos.
Megjegyzem úgy is kellene lennie.
Ez sok mindent megmagyarázott :D

Én arra leszek kiváncsi, hogy Guardiola majd éles helyzetben képes lesz-e jó cseréket küldeni pályára és a szünetben milyen hatással lesz a játékosok "lelki világára"... :wink:
Andris
Adminisztrátor

2008.08.31. 11:40:58

shevy írta:azt nem értem, hogy miért Keitát favorizálja Touré előtt? Holott, tavaly Touré volt az egyik legjobb emberünk, Keita pedig nem volt valami meggyőző az előszezonban...
Ez egy újságírói feltevés csupán, mindösszesen az előszezon alapján. :)
Természetesen könnyen lehet, hogy Touré lesz a kezdő játékos.
Megjegyzem úgy is kellene lennie.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
shevy
Capitá del Barça

2008.08.31. 11:39:28

azt nem értem, hogy miért Keitát favorizálja Touré előtt? Holott, tavaly Touré volt az egyik legjobb emberünk, Keita pedig nem volt valami meggyőző az előszezonban...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.08.31. 11:29:40

ezt csak azért tettem be, hogy ha esetleg bogi nem nézte meg tuti lássa :D http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=1045
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.08.23. 22:17:38

Bogi63 írta:Tudom, hogy most az összes alfa hím Barca szurkoló ketté akar majd ütni, de én akkor is leírom a mondandómat. :D

AMIKOR PUYOL, ÉS ETO'O BERÚGTA A GÓLT, PEP OLYAN ELKÉPESZTŐEN, HIHETETLENÜL, ARANYOSAN MOSOLYGOTT, HOGY MAJDNEM BEFOLYTAM A SZÉK ALÁ!!!!!!!!! :oops: :D :D

Kövezzetek meg, de ez így van, és sosem tudom befogni a számat. Ez van. :D
Ajjaj. :D

Akkor majd egyszer megejthetnénk,egy közös meccsnézést.Persze csak akkor,ha valami kis csapat ellen játszik a Barca. :D
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.08.20. 08:36:46

Nagyon helyes, hogy cserélve lettek ők is. Meglátjuk javul-é a helyzet.
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.19. 22:17:00

Varga Tamás írta:Miért, az orvosi kart is lecserélték? Én úgy tudom, nem.
De igen, mások lettek ott is a vezetők, a felelős orvosok, Pep döntése alapján. A sport.es írta kb. 2 hónapja, mikor Pep átvette a csapatot.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.08.17. 17:01:13

Bogi63 írta:Tudom, hogy most az összes alfa hím Barca szurkoló ketté akar majd ütni, de én akkor is leírom a mondandómat. :D

AMIKOR PUYOL, ÉS ETO'O BERÚGTA A GÓLT, PEP OLYAN ELKÉPESZTŐEN, HIHETETLENÜL, ARANYOSAN MOSOLYGOTT, HOGY MAJDNEM BEFOLYTAM A SZÉK ALÁ!!!!!!!!! :oops: :D :D

Na nekem ennyire nem tetszett, de tényleg jópofa látvány volt, végre valami érzelem az arcán :D Amúgy legalább az ő mosolya nem rémisztő mint Rijkaardé az utolsó meccsen Dos Santos góljainál, hát ott majdnem elájultam olyan rémisztő volt a közeli kép. Amúgy ha olyan jó edző lesz mint játékos akkor tarlunk(a kezdet bíztató)
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.17. 16:54:43

Tudom, hogy most az összes alfa hím Barca szurkoló ketté akar majd ütni, de én akkor is leírom a mondandómat. :D

Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
csabimo
Capitá del Barça

2008.08.17. 13:56:29

Enrique írta:Nem tudom ki, hogy gondolja, remélem nem is lesz igazam, de most úgy érzem, lesz néhány alkalom, meccs, mikor nagyot fogunk bukni.

Nem csak azért, mert amúgy is törvényszerű, hanem mert Pep is hasonlóan próbálja a védelmet feltolni, mint Rijkaard annak idején. Akkor is ráfáztunk - pl. [vs Chelsea, 2005, 2-4 -, jó lenne, ha most nem esne a csapat ugyanabba a hibába. :roll:
Emlékszem arra a mecsre a 20.perc körül 3-0! Mint tudjuk késöbb a továbbjutásba került...
Szerintem évek ota gyenge a csapat védelme, és most nem csak kimondottan a védelemre gondolok, hanem mint csapat rendkivül rosszul bekkelünk!!!
Vannak meccsek amikor 1-0ra vezetsz és meg kell tudni tartani az eredményt, és ebböl mindenkinek ki kell venni a részét...
Nagyon sok meccset buktunk el tavaly ugy,hogy mi vezettünk, és ez nem "csak" a védelem hibája...Remélem pepp ezen fog tudni változtatni. Mert ha nincs nálunk a labda akkor nem tudjuk tartani, tehát minnél elöbb meg kell szerezni, és ehez szükség van egy jol letámadó középpályára!!!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.08.17. 13:26:42

Nem tudom ki, hogy gondolja, remélem nem is lesz igazam, de most úgy érzem, lesz néhány alkalom, meccs, mikor nagyot fogunk bukni.

Nem csak azért, mert amúgy is törvényszerű, hanem mert Pep is hasonlóan próbálja a védelmet feltolni, mint Rijkaard annak idején. Akkor is ráfáztunk - pl. [vs Chelsea, 2005, 2-4 -, jó lenne, ha most nem esne a csapat ugyanabba a hibába. :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.15. 22:32:26

nem az orvosi karra gondoltam a "más brigáddal".
viszont ha normális terhelést kapnak a játékosok, a normális(abb) edzőktől, akkor talán az orvosoknak is kevesebb dolguk lesz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.15. 22:06:30

Boixos írta:az erőnléti edzések intenzitásának ügyelése inkább a szakmai stáb feladata, mint az orvosoké, ez a "pörgés" pedig lófsz volt. legalábbis ezt emlegette néhány olyan játékos, aki frissen érkezett, v éppen lelépett a barcából.
ezzel együtt az orvosok sincsenek túlságosan ott a szeren, hiszen már közelmúltban megnyert első bajnokságunkat is kb 13 emberrel nyertük, a gyengusz viszont folyamatosan tele volt. (bár ez sem feltétlenül az ő saruk, inkább az volt a probléma, h az edző(k) sz.rát nem annyira tudták ellapátolni.)

de most már más a brigád.
Miért, az orvosi kart is lecserélték? Én úgy tudom, nem.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.15. 21:58:59

az erőnléti edzések intenzitásának ügyelése inkább a szakmai stáb feladata, mint az orvosoké, ez a "pörgés" pedig lófsz volt. legalábbis ezt emlegette néhány olyan játékos, aki frissen érkezett, v éppen lelépett a barcából.
ezzel együtt az orvosok sincsenek túlságosan ott a szeren, hiszen már közelmúltban megnyert első bajnokságunkat is kb 13 emberrel nyertük, a gyengusz viszont folyamatosan tele volt. (bár ez sem feltétlenül az ő saruk, inkább az volt a probléma, h az edző(k) sz.rát nem annyira tudták ellapátolni.)

de most már más a brigád.
PUYOL-XAVI-INIESTA
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.15. 21:56:48

Szerintem egyikünk sem orvos, így hanyagolhatjuk is a témát, hogy ki, mikor, miért felelős, és mikor mit lehet megállapítani.

Mondtam már, hogy én optimista ember vagyok. Ha nem küldik el az orvosi stábot, én abban bízok, hogy azért, mert a sérülések nagyrésze megelőzhető a megfelelő fizikai felkészítéssel.

Viszont felesleges mindegy egyes sérülés után az orvosi stábot kérdőre vonni. Ilyen sérüléseknél meg pláne.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.15. 21:41:24

barca99 írta:Csalódottságában könnyen fröcsög az ember, mindenki nehezen nyelte le, hogy Samu és Messi nélkül maradtunk le a bajnoki címről. De a nyakamat tenném rá, hogy a nem megfelelő fizikai állapot sokkal nagyobb baj, mint a dilettáns orvosi stáb.

De ha bizonyítottak, ha nem, Cáceressel példálózni nem volt épp szerencsés.
És a nem megfelelő fizikai állapotban az orvosi stáb nem ludas? Ők végzik a különböző felméréseket, teszteket, vizsgálatokat. Na, mindegy.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.15. 21:32:39

Csalódottságában könnyen fröcsög az ember, mindenki nehezen nyelte le, hogy Samu és Messi nélkül maradtunk le a bajnoki címről. De a nyakamat tenném rá, hogy a nem megfelelő fizikai állapot sokkal nagyobb baj, mint a dilettáns orvosi stáb.

De ha bizonyítottak, ha nem, Cáceressel példálózni nem volt épp szerencsés.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.15. 21:25:34

barca99 írta:Szerintem körülbelül nulla az összefüggés Cáceres sérülése és az orvosi stáb maradása között. :roll: Attól, hogy vki izomhúzódást szenved, nem az orvosok tehetnek. Szerintem. Várjuk meg, hogy lesznek-e sérülések, milyen típusúak... mert eddig a nem megfelelő fizikai állapot is hozzá járult a sok sérüléshez.

Talán idény végén kijelenthető, mi volt hatalmas nagy hiba és mi nem.
Testvér, az elmúlt 2-3 idényben kiderült, hogy mennyire alkalmas ez az orvosi stáb feladata ellátására. Még meddig bizonyítsanak?
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.15. 21:23:46

Szerintem körülbelül nulla az összefüggés Cáceres sérülése és az orvosi stáb maradása között. :roll: Attól, hogy vki izomhúzódást szenved, nem az orvosok tehetnek. Szerintem. Várjuk meg, hogy lesznek-e sérülések, milyen típusúak... mert eddig a nem megfelelő fizikai állapot is hozzá járult a sok sérüléshez.

Talán idény végén kijelenthető, mi volt hatalmas nagy hiba és mi nem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.15. 18:37:45

Boixos írta:nagyon jó azt látni, h nem feltétlenül kell leállni bratyizni a játékosokkal a siker érdekében. nem akarom mostmár cikizni rijkaardot, de láthattuk, h a haverság és a bajok eltussolása hova vezethet. ehhez képest guardiola alatt elpattintották a csapat két ikonját, sőt a világ legjobb góllövő csatárát is megcsapta a télak szele. szerencsére ez utóbbi elképzelés nem jött be, de volt annyi vér az edző pucájában, h bevallja, hülye volt.
ezek után biztos nem véletlen samu játéka és az egészhez való hozzáállása sem. ha vki kemény, de egyenes edző, azt a játékosok is elismerik. ennyire nem mindegy, h ki a fej a csapat élén.
nagyon bízom egy hasonlóan kellemes folytatásban!
Így van. Ezt mondtam már én is százszor. Az edző nem haver, nem barát, hanem felettes, ő a főnök. Nem barátkozni kell, sőt, még csak nem is kell feltétlenül szeretni. Tisztelni kell, és hallgatni rá. Úgy tűnik, Pep jó úton halad. De ne feledjük: a Barca tavaly nyáron is könnyű álmot ígért, aztán rémálom lett belőle. Bizakodni lehet, de elbízni magunkat nem.
Ráadásul az orvosi stáb kirúgása nem történt meg. Ez hatalmas nagy hiba. Cáceres már meg is sérült. Nem szeretném a sor folytatását.
Kép
Válasz küldése