Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg azt, hogy a nagy antiBojanosok belátják, hogy igenis kell ő nekünk.Messithebest írta:Oké, szegény Bojan, de ez is már unalmas.... az se rossz, hogy most 20-21 éves, és 17 évesen volt a legjobb szezonja, holott elvileg fejlődnie kéne, pedig csak romlik.... opcióval vagy opció nélkül, de menjen nyugodtan Rómába, ha ott mutat valamit, és opcióval megy akkor esetleg visszavehetjük, de ha ugyanez megy, remélem hogy a nagy Bojan-fan-ok is belátják, hogy ő nem való ide.Messi-Ini írta:Szálljunk már le szegény Bojanrol emberek...Tudjátok mi a helyzet,az hogy nem Barca szint,MÉG!!!Nagyon fiatal,neki fejlődnie kell hogy elérje a Barca szintjét,azt meg csak folyamatos játékpercel lehet elérni!!Ezt náálunk nem kapja meg,ezért nem jön a várva várt "áttörés"...Menjen csak el a Romaba,de opcióval,és ha ott alap kezdő lesz,és úgy sem mutat semmit 1-2-évig,akkor lehet temetni,addig csend!!!
Oké, szegény Bojan, de ez is már unalmas.... az se rossz, hogy most 20-21 éves, és 17 évesen volt a legjobb szezonja, holott elvileg fejlődnie kéne, pedig csak romlik.... opcióval vagy opció nélkül, de menjen nyugodtan Rómába, ha ott mutat valamit, és opcióval megy akkor esetleg visszavehetjük, de ha ugyanez megy, remélem hogy a nagy Bojan-fan-ok is belátják, hogy ő nem való ide.Messi-Ini írta:Szálljunk már le szegény Bojanrol emberek...Tudjátok mi a helyzet,az hogy nem Barca szint,MÉG!!!Nagyon fiatal,neki fejlődnie kell hogy elérje a Barca szintjét,azt meg csak folyamatos játékpercel lehet elérni!!Ezt náálunk nem kapja meg,ezért nem jön a várva várt "áttörés"...Menjen csak el a Romaba,de opcióval,és ha ott alap kezdő lesz,és úgy sem mutat semmit 1-2-évig,akkor lehet temetni,addig csend!!!
Rutinja nincs meg egyedül. Zavaró néha nézni a tehetetlenségét és emiatt bennünk marad egy hiányérzet, ami évről-évre magasabbra teszi a lécet egy ennyire fiatal srác előtt, és persze hogy nem fog megfelelni. Tehát a csalódottság is beszél sok emberből, nem robbant be, akkor most már húzzon el innen.Alberto10 írta:A híreket nem kommentálnám, majd kedd-szerda felé, amikor lesznek konkrétumok is talán, de az, hogy itt még mindig megy a "bojanozás" szerintem kezd röhejessé válni.
Már megbocsássatok, de az utóbbi 3 évben kiderült, hogy Bojannak nem a kevés játékpercek miatt nem megy a játék, hanem azért, mert nincs meg a kellő tehetsége, képességei egy Barcelona-szinthez.
Mert neki nem az a posztja, hiába játszott ott sokat, és hiába tud Villa ott bizonyítani aki szintén egy született középcsatár, ugye a rutin meg a játékpercek...Alberto10 írta:Idén ezt már tapasztalhattuk, de tavaly is, hiszen amikor tavasszal bekövetkezett a szokásos sérüléshullám, láthattuk, hogy Pep inkább a szélsőhátvédeinket teszi be wingernek, mint Bojant és vajon miért?
Alberto10 írta:Tehát ódzkodjunk ha lehet az ilyen Rossi-Bojan összehasonlításoktól, mert ez látatlanban is sértő az olaszra nézve![]()
Alberto10 írta:Bojan egy középcsapatban elmegy a tehetsége alapján, de a Barcába kevés. És hangsúlyozom nem a kevés játéklehetőséggel van a probléma.
Attól mert folyamatosan elismételgeted a saját véleményed nem nő meg az igazságtartalma, egyedül magadnak magyarázod be folyamatosan. Attól persze lehet még igaz is, én személy szerint nem értek vele egyet, de ha te nem értesz itt valakivel egyet, akkor próbálj meg odafigyelni az érvekre, ne csak a sajátodat hangoztasd. Nem bántásból, csak egy jó tanács.Alberto10 írta:Jó lenne ezeket a dolgokat belátni lassan 2-3 év elteltével...
Minden szavaddal egyetértek. Bojan utoljára 3-4 éve volt a legjobb azóta csak lefele van..... Jeffren meg egy üveg. Bekéne már látni....Alberto10 írta:A híreket nem kommentálnám, majd kedd-szerda felé, amikor lesznek konkrétumok is talán, de az, hogy itt még mindig megy a "bojanozás" szerintem kezd röhejessé válni.
Már megbocsássatok, de az utóbbi 3 évben kiderült, hogy Bojannak nem a kevés játékpercek miatt nem megy a játék, hanem azért, mert nincs meg a kellő tehetsége, képességei egy Barcelona-szinthez.
Tehát ódzkodjunk ha lehet az ilyen Rossi-Bojan összehasonlításoktól, mert ez látatlanban is sértő az olaszra nézve![]()
Bojan egy középcsapatban elmegy a tehetsége alapján, de a Barcába kevés. És hangsúlyozom nem a kevés játéklehetőséggel van a probléma. Aki nézi a Barca meccseit látja, hogy Bojan kilóg a sorból mindenféle szempontból.
Ebben a szezonban is az volt a probléma, ami főleg tavasszal, a sérüléshullámoknál vált egyre szembetűnőbbé, hogy a Pep rendelkezésére álló keretben, csupán 12-13 játékos olyan, akit bárhol, bármelyik meccsen szerepeltetve nem romlik a csapatjáték minősége. A keret bővítése pedig nem azt jelenti, hogy mindenki marad és még érkezik 2-3 játékos, hanem azt, amit Cruyff is mondott, tehát: el kell érni, hogy a szezon kritikus pontján Guardiolának legyen 15-16 bármikor bevethető, minőségi játékosa.
Idén ezt már tapasztalhattuk, de tavaly is, hiszen amikor tavasszal bekövetkezett a szokásos sérüléshullám, láthattuk, hogy Pep inkább a szélsőhátvédeinket teszi be wingernek, mint Bojant vagy Jeffrent küldi pályára, és vajon miért?
Azért, mert Bojan és Jeffrén nem üti meg azt a nívót, szintet, hogy egy clásicón, vagy Bl-elődöntőben, tehát éles helyzetben beállva biztosítsa a csapat minőségi fennmaradását. Velük romlik a játék minősége, és ezt nem engedheti meg magának egy Barcelona.
És az, hogy szezon közben nincs nagyon rotáció ugyan ezekből a problémákból adódik, nincs meg az a megfelelő 15-16 játékos, akikkel ezt véghez lehetne vinni.
Jó lenne ezeket a dolgokat belátni lassan 2-3 év elteltével...
Szerintem csak arra gondoltak, hogy nem lenne annyival nagyobb erősítés Rossi Bojan helyett, hogy 30 millát ki kelljen adni érte. Ezzel én is tökéletesen egyetértek, bármennyire is kedvelem az olaszt.noname írta: Nah ide figyelj!
Én akkor kritizálok vkit ha rosszul játszik. Bojan bőven elég lehetőséget kapott h bizonyítson.
Te csak ne beszélj az én helyemben! Attól mert Bojan ügyben nem értünk egyet, nem kritizállak, tehát te se jártasd a szád!
Bocs ezért a hszért, de enyhe kifejezés h elegem van ebből a kölyökből!
Nah ide figyelj!Fecooo írta:a helyedben nem próbálkoznék ezzel az érvvel, ugyanis noname lenne az első, aki kritizálná Rossit, h milyen béna, ha fényévente kapna lehetőséget... ő csak néz, nem érdeklik a körülmények...samy85 írta:Noname, ezt tudom, és gondolkodtam ebben is már... de Rossi nem erősítés... 30 millióért...sokszor leírtam már hogy Bojan ha kapna annyi lehetőséget mint az olasz, akkor azt a szintet hozná, vagy ha megfordítjuk, és Rossi nem kap lehetőséget nem biztos h jobban menne neki mint a szerb-spanyolnak... és tavaly igenis Bojan megmutatta hogy képes megfelelni, amikor a Zlatan helyett kapott esélyt... idén nem kapott semmit, és ezért volt gyenge...vagyis kapott de akkorra már görcsössé vált... azt mondom én is hogy kell igazolni, és nem a Bojant erőltetem, (csak Rossi alternatívájánál...) azt hiszem más lehetőség is van támadó posztra...
a hírekhez:
persze értem én, h több vasat kell a tűzben tartani, de mi értelme két jó játékost is bezsongatni, h "hűűű de jó, megyek a Barcához", aztán úgyis csak egyiket hozzuk el, a másik meg csalódott lesz... profik-profik, de mégis saar érzés lehet majd annak, aki végül nem jön...
a helyedben nem próbálkoznék ezzel az érvvel, ugyanis noname lenne az első, aki kritizálná Rossit, h milyen béna, ha fényévente kapna lehetőséget... ő csak néz, nem érdeklik a körülmények...samy85 írta:Noname, ezt tudom, és gondolkodtam ebben is már... de Rossi nem erősítés... 30 millióért...sokszor leírtam már hogy Bojan ha kapna annyi lehetőséget mint az olasz, akkor azt a szintet hozná, vagy ha megfordítjuk, és Rossi nem kap lehetőséget nem biztos h jobban menne neki mint a szerb-spanyolnak... és tavaly igenis Bojan megmutatta hogy képes megfelelni, amikor a Zlatan helyett kapott esélyt... idén nem kapott semmit, és ezért volt gyenge...vagyis kapott de akkorra már görcsössé vált... azt mondom én is hogy kell igazolni, és nem a Bojant erőltetem, (csak Rossi alternatívájánál...) azt hiszem más lehetőség is van támadó posztra...
A keret bővülése nem feltétlen azt jelenti h több a játékos. Sokkal inkább azt, hogy több jó játékos legyen. Bojan, Jeffren nem sok vizet zavartak. Olyanokat akarnak melléjük hozni, akik minőségben jelenteknek javulást. Pl idén úgy jártunk h nem volt Villa helyett cserejátékos, így Villa kifúlt. Ha jönne Rossi, akkor már lenne. Jeffren pl nagyjából annyi vizet zavart a Camp Nou környékén, mint én, így ha hoznánk vkit helyette, az igenis bővülés. Esetünkben a keret bővülése azt jelenti h ne 12-13 bármikor bevethető játékosunk legyen, hanem 15-16.samy85 írta:30 miskát kérnek Rossiért, de a Barca, 29,5 et ajánlott, de csak 21 misit adnak most, és a többit a köv szezontól függően..... ezt a hírt olvastam a napokban valamelyik site-on... a Yellow Submarine-nek persze egyben kéne 30 milcsi...
Noname... ha adunk el játékost, a keret nem fog bővülni semmit... pedig ez a fő állítólag... a fáradságot megelőzendő...
Egyrészt üdvözlöm ezt a hozzászólást.noname írta:Ez a 35 milla csak a szokásos újságírói koholmány. 25nél többet pénzben senkiért se fogunk kifizetni, ez biztos. 35 körüli ajánlat max úgy lehetne lehetséges h Jeffren + 25. Remélem látják Pep-ék h Sanchez drága és csak drágább lesz. Rossi ára viszont stabil, nincs annyi érdeklődő, nem annyira túlsztárolt mint Sanchez. Ha visszautasították az első ajánlatot, jöhet a következő. Fizessünk 25 milliót és be lehet még dobni egy játékost is. Ebbe már a Villarreal is belemenne. Ha nem, ki kell perkálni azt a 30 milliót, még úgy is marad 15, továbbá eladásokból összejön még egy csomó pénz, tehát továbbra is versenghetnénk akárkiért, csak épp a legégetőbb probléma meg lenne oldva.
függő pénzösszegnek sose tesznek be ilyen súlyos milliókat, nemtudom hol olvastad de elfelejtheted szerintem.samy85 írta:30 miskát kérnek Rossiért, de a Barca, 29,5 et ajánlott, de csak 21 misit adnak most, és a többit a köv szezontól függően..... ezt a hírt olvastam a napokban valamelyik site-on... a Yellow Submarine-nek persze egyben kéne 30 milcsi...
Noname... ha adunk el játékost, a keret nem fog bővülni semmit... pedig ez a fő állítólag... a fáradságot megelőzendő...
Én meg ugyanezt Rossiért 18+3 millióval.S.Agüero írta:Én egy 30 millió+Jeffren ajánlatot letennék az Udinese elé, ez már azért nem lenne kevés.