Xavinho írta:Ne haragudjanak a rajongói,de nekem nagyon úgy tűnik,h Pepnek csak a szája jár (folyamatosan) és nem igazán tudja,h mihez is kezdjen.
Ez akkor lenne igaz, ha nagyképűen nyilatkozna, ígéreteket tenne, s magát egy klasszis edzőnek állítaná be. Amit írsz, annak nincs alapja!(s ez az egész hozzászólásodra igaz)
Kapusposzton kitenné azt a Valdest,aki 4 éve jól teljesít. Igen,jól teljesít,m nincs hibátlan kapus,olyan,aki nem bakizik néha. Még a nagy Buffonnak és Cechnek is vannak meg a régiek közül Kahnnak és Bartheznek is voltak.
Ez az a felvetés, amire nem tudok reagálni. Eddig még nem találkoztam olyan hírrel, ami ezt támasztaná alá, de lényegtelen. Azt hiszem, ez is a hülyeség kategória, s marad a kapuban VV, Pinto pedig a cseréje (természetesen Pinto is kapjon bizonyítási lehetőséget, nem rossz hálóőr)
Védelemben nagyon emlegetik Cácerest,akit Materazzihoz hasonlítanak. Őszintén szólva nem hiszem,h szükségünk van a sok piros lapra és úgy tudom,h Zidane már nem játszik Madridban,szóval inkább Márqueznek kellene kezdeni.
Nézd, Milito az elsőszámú középhátvéd Puyol mellé, Marquez tavaly képtelen volt pótolni. Cáceres rendelkezik a megfelelő képességekkel, fiatal és tehetséges, s én nem hasonlítanám Marco-hoz. A Barca a legjobb hely számára, hogy tovább fejlődjön, egyébként aligha láttad eddig játszani. Ezzel még várnék.
A középpályán nincs irányítónk, vettünk egy Hlebet,akit én nem nagyon tudok hova tenni,de az biztos,h Deco pótlására nem jó. Sajnos olyat is hallottam már,h Keita lesz a támadó kp...ezt inkább nem is kommentálnám.
Egyrészt nem kell ide még egy Deco szintű sztár!
Másrészt ott van az a Xavi Iniesta tengely, mely tavaly is roppant jól teljesített, most talán fontosabb szerepet kapnak, jobb formába lendülnek, s a csapat többi része is képes lesz az ő teljesítményükre..., így nincs szükség "irányítóra". Hleb pedig, nagyon remélem, hogy igazolja a képességét, illetve a rátermettségét 15 millió euró ellenében, szvsz legalább 5-10 fellépés után lehet pontosabban megítélni, addig felesleges messzemenő konklúziót levonni.
A legnagyobb gondok viszont a csatársorral vannak.
R10 biztosan megy,de nem hallani helyettesről,pedig kellene...
Eto'o csak úgy indok nélkül nem kell...egyébként a kameruni a világ bármelyik csapatában kezdő lenne,csak nálunk nem kell..érdekes...az én véleményem erről: Eto'o:Si Pep:No - ha már választani kéne
Adebayor pedig szerintem maradhatott volna franciaországban,m oda való-én már akkor csodálkoztam amikor az Arsenalnak kellett.
Nos, először is R10 nem csatár poszton játszott, s ehhez jön, hogy a vezetőség tervei közé tartozik még egy bal szélső igazolása, mint pl.: D. Silva. Azt el kellene felejteni, hogy Ronaldinho-t pótolni kell..., nem, annyira egyedi volt, hogy lehetetlen. Silva érkezésével megoldódna a probléma. Eto'o távozására, ahogy telik az idő, egyre kisebb esély mutatkozik (mivel nincs versenyképes érdeklődő, ajánlatról nem is beszélve). Én is Eto'o melett voksolok, játékrendszer ide vagy oda, bízok benne. Amennyiben elmegy, én akkor sem Adebayor-t igazolnám a helyére, hanem egy tartalék csatárt, aki sokoldalú, szeretném ha Henry és Bojan is sok lehetőséget kapna. Adebayor nagyon jó csatár, s mit nem lehet érteni azon, hogy a karrierje érdekében Angliába szerződött... Badarság!
Igaz,h Guardiola nagy játékos volt,de mint edző szerintem egy nagy nulla
( az nem lehet ajánlólevél egy Barcához,h egy csapatot feljuttat a 4osztályból a 3osztályba...)...őszintén remélem,h rámcáfol.
Számodra azt ajánlom, hogy csak akkor kezdj el ilyen hangnemben dobálózni sárral, s ilyen kritikát alkotni, ha majd a csapat rosszabbul teljesít, mint pl.: tavaly. Akkor rengetegen kiálltak Rijkaard mellett. Én helyes döntésnek tartom a mai napig az ő kinevezését, nagyon szurkolok neki, s addig nem merek véleményt alkotni róla, míg képet nem kapok az elképzeléseiről, az edzői magatartásáról, a munkája eredményéről.
Ilyen hozzáállással pedig, kedves Xavinho..., elég sok klub közül lehet választani, ott van a Madrid, szurkolj inkább nekik, ott egy sikeres edzőt is csak szapulnak, szerintem az lenne a normális, ha egy Barca szurkoló még a legrosszabb pillanatokban is kitartania kedvencei mellett, s optimistán tekintene a jövőbe.