Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.17. 22:40:38

Perrero írta:és mondtam h pár vezéráldozat kell...

anno pl Kluivert akinek a helyére jött egy 30gól/év átlagu Eto'o... miért ne jöhetne Eto'o helyére egy jó csatár :?:
Jöhetne, de addig ne ebrudaljon ki senkit, ameddig nincs zsebben az ürge. Kluivert pedig sosem lőtt 30 gólt egy idényben... :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.17. 22:39:35

Az nagyon nagyon kevés lenne tőle. És meg sem érné. Bármekkora ikonja is a klubnak. Edzőként más szemmel fognak nézni rá. Rexach sem húzta sokáig, pedig ő sem akármekkora spíler volt, sőt...

Eg percnyivel sem fog több időt kapni, mint Frank. És ez így is van rendjén...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.17. 22:32:12

Perrero írta:
mondtam többször is, h Guardiola első idényében még megengedett részemről az, hogy ne legyen bajnok a csapat, eléggé kicseréli a keretet... anno Frank se nyert elsőre, bár az a tavasz nem volt gyenge :)
Én is ezt gondolom,és nemcsak Eto'o ügy miatt,hanem aki kicsit is reálisan szemléli a dolgokat,az tudhatja ,h elég ritka esetben nyer egyből egy csapat ilyen változások után,még azzal kapcsban sem vagyunk kélpbe,h Pep milyen mint edző,szntem 2-3 év még ismét aktívan Europa szűk élvonalába fogunk tartozni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
hau30
Capitá del Barça

2008.06.17. 21:56:25

Nem tudok másra gondolni Pep nyitányával kapcsolatban,hogy neki csak a klub érdekeit szem előtt tartó, és csak is Barcaért hajtó játékosok kellenek.Eto'o megy ezerrel.Produkál szinte egy gól/meccs átlagot,de maga miatt,mert ő ezt várja el magától.Persze mondhatja az ember ez kit érdekel,de hát...Ez Pep-nek nem megy el. Csak is erre tudok gondolni Eto'o-s nyilatkozatával szemben. Szeretném ,ha maradna. Az év igazolása lenne(ha maradna) Alves után.
danko94
Entrenador del Barça

2008.06.17. 21:47:21

Boixos írta:hát fiatalok, ebből vagy egy nagyon jó brigád lesz és agyonverünk mindenkit, vagy akkorát borulunk, mint a büdösbogár és októberben már új edző-elnök-stb után fognak nézni a katalán barátaink...
Ez így van!!!Maximálisan egyetértek ezzel és valszeg egyenlőre úgy néz ki h a B-verzió jön be....
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.17. 21:45:00

hát fiatalok, ebből vagy egy nagyon jó brigád lesz és agyonverünk mindenkit, vagy akkorát borulunk, mint a büdösbogár és októberben már új edző-elnök-stb után fognak nézni a katalán barátaink...
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.17. 21:43:08

Perrero írta:a maradásról...

Kluivertet végülis Eto'o miatt kellett kirakni ha nem csalnak emlékeim...
Nekem Kluivert minden idők kedvenc Barca játékosa.
Kluivert ígyis-úgyis ment volna. Ez teljesen egyértelmű volt. Rijkaard is megmondta, hogy nem tart rá igényt, ráadásul már akkoriban nem is játszott, nem is volt formában. Azért (ha emlékeim nem csalnak) így is 8 gólig jutott a bajnokságban, ráadásul az egyik győztes gól volt a klasszikuson. A döntés jogos volt, az idő is teljességgel igazolta Laportáék választását. Sajnos ő akkor indult meg rohamléptekkel a lejtőn lefelé.

Mindez Eto'oról egyáltalán nem mondható el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.06.17. 21:48:46-kor.
danko94
Entrenador del Barça

2008.06.17. 21:41:26

gekkodan írta:
danko94 írta:Az edzőt nem laporta nevezte ki egyszemélyben hanem az elnökség szal rosell is...
Legalább ekkora baromságokat ne mondj cimbora! Ha egy kicsit figyelnél, akkor tudnád, hogy Rossell rég nem tagja az elnökségnek, pont azért, mert megromlott a viszonya Laportával, amikor a nagy Joan elkezdte halmozni a baromságokat sorba.
Srry én mindeddig úgy tudtam h rosell tagja az elnökségnek vagy legalábbis van beleszólása a dolgokba ha nincs akkor bocs :!: :!:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.06.17. 21:28:59

A nyilatkozata alapján én már várom az új szezon kezdetét. Szerintem 2 eset lehetséges:
1, Vagy naygon jó csapatot hoz össze és ütőképesek leszünk az elkövetkezendő pár évben,
2, Vagy iszonyat nagyot fog bukni Guardiola, mert ha nem nyernénk semmit, akkor már mindenki teljes csődként fogja értékelni a szezont, és mindenki az elnökséget fogja hibáztatni az edző miatt.
Sok mindenben egyet értek vele, de azt hogy Eto'o-val miért nem számoll azt nem értem. Lehet hogy a magatartása miatt, vagy vmi személyes (igaz sztem még nem is igen találkoztak), vagy más, de ezt majd mindenképpen meg kell magyaráznia.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.17. 21:24:02

danko94 írta:Az edzőt nem laporta nevezte ki egyszemélyben hanem az elnökség szal rosell is...
Legalább ekkora baromságokat ne mondj cimbora! Ha egy kicsit figyelnél, akkor tudnád, hogy Rossell rég nem tagja az elnökségnek, pont azért, mert megromlott a viszonya Laportával, amikor a nagy Joan elkezdte halmozni a baromságokat sorba.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
jokesz
Barça C

2008.06.17. 21:23:13

Gyerekek,ezt a cikket egyszerűen nem akarom elhinni,hogy van valami minimális valóságtartalma...(Decon kívül persze).Melyik spanyol újságban jelent meg?A Marca-ban?
Ha ez így van akkor véleményem szerint ez nem a legszimpatikusabb bemutatkozás Peptől.
Egy Eto'o-ra nem tartok igényt?Akkor kire?Az évek óta az olasz bajnokságban "vitézkedő" 6évvel időssebb emberre.
Ha ezt Laporta mester megengedi akkor ő a világ legnagyobb barma,remélem hogy nem érik meg egyiken sem a szezonkezdetet a klubbnál.Sorry ha durva voltam,de nem látok a pipától.Felháborító az egész.
danko94
Entrenador del Barça

2008.06.17. 21:22:55

Varga Tamás írta:Nem én mondtam...

Még valami. Belegondoltatok abba, hogy mi lesz akkor, ha Laporta bukik, Rosell jön, és ő kijelenti, hogy Samu nem eladó, és szükségünk van rá?
Szerintem, Pepnek még várnia kellett volna. Lehet, hogy az edzői megbízatása pár hetes, egy hónapos lesz... :shock:
Marci: ment egy pü!
Az edzőt nem laporta nevezte ki egyszemélyben hanem az elnökség szal rosell is...
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2008.06.17. 21:19:29

socio66 írta:
westerngom írta:hmm! érdekes........., végül is a moderátork is csak emberek! :lol:
én nem értek egyet!
köszi :D

Etoo a legnagyobb kedvencem, hadd ne nézzem el egy nulla eredménnyel rendelkező 'edzőnek', hogy csak úgy kirakja
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.17. 20:41:00

Varga Tamás írta: Nem én mondtam...

Még valami. Belegondoltatok abba, hogy mi lesz akkor, ha Laporta bukik, Rosell jön, és ő kijelenti, hogy Samu nem eladó, és szükségünk van rá?
Szerintem, Pepnek még várnia kellett volna. Lehet, hogy az edzői megbízatása pár hetes, egy hónapos lesz... :shock:
Ha ez Samu maradásának a feltétele, akkor áldásom rá. Guardiola lefejez 3 ikont, amiből kettőt megértek, Deco és R10 ideje lejárt itt. De ha Samuelt egy trezeguet-vel akarja pótolni (direkt kisbetű), akkor a kevés hajamat is kitépem. Anno Rossell azt mondta, Scolari kellene a padra, a Chelsea most meg is szerezte. Ha lecsaptunk volna rá Rijkaard kiiktatásánál, akkor nem lett volna gond, majd a bivalyerős Chelse bebizonyítja az öreg hozzáértését. Az a szöveg pedig, hogy a védelem erőssége kell az erős támadáshoz, akkora közhely és olyan üres, mint Eto'o elküldésének a magyarázata.

Továbbra is állítom, Guardiola elmenekült a gond elől, maga is tudja, hiszen nem hülye, hogy Sami a világ 3 legjobb támadójának egyike. Nem jutott eszébe, hogy leül vele és gatyába rázza, hanem azt mondta mehet. R10 és Deco esetében ez nem ment volna, de Samuel szeretete, elhivatottsága és hűsége megvan, egy jó lélekmosással könnyen visszanyerhettük volna. Így meg szaladgálhatunk a togói banánszedő után, akit tisztelek, de sem eredményeivel, sem pedig a mutatott játékával nem szolgált rá arra, hogy elcseréljem a Primera Division elmúlt éveinek egyik legjobb csatárára.

Tamás! Nagyon várom Rossellt és azt hiszem ezzel egyre többen vagyunk. Írjon még alá Alves, hogy ne essen kútba, mert az jó üzlet. De utána hamar adják át a stafétát Rossellnek és ha ő úgy gondolja, Pep is mehet Laportával, nem fog zavarni.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
socio66

2008.06.17. 20:40:06

westerngom írta:
Badi írta:Etoo nem, bezzeg a trezegé meg a gomez igen

köszönjük guardiola
remélem minél előbb megbuksz
hmm! érdekes........., végül is a moderátork is csak emberek! :lol:
Mindezek mellett teljesen 1et értek Veled, Tesó!
én nem értek egyet! :roll: inkább bízok benne, a munkájában és elképzeléseiben,minthogy a bukását várjam már most... :roll: érdekes hozzáállás,na mind1,elfogadom a véleményeteket..... :roll: :wink:
westerngom
Entrenador del Barça

2008.06.17. 20:26:37

köszönjük guardiola
hmm! érdekes........., végül is a moderátork is csak emberek! :lol:
Mindezek mellett teljesen 1et értek Veled, Tesó!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.17. 20:21:56

Rendkívül szimpatikus nyilatkozat, kezdek benne egyre jobban bízni. Remélem tényleg anynira kemény és határozott lesz mint amilyen ebben a nyilatkozatban. Most minden szavával egyetértek, kivéve az Eto'ora vonatkozókkal.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.17. 20:17:08

westerngom írta:
Etooka írta:Mért kell azért megvetni egy embert,mert nem azt a csatárt favorizálja,akit a szurkolók többsége?És ha ő olyan csapatot épít,amelyikbe nem egy Samu stílusú csatár kell?Hanem amelyikbe egy szemfüles,aki 1 helyzetből 1 gólt lő?Ahány ember,annyi vélemény!A Barca edzőjének lenni nagy megtiszteltetés,de a munkáját a saját véleménye szerint végzi,ergo ha neki Trezegól kell a csapatba,akkor azt kell véghezvinnie!Ha nem a saját elképzelései szerint menne,akkor nem is ő lenne az edző!Szerintem azért,mert ő neki más a véleménye :arrow: tehát nem számít Eto'o-ra,attól még hagyni kell végezni a munkáját!Majd az idő vagy őt igazolja vagy nem!Ha igen,akkor százezrek fogják skandálni a nevét!Ha nem,akkor pedig nem!Szerintem egyszerű!
igen, ez is egy nézőpont, csak tudod Ők vannak értünk és nem fordítva, arról nem is beszélve, ha a "nép" Samu-t szeretné pályán látni akkor talán jelenthet valamit. Kicsit erősnek tartom, hogy sepregessen egy olyan keretben ami már letett valamit vele szemben. Ezért írtam, kicsit lejjebb, hogy kipróbáltam volna "vele" a jelenlegi keretet. Na de így!
Pár kolléga már leírta, hogy kiöntöttük a gyereket a fürdővízzel együtt!
Sajnos tökéletes a meglátásuk.............
Igazad,le tettek valamit az asztalra,ez tény!Ám az utóbbi két évben mit csináltak?Semmit!Jött a bukás,ami után megállapították,hogy nem voltak igazi csapat és hogy ez megváltozik!Megváltozott?Nem!Aki 2szer eljátsza az esélyét,nem hiszem,hogy a harmadikat kihasználja!
.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.17. 20:09:03

Igazad van. Majd meglátjuk kit igazol az idő...csak annyit mondtunk, h az eddigi tevékenykedése nem a legszimpatikusabb, persze ha jönnek vele az eredmények, akkor megcsájtja mindenki. De ha nem, nagyon gyorsan fog röpülni, a szurkolók már igy is elég csalódottak. Pep tevékenykedése igy is megosztja a szurkolókat, már most, sztem pár rossz meccs, és szétszedik az elnökbácsival 1ütt.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.17. 20:08:37

köszönjük guardiola
Nem én mondtam...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.06.17. 20:10:24-kor.
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2008.06.17. 20:07:05

Etooka írta:Mért kell azért megvetni egy embert,mert nem azt a csatárt favorizálja,akit a szurkolók többsége?És ha ő olyan csapatot épít,amelyikbe nem egy Samu stílusú csatár kell?Hanem amelyikbe egy szemfüles,aki 1 helyzetből 1 gólt lő?Ahány ember,annyi vélemény!A Barca edzőjének lenni nagy megtiszteltetés,de a munkáját a saját véleménye szerint végzi,ergo ha neki Trezegól kell a csapatba,akkor azt kell véghezvinnie!Ha nem a saját elképzelései szerint menne,akkor nem is ő lenne az edző!Szerintem azért,mert ő neki más a véleménye :arrow: tehát nem számít Eto'o-ra,attól még hagyni kell végezni a munkáját!Majd az idő vagy őt igazolja vagy nem!Ha igen,akkor százezrek fogják skandálni a nevét!Ha nem,akkor pedig nem!Szerintem egyszerű!
igen, ez is egy nézőpont, csak tudod Ők vannak értünk és nem fordítva, arról nem is beszélve, ha a "nép" Samu-t szeretné pályán látni akkor talán jelenthet valamit. Kicsit erősnek tartom, hogy sepregessen egy olyan keretben ami már letett valamit vele szemben. Ezért írtam, kicsit lejjebb, hogy kipróbáltam volna "vele" a jelenlegi keretet. Na de így!
Pár kolléga már leírta, hogy kiöntöttük a gyereket a fürdővízzel együtt!
Sajnos tökéletes a meglátásuk.............
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.17. 20:06:22

A személyes preferenciámon túl (nagyon bírom a csókát) az a legnagyobb probléma, amit Tamás már összefoglalt. Megvan már az utódja? Nincs. Addig minek nyitja ki a száját Guardiola, ameddig ez nem változott meg. Mindenki halhatta, hogy a Milan csak kevesebb pénzért hajlandó megvenni, de megadna neki baromi nagy fizut. Ezek után Eto'o eljátszhatja ugyanazt, amit korábban nagyon sokan (pl. Robinho), hogy addig sír a szája, ameddig kevesebb zséért kénytelen eladni a klubja. Ez a kijelentése nagyon szerencsétlen volt.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2008.06.17. 20:05:13

Etoo nem, bezzeg a trezegé meg a gomez igen

köszönjük guardiola
Válasz küldése