Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jöhetne, de addig ne ebrudaljon ki senkit, ameddig nincs zsebben az ürge. Kluivert pedig sosem lőtt 30 gólt egy idényben...Perrero írta:és mondtam h pár vezéráldozat kell...
anno pl Kluivert akinek a helyére jött egy 30gól/év átlagu Eto'o... miért ne jöhetne Eto'o helyére egy jó csatár
Én is ezt gondolom,és nemcsak Eto'o ügy miatt,hanem aki kicsit is reálisan szemléli a dolgokat,az tudhatja ,h elég ritka esetben nyer egyből egy csapat ilyen változások után,még azzal kapcsban sem vagyunk kélpbe,h Pep milyen mint edző,szntem 2-3 év még ismét aktívan Europa szűk élvonalába fogunk tartozni.Perrero írta:
mondtam többször is, h Guardiola első idényében még megengedett részemről az, hogy ne legyen bajnok a csapat, eléggé kicseréli a keretet... anno Frank se nyert elsőre, bár az a tavasz nem volt gyenge
Ez így van!!!Maximálisan egyetértek ezzel és valszeg egyenlőre úgy néz ki h a B-verzió jön be....Boixos írta:hát fiatalok, ebből vagy egy nagyon jó brigád lesz és agyonverünk mindenkit, vagy akkorát borulunk, mint a büdösbogár és októberben már új edző-elnök-stb után fognak nézni a katalán barátaink...
Nekem Kluivert minden idők kedvenc Barca játékosa.Perrero írta:a maradásról...
Kluivertet végülis Eto'o miatt kellett kirakni ha nem csalnak emlékeim...
Srry én mindeddig úgy tudtam h rosell tagja az elnökségnek vagy legalábbis van beleszólása a dolgokba ha nincs akkor bocsgekkodan írta:Legalább ekkora baromságokat ne mondj cimbora! Ha egy kicsit figyelnél, akkor tudnád, hogy Rossell rég nem tagja az elnökségnek, pont azért, mert megromlott a viszonya Laportával, amikor a nagy Joan elkezdte halmozni a baromságokat sorba.danko94 írta:Az edzőt nem laporta nevezte ki egyszemélyben hanem az elnökség szal rosell is...
Legalább ekkora baromságokat ne mondj cimbora! Ha egy kicsit figyelnél, akkor tudnád, hogy Rossell rég nem tagja az elnökségnek, pont azért, mert megromlott a viszonya Laportával, amikor a nagy Joan elkezdte halmozni a baromságokat sorba.danko94 írta:Az edzőt nem laporta nevezte ki egyszemélyben hanem az elnökség szal rosell is...
Az edzőt nem laporta nevezte ki egyszemélyben hanem az elnökség szal rosell is...Varga Tamás írta:Nem én mondtam...
Még valami. Belegondoltatok abba, hogy mi lesz akkor, ha Laporta bukik, Rosell jön, és ő kijelenti, hogy Samu nem eladó, és szükségünk van rá?
Szerintem, Pepnek még várnia kellett volna. Lehet, hogy az edzői megbízatása pár hetes, egy hónapos lesz...
Marci: ment egy pü!
köszisocio66 írta:én nem értek egyet!westerngom írta:hmm! érdekes........., végül is a moderátork is csak emberek!
Ha ez Samu maradásának a feltétele, akkor áldásom rá. Guardiola lefejez 3 ikont, amiből kettőt megértek, Deco és R10 ideje lejárt itt. De ha Samuelt egy trezeguet-vel akarja pótolni (direkt kisbetű), akkor a kevés hajamat is kitépem. Anno Rossell azt mondta, Scolari kellene a padra, a Chelsea most meg is szerezte. Ha lecsaptunk volna rá Rijkaard kiiktatásánál, akkor nem lett volna gond, majd a bivalyerős Chelse bebizonyítja az öreg hozzáértését. Az a szöveg pedig, hogy a védelem erőssége kell az erős támadáshoz, akkora közhely és olyan üres, mint Eto'o elküldésének a magyarázata.Varga Tamás írta: Nem én mondtam...
Még valami. Belegondoltatok abba, hogy mi lesz akkor, ha Laporta bukik, Rosell jön, és ő kijelenti, hogy Samu nem eladó, és szükségünk van rá?
Szerintem, Pepnek még várnia kellett volna. Lehet, hogy az edzői megbízatása pár hetes, egy hónapos lesz...
Marci: ment egy pü!
én nem értek egyet!westerngom írta:hmm! érdekes........., végül is a moderátork is csak emberek!Badi írta:Etoo nem, bezzeg a trezegé meg a gomez igen
köszönjük guardiola
remélem minél előbb megbuksz
Mindezek mellett teljesen 1et értek Veled, Tesó!
hmm! érdekes........., végül is a moderátork is csak emberek!Badi írta:Etoo nem, bezzeg a trezegé meg a gomez igen
köszönjük guardiola
Igazad,le tettek valamit az asztalra,ez tény!Ám az utóbbi két évben mit csináltak?Semmit!Jött a bukás,ami után megállapították,hogy nem voltak igazi csapat és hogy ez megváltozik!Megváltozott?Nem!Aki 2szer eljátsza az esélyét,nem hiszem,hogy a harmadikat kihasználja!westerngom írta:igen, ez is egy nézőpont, csak tudod Ők vannak értünk és nem fordítva, arról nem is beszélve, ha a "nép" Samu-t szeretné pályán látni akkor talán jelenthet valamit. Kicsit erősnek tartom, hogy sepregessen egy olyan keretben ami már letett valamit vele szemben. Ezért írtam, kicsit lejjebb, hogy kipróbáltam volna "vele" a jelenlegi keretet. Na de így!Etooka írta:Mért kell azért megvetni egy embert,mert nem azt a csatárt favorizálja,akit a szurkolók többsége?És ha ő olyan csapatot épít,amelyikbe nem egy Samu stílusú csatár kell?Hanem amelyikbe egy szemfüles,aki 1 helyzetből 1 gólt lő?Ahány ember,annyi vélemény!A Barca edzőjének lenni nagy megtiszteltetés,de a munkáját a saját véleménye szerint végzi,ergo ha neki Trezegól kell a csapatba,akkor azt kell véghezvinnie!Ha nem a saját elképzelései szerint menne,akkor nem is ő lenne az edző!Szerintem azért,mert ő neki más a véleményetehát nem számít Eto'o-ra,attól még hagyni kell végezni a munkáját!Majd az idő vagy őt igazolja vagy nem!Ha igen,akkor százezrek fogják skandálni a nevét!Ha nem,akkor pedig nem!Szerintem egyszerű!
Pár kolléga már leírta, hogy kiöntöttük a gyereket a fürdővízzel együtt!
Sajnos tökéletes a meglátásuk.............
Nem én mondtam...Badi írta:Etoo nem, bezzeg a trezegé meg a gomez igen
köszönjük guardiola
igen, ez is egy nézőpont, csak tudod Ők vannak értünk és nem fordítva, arról nem is beszélve, ha a "nép" Samu-t szeretné pályán látni akkor talán jelenthet valamit. Kicsit erősnek tartom, hogy sepregessen egy olyan keretben ami már letett valamit vele szemben. Ezért írtam, kicsit lejjebb, hogy kipróbáltam volna "vele" a jelenlegi keretet. Na de így!Etooka írta:Mért kell azért megvetni egy embert,mert nem azt a csatárt favorizálja,akit a szurkolók többsége?És ha ő olyan csapatot épít,amelyikbe nem egy Samu stílusú csatár kell?Hanem amelyikbe egy szemfüles,aki 1 helyzetből 1 gólt lő?Ahány ember,annyi vélemény!A Barca edzőjének lenni nagy megtiszteltetés,de a munkáját a saját véleménye szerint végzi,ergo ha neki Trezegól kell a csapatba,akkor azt kell véghezvinnie!Ha nem a saját elképzelései szerint menne,akkor nem is ő lenne az edző!Szerintem azért,mert ő neki más a véleményetehát nem számít Eto'o-ra,attól még hagyni kell végezni a munkáját!Majd az idő vagy őt igazolja vagy nem!Ha igen,akkor százezrek fogják skandálni a nevét!Ha nem,akkor pedig nem!Szerintem egyszerű!