Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
UffMessiNeymarSuarez írta:Hirtelen ezt találtam:Nero. írta:Nagyon közelít a hatodik felé.Ha becsúszna egy BL meg egy Copa akkor már nyáron eldölne. Továbbra sincs egy játékos sem a szintjén.
Hihetetlen....![]()
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5776E9C1
Nemcsak zsákszámra lövi a gólokat, főleg fontos helyzetekben, de mellette olyan szervezési képességei vannak, hogy hihetetlen...Ilyen mutatóban olyan "gyenge" neveket ver durván, mint Xavi, Iniesta és a többiek.
Ahogy odatette, emelte Higuain elé az első gól előtt az maga gólt érdemelt volna. Eszméletlen még mindig, amit tud. Voltak üresjáratai a meccsen, de nagyon kevesen tudnak vele ebből a válogatotból jól összejátszani, illetve a kulcspasszait jól megoldani.MessiNeymarSuarez írta:Voltam olyan elvetemült, hogy fent maradtam és néztem a meccset...![]()
Remek meccset játszott, volt amikor percekig eltűnt, de utána a semmiből jött elő és bolondította a játékosokat![]()
Ígéretes helyzeteket alakított ki, alakul is azért lassacskán ez az Argentín vállogatott, kár hogy még mindig sok a "gloryhunter" játékos, és ellövöldözik 40 méterről és kaput sem találnak, vagy elrontják, akkor meg hiába lett kialakítva legtöbbször Messi által a helyzet.
Ami figyelemreméltó adat:
Argentina in World Cup qualifiers:
Without Messi: 5 points in 4 games
With Messi: 6 points in 2 games
Mellesleg az egyik 3 pontos mérkőzés Chile ellen volt..
Valaki őszíntén válaszoljon, hogy szerintetek mit lát Tata ebben a Bigliában pl?![]()
Nála nagyobb alibit életemben nem láttam, régi Sergi Robi a 3-madik hatványon.
Előre passz lényegében 0, se labdaszerzés,cserében Messitől 5 méteres lapos labdát nem tudott lekezelni, cserébe elvesztette a labdát és Chilei kontra jött belőle.
Chile gólnál is ő maradt le, ebből lett a gól.
Najó de, 1 labdaszerzése volt, de azt is úgy hogy ő adta el és támadott vissza.
Komolyan néztem, Mascheranonak kb 8-szor több előre passza, előre mozgása volt VKPként(!!) mint Bigliának, mostani meccsen is többször előre ment Mascherano a labdával sikeresen, és többször is passzolt hosszan helyesen, de Biglia semmi, pedig még csak nem is fiatal, már 30 éves a forma, rejtély számomra hogy mit esznek rajta.
Amúgy meccs előtt a talicskázás, és gazolás mi akart lenni?Valami környezetvédelmi kezdeményezés?
Hirtelen ezt találtam:Nero. írta:Nagyon közelít a hatodik felé.Ha becsúszna egy BL meg egy Copa akkor már nyáron eldölne. Továbbra sincs egy játékos sem a szintjén.
Akkor szombaton meglőhetné az 500. gólját.: Profi karrierja alatt a tegnapi volt a 499. gólja. Emelett van 201 gólpassza, szóval 700 gólban vállalt részt. Batistutától is már csak 6 gólra van, szóval elég jól halad, na!
Az 1. gól előtti helyzetfelismerése, a passz Higanynak pedig fenomenális volt!Gareth Tello írta:Lionel Messi Vs Bolivia (Home) 720p (30.03.2016)
http://www.youtube.com/watch?v=FGCs_gsX-Vs" target="_blank
Tényleg jó meccse volt.
Bizony, ők már ketten ma is együtt edzettek a többiekkelkfranky írta:
Kicsit off, de legalább Ney és Bravo eltiltott, így ők nem játszanak most a válogatottban.
Kicsit off, de legalább Ney és Bravo eltiltott, így ők nem játszanak most a válogatottban.mahitoo írta:Most nézem, Argentína spanyol idő szerint szerda hajnal 1.30-kor játszik. Jó sok ideje lesz átállni meg pihenni.
21. századi vallási háború az interneten.visca el barca írta:milyen szavazatról beszélsz?MessiNeymarSuarez írta:...
milyen szavazatról beszélsz?MessiNeymarSuarez írta:...
Biztos vagyok benne, hogy se edző se sportvezető nem lesz. Egyáltalán nem olyan alkat. Amúgy meg tényleg van még benne olyan 5 év minimum a legmagasabb szinten, aztán meg hazamegy levezetni.Samper írta:Egy újabb BL győzelem lenne a korona Messi pályafutásán. Akár sikerül, akár nem, nyáron meg kéne terveznie további életét. Akar-e edző lenni, akar-e sportvezető lenni? vagy hazamegy és magánember lesz szülővárosában? Ezek függvényében dönthető el, hogy mi lenne neki a következő jó lépés.
Egyetértek.Samper írta:Egy újabb BL győzelem lenne a korona Messi pályafutásán. Akár sikerül, akár nem, nyáron meg kéne terveznie további életét. Akar-e edző lenni, akar-e sportvezető lenni? vagy hazamegy és magánember lesz szülővárosában? Ezek függvényében dönthető el, hogy mi lenne neki a következő jó lépés.
Samper írta:Egy újabb BL győzelem lenne a korona Messi pályafutásán. Akár sikerül, akár nem, nyáron meg kéne terveznie további életét. Akar-e edző lenni, akar-e sportvezető lenni? vagy hazamegy és magánember lesz szülővárosában? Ezek függvényében dönthető el, hogy mi lenne neki a következő jó lépés.
Uhh, most olvasom, hogy megelőztél!MessiNeymarSuarez írta:HAHA![]()
Hátmég az lesz a totális csapás, ha olyan Clasicora hívták meg amin kikap a csapata....![]()
![]()
![]()
Nade várjunk...Vajon mit keresett egy Madridista egy Villarreal-Barca meccsen?
Lehet hogy a Villarreal nevében csak a "real" szót látta, és ezért rögtön beült?!![]()
SZERK:
http://www.goal.com/en/news/19252/legen ... ID=HP_HN_2" target="_blank
Ha gondoljátok szavazzatok!:)
Bár nincs sok értelme, mellesleg a hszek szerint egy Oman-beli Ronaldo fan nagyondurván csalja az egészet, ami eléggé hihető...
Fél órája néztem, akkor 1400 szavazat előnye volt Messinek és ez csak nőtt, aztán hirtelen rohamosan csökkenni kezdett, most meg már csak 100.