Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
páran meg ezzel próbálják felmenteni a gyengeségét, hogy balszélső. nem az.visca el barca írta:igen erről beszélek, mert egy páran veszettül hajtogatják, hogy már pedig alig játszik a vonal mellett...
Ezt találtam:visca el barca írta:igen, kidobta. nézzetek megy hőtérképet, a meccsek felét a vonaltól 20 centire játssza.P.U.Y.O.L. írta:mintha Valverde kidobta volna a vonal mellé.
igen, kidobta. nézzetek megy hőtérképet, a meccsek felét a vonaltól 20 centire játssza.P.U.Y.O.L. írta:mintha Valverde kidobta volna a vonal mellé.
Ezekre most is megvan a lehetősége. Úgy írtok páran a posztjáról, mintha Valverde kidobta volna a vonal mellé. (Egyébként már játszott ott nálunk, méghozzá az első pár nálunk eltöltött hónapjában és a mostaninál sokkal jobb volt még úgy is...)hajnesz írta:Suareznek nem ez volt az erőssége. Ő nem tud labdát vezetni, ő elkapja a 16-on belül a labdát, és berúgja (ha nem túl egyszerü a szitu)
de hol játszik? tegnap is középen volt, néha kiment kicsit balra, a 16-os magasságáig.hajnesz írta: Nem Neymar hiányzik neki, hanem hogy a saját poziciójában játsszon(nem fog).
Nem az, mert ez is az igazság, de a balfékségét ezzel nem tudom magyarázni.Samper írta:Szentségtörés, ha azt mondom, hogy Neymar játéka is hiányzik mellőle?
Azt hiszem, kialakult a spanyol élvonalbeli csapatoknál egy újfajta betegség, ami a 9-es játékosokat sújtja, így a mi Lajoskánkat is sajnos... Benzema kórChino, az hogy lekezelek labdát, vagy megtartom az nem posztból adódik. Értem amit írsz, de erre fogni hiányosságokat butaság. Láttuk őt pazarúl játszani, tökéletes labdákat adni, vagy azt megtartani. Nála valami más a probléma. Mostanában olyan hibákat ejt, amit kis túlzással megye II-ben sem vétenek. Tehát az, hogy az előre játékunk 90%-a hal el rajta, az azért tovább mutat egy posztidegen játéknál.
Chino, az hogy lekezelek labdát, vagy megtartom az nem posztból adódik. Értem amit írsz, de erre fogni hiányosságokat butaság. Láttuk őt pazarúl játszani, tökéletes labdákat adni, vagy azt megtartani. Nála valami más a probléma. Mostanában olyan hibákat ejt, amit kis túlzással megye II-ben sem vétenek. Tehát az, hogy az előre játékunk 90%-a hal el rajta, az azért tovább mutat egy posztidegen játéknál.Chino írta:Egyszerűen posztidegen helyen játszik. Technikailag átlag alatti, többnyire szélen játszik, ahová a gyorsaság alap plusz az 1vs1-ek megnyerése. Ha olykor középre kerül sem azt a játékot játssza amit tavaly/tavalyelőtt, nem is kap nagyon olyan labdákat, amikkel gyorsan ziccerbe tud kerülni.
Ő talán a legnagyobb "áldozata" Valverde kinevezésének.
Nem lett egy cseppet sem rosszabb játékos, de nézzük meg tavaly hányszor tudták helyzetbe hozni és idén mennyiszer. Ég és föld. Plusz az ő oldalán teljesen letehetünk a kontrákról.
Sajnos be kell látni, hogy ebben a rendszerben egy átlagon aluli játékos. Tavaly 1-2 meccsen annyi ziccere volt, mint most az egész szezonban és a helyzetkihasználása amúgy sem a legjobb.
Mióta itt játszik ilyen csóka.S.Agüero írta:Hát nagyjából ennyi értelmes megmozdulása volt, máskor egy passz és egy labdaátvétel, labdatartás nehezen ment neki...
2x is ő hozta helyzetbe Messit.S.Agüero írta: Mikor?![]()
Mikor?Messias2 írta:Pedig én ma láttam tőle előrelépést játékban.Nero. írta:Télen rákéne durranta Griezmanra. Tudom hogy a BLbe nem játszhatna de én ezt nem bírom tovább. Az a luxus amit az a pali megenged magának a kapu előtt az Abu-Dhabiban sem létezik.
Pedig én ma láttam tőle előrelépést játékban.Nero. írta:Télen rákéne durranta Griezmanra. Tudom hogy a BLbe nem játszhatna de én ezt nem bírom tovább. Az a luxus amit az a pali megenged magának a kapu előtt az Abu-Dhabiban sem létezik.