Leo Messi
Nem tudom, de abból amit a csapattal művel, el tudom képzelni, hogy az öltözőben is szajkózza az égbekiáltó hülyeségeket. Bár bizonyos nyilatkozatok szerint: "világos elképzelései vannak"
Messinek meg már az elődei sem nagyon tudtak parancsolni - ami egyébként nagyon nem szerencsés.

Tegnap még meccs előtt írta meg a Sport, hogy Messi és Lucho összekaptak egy kicsit az edzésen, egy 5vs5-ös meccsszituációs gyakorlásnál ugye Lucho volt a bíró, és összezörrentek egy döntésen. a vitát Enrique annyival zárta le, hogy ő az edző és kész.
a Cadena COPE pedig a meccs után arról írt, hogy Messi és a keret jelentős része nem elégedett Luchoval és a stílusával, azzal hogy "istennek képzeli magát az öltözőben" (ők fogalmaztak így).
persze illik fenntartásokkal kezelni a hírt, mer ugyan ez a lap pár éve még nyíltan doppingolással vádolta meg Messit.
a Cadena COPE pedig a meccs után arról írt, hogy Messi és a keret jelentős része nem elégedett Luchoval és a stílusával, azzal hogy "istennek képzeli magát az öltözőben" (ők fogalmaztak így).
persze illik fenntartásokkal kezelni a hírt, mer ugyan ez a lap pár éve még nyíltan doppingolással vádolta meg Messit.

- visca el barca
- Presidente del Barça
majd kap plusz 10 milliót megint és megbékél. idén lassan aktuális lesz egy újabb hosszabbítás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Miért nem jönnek ki jól? Vagy csak én nem látom a "jeleket"?Samper írta:Nem volt ott a nyílt edzésen gyomorpanaszokra hivatkozva. Nyílt titok, hogy nem jönnek ki LE-vel. Meglepő lenne, ha ezek után megint odafigyelne a csábítóira? Ők jelenleg nagy pénzt adnának érte és neki. Ott pedig az lenne az érdek, hogy segítsék abban, hogy megszolgálja a pénzét.

Nem volt ott a nyílt edzésen gyomorpanaszokra hivatkozva. Nyílt titok, hogy nem jönnek ki LE-vel. Meglepő lenne, ha ezek után megint odafigyelne a csábítóira? Ők jelenleg nagy pénzt adnának érte és neki. Ott pedig az lenne az érdek, hogy segítsék abban, hogy megszolgálja a pénzét. 

- Normandia
- Director del Fútbol
Tudod érdekes ez, most, hogy nincsenek meccsek nézegetem a videókat és mindenféle összefüggésben hasonlítgatom össze a csapatot és Leot is a korábbi önmagával.palesz77 írta: Ja, 07/08-as szezon volt.Csak azért emeltem azt ki, mert sokaktól hallottam már itt, hogy nem lassult semmit a régi énjéhez képest.. De az számomra is logikus, hogy nem olyan fürge, mint 18 évesen - fele ennyi izommal kb -, bár ugye azért nem is 27-28 évesen szoktak általában megkopni sebességben a játékosok. De azért durva látni, hogy akkoriban hogy nyargalt..
szerk.: Itt meg aztán..![]()
Nyugdíjhoz közelítve meg nem csoda, hogy lassan ér ki az ember..
Nos, az érdekesség a témához kapcsolódva, hogy az éven 5 olyan megindulása volt a válogatott meccseket is belevéve, amiből gólt is szerzett. A tavalyi szezonban 4, a tavalyelőttiben, ahol 91 góllal zárt, meg szintén 5.
Az is érdekes, hogy amikor ezeket a gólokat lőtte nem tűnt lassúnak, már szigorúan a hátvédekhez képest. A kezdő sebessége még mindig kivételes, álló helyzetből simán veri a védőit, már ha a csele bejön.
Most akkor mi van?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ja, 07/08-as szezon volt.visca el barca írta:jó... belinkelsz egy cselt, ahol lehetett kb 18 éves (a hosszú hajról ítélve...), persze h lassult 8 év alatt. 10 éve én is fürge voltam, most már örülök ha a hajnali pössentéskor kiérek a wc-ig...

szerk.: Itt meg aztán..

Nyugdíjhoz közelítve meg nem csoda, hogy lassan ér ki az ember..

- visca el barca
- Presidente del Barça
jó... belinkelsz egy cselt, ahol lehetett kb 18 éves (a hosszú hajról ítélve...), persze h lassult 8 év alatt. 10 éve én is fürge voltam, most már örülök ha a hajnali pössentéskor kiérek a wc-ig... 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
Lionel Messi ● Top 50 Dribbles Ever
Jó kis videó, érdemes megnézni. A 46-osnál az a kezdősebesség.. Félelmetes. Ez után mondja nekem valaki, hogy nem lassult semmit..
Amúgy feltűnően sok szóló van a videóban a tavalyi és az idei szezonból. Oh wait..
Durva mennyit romlott ebben, megmondom őszintén idén csak a Bilbao és az Espanyol ellen emlékszem egy-egy komolyabb szólójára - meg még talán a Bilbao elleni gólpassza is idevehető -, amúgy inkább szinte álló helyből veri meg az emberét - ha sikerül -, aztán passzol tovább.
Persze várható volt, hogy átalakul a játéka, és idővel nem lesz annyi megindulása, de nem hittem, hogy ez 27 évesen már így lesz, ami ugye elméletileg a legjobb kor egy focista számára.. Bár komoly panaszunk nem lehet, mert amennyit romlott szólókban, annyit javult irányítóként, és Neymar lévén van olyan emberünk, aki képes a magindulásaival megbontani a védelmeket - bár azért nem olyan jó benne, mint Messi volt anno -, de azért nekem hiányzik a régi Leo.
(A támadásokban levő aktivitására gondolok most csak a hsz-ben, a védőmunkáját meg a sétálásokat nem vettem most ide.)
Jó kis videó, érdemes megnézni. A 46-osnál az a kezdősebesség.. Félelmetes. Ez után mondja nekem valaki, hogy nem lassult semmit..

Amúgy feltűnően sok szóló van a videóban a tavalyi és az idei szezonból. Oh wait..

Persze várható volt, hogy átalakul a játéka, és idővel nem lesz annyi megindulása, de nem hittem, hogy ez 27 évesen már így lesz, ami ugye elméletileg a legjobb kor egy focista számára.. Bár komoly panaszunk nem lehet, mert amennyit romlott szólókban, annyit javult irányítóként, és Neymar lévén van olyan emberünk, aki képes a magindulásaival megbontani a védelmeket - bár azért nem olyan jó benne, mint Messi volt anno -, de azért nekem hiányzik a régi Leo.
(A támadásokban levő aktivitására gondolok most csak a hsz-ben, a védőmunkáját meg a sétálásokat nem vettem most ide.)
- Mihu
- Director del Fútbol
Mindenki megnyugtatására, CR7 ezt csinálná, és itt most szigorúan csak a levételre gondolok:
https://www.youtube.com/watch?v=SAfzF0wS6ls" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=SAfzF0wS6ls" target="_blank

- Leon
- Director del Fútbol
A Fenomoén Ronaldo történelmi 11e: Messi és a Xavi a keretben!
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... an-2385511" target="_blank

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... an-2385511" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- visca el barca
- Presidente del Barça
elesik, büntető. mégis mi lenne.corol írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... daval.html
Azért CR-re kíváncsi lennék ugyanebben a műfajban.

nagyiibarca írta:tök jó, hogy megcsinálta ezt Messi, egészen elképesztő, nem mindenkinek menne, de könyörgöm miért kell megint felhozni CR-t.corol írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... daval.html
Csak mert egész nap a kettőjük összehasonlítása volt a téma, gondoltam hozzáteszek egy új szempontot. Bocs, ha nem tetszett.

- palesz77
Ezek a Japán TV műsorok mindig le tudnak nyűgözni..

Az év kérdésének győztesét már most ki is hirdetném!nagyiibarca írta:tök jó, hogy megcsinálta ezt Messi, egészen elképesztő, nem mindenkinek menne, de könyörgöm miért kell megint felhozni CR-t.

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
tök jó, hogy megcsinálta ezt Messi, egészen elképesztő, nem mindenkinek menne, de könyörgöm miért kell megint felhozni CR-t.corol írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... daval.html

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... daval.html" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Ha számolni kell akkor már gondok vannak.ZBarca írta:
Nekem is az agyamra megy a folyamatos sétálása, ha elfárad lehet rotálni, nevetségesnek tartom, hogy neki folyamatosan játszania kell, ez pedig nem csak az ő, de a csapat teljesítményének a rovására megy. Ahogy mindenkitől tőle is elvárom, hogy küzdjön, hajtson, olyan nincs, hogy végigállom a meccset. Idén szerencsére egyre többször nyújtja a várhatót, de szerintem meccsen elvárható.
A fenébe!palesz77 írta:Amúgy a Valencia ellen is pocsék volt - adott a végén aztán egy hatalmas zsugát, ez menti meg -, a PSG ellen viszont tényleg jól kente, főleg az első meccsen. Szóval 4-ből 2 eddig az arány nála, ami azért lehetne jobb is - telhetetlen vagyok..

Viszont ez az 50% tényleg nem néz ki valami jól, de ha a Valencia nagy csapat, akkor a Sevilla is annak számít - mindjárt jobb az arány!

- palesz77
Megfogtál..ZBarca írta:Mondjuk idén még nem sétálgatott a nagyok ellen.![]()
Troll mode off
Szerintem a Lucho érában még csak egyszer sétálgatott a nagyok ellen - a Madrid elleni meccsre gondolok - , azon kívül viszont "nyomott", a PSG elleni meccseken szerintem eleget mozgott.

Amúgy a Valencia ellen is pocsék volt - adott a végén aztán egy hatalmas zsugát, ez menti meg -, a PSG ellen viszont tényleg jól kente, főleg az első meccsen. Szóval 4-ből 2 eddig az arány nála, ami azért lehetne jobb is - telhetetlen vagyok..

Mondjuk idén még nem sétálgatott a nagyok ellen.palesz77 írta:Hát igen, és általában csak a kicsik ellen lő gólt akkor is, ha csak sétálgat kedvtelenül, a nagyok ellen ilyenkor idén már nem talál be. Ezért idegesít engem is..Mascherano írta:Engem csak Messi hozzáállása és futó menyisége idegesít. Ha ugy 1-2 gólt lő, hogy sétálgat akkor milyen lenne ha annyit futna mint a többiek ?

Troll mode off
Szerintem a Lucho érában még csak egyszer sétálgatott a nagyok ellen - a Madrid elleni meccsre gondolok - , azon kívül viszont "nyomott", a PSG elleni meccseken szerintem eleget mozgott.
True story!S.Agüero írta:Elfáradna és nem lőne gólt.

- palesz77
Hát igen, és általában csak a kicsik ellen lő gólt akkor is, ha csak sétálgat kedvtelenül, a nagyok ellen ilyenkor idén már nem talál be. Ezért idegesít engem is..Mascherano írta:Engem csak Messi hozzáállása és futó menyisége idegesít. Ha ugy 1-2 gólt lő, hogy sétálgat akkor milyen lenne ha annyit futna mint a többiek ?
S.Agüero írta:Elfáradna és nem lőne gólt.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Elfáradna és nem lőne gólt.Mascherano írta:Engem csak Messi hozzáállása és futó menyisége idegesít. Ha ugy 1-2 gólt lő, hogy sétálgat akkor milyen lenne ha annyit futna mint a többiek ?