Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Douglast mondjuk ennyi alapján nem temetném, lehet, hogy gyenge volt - bár a végére elkezdett javulni -, de akkor a csapat is máshogy játszott, mint most - nem volt ember a környékén, Pedro és Messi szinte végig középre húzódva álltak akkor, csak Rakiticnek adhatta a lasztit szinte mindig, most kicsit más lenen a szitu -, plusz első meccse is volt Európában. Remélem a kupában megkapja majd a lehetőséget, kíváncsi lennék, hogy pár hónap közös edzés után hogy menne neki a játék. (Alves szint sose lesz, ezzel tisztába vagyok, de egy Belletti szint lehet idővel lenne.)Normandia írta:Douglas-t egyszer láttam játszani, akkor is minek. Ettől függetlenül nem vonnék le hibás következtetéseket, de valamiért még csak ki sem próbálja LE. Szoknia kell az európai focit állítólag. Azért játék nélkül nehéz lesz, hacsak nem X-boxon nyomja a szoktatást.![]()
Azzal egyet tudnák érteni, hogy amennyiben elmegy Alves, akkor lassan játszatni kellene valakit helyette, ha az Adrianot, akkor Őt, ha mást akkor mást. Egy biztos, valaki majd játszik a helyén, ha elmegy.
Azt mondjuk még Xavi is megirigyelhetné akkora volt, az ilyen passzokat hiányoltam én a középpályánkról pár hete..defender3 írta: A gólpasszon kívül alig volt értelmes megoldása.
Ezzel viszont egyetértek, nem is értem, hogy Luchoék mit gondolnak ebben a jobbhátvéd dologban, jövőre nagyot koppanhatunk emiatt..defender3 írta: És nem nem kéne játszania hanem azoknak akiknek át kell venni a helyét.
Az a baj, hogy nevekbe gondolkodsz. Montoya is meg tudná játszani azt a szintet amit ő. Tegnap annyira "jól" játszott, hogy a fórum nagy része örült annak, hogy sárgát kapott. A gólpasszon kívül alig volt értelmes megoldása. És nem nem kéne játszania hanem azoknak akiknek át kell venni a helyét.Rivaldo11 írta:Nem azzal van baj, hogy Ő játszik-a szóba jöhető neveknél jobb egyértelműen, esetleg Adriano hozhat még hasonló szintet-hanem azzal, hogy nem oldottuk meg a pótlását. Most már játszania kell, ez egyértelmű, nyáron meg-ha igazolhatunk-akkor egy középső védő, és egy középpályás mellett egy jobbhátvédet is vennünk kell.
Most egyébként jól játszott, nem volt gond vele.
Hát legtöbbször Ő is érzi, hogy valami nem stimmel és inkább visszapasszol. Nem gondolom, hogy nem kellene játszatni, mert Montoya valamiért nem kelt bizalmat az edzőiben. Egyébként tegnap Alves nem tolta rosszul, úgy látszik a többiek játékoskedve rá is ráragadt. Egyáltalán nem lógott ki a sorból.shutterisland írta:nem fog már lassan 32 évesen megtanulni beadni, ellenben lenne két megoldás.
az egyik az, hogy laposan centerez, azzal még mindig több esélyünk van, a másik meg az, hogy nem ad be.![]()
a harmadik az lenne, hogy nem játszik.![]()
Nem vagyok hasra esve áAlvestől, de nem vagyok benne biztso, hogy Montoya vagy Douglas jobb lesz...Chino írta:De legalább biztos, hogy a PSG ellen nem őt látjuk.S.Agüero írta:Szerintem most nem volt vele olyan sok gond. A sárga felesleges volt, meg 1-2 beadás után megint fogtam a fejem, de azt már megszoktam.
De legalább biztos, hogy a PSG ellen nem őt látjuk.S.Agüero írta:Szerintem most nem volt vele olyan sok gond. A sárga felesleges volt, meg 1-2 beadás után megint fogtam a fejem, de azt már megszoktam.
A szezon után szerintem 99%, hogy elmegy Montoya, szóval akkor már mindegy lenne..Leon írta:Lesz olyan meccsünk idén amikor nem kezdő lesz?Ha ez így folytatódik akkor nagyon remélem,hogy Luchot elzavarják a fenébe év végén és hoznak ide egy olyan edzőt aki képes gondolkodni és a meglévő keretből hatékony védelmet és kp-t csinálni:
Alba -Bartra - Matyi - Montoya
Ini - Mas - Rakitic
Tizedannyiért is elvállalnám, mint Alves fizuja...westerngom írta: nahh akkor csak előtúrom a szekrényből a stoplimat....
nahh akkor csak előtúrom a szekrényből a stoplimat....Cseri írta: Nekem úgy tűnik ez a poszt világ szinten is hiányposzt.