Bob_Marley írta:Mondja el a véleményét, de szerintem nyilvánosan kiállni a sajtó elé és olyannal foglalkozni, ami nem rá tartozik az szimplán hülyeség és mint láthatjuk csak belső konfliktusokat okoz. Olyan mintha én elkezdeném osztani az észt, hogyan alakítsa ki a NASA az új űrsiklóját.
Véleményét az urnáknál tegye meg, ha szavazásra kerül a sor.
Attól, hogy kiállt a sajtó elé, és elmondta a véleményét, nem lesz kisebb zűr a csapat háza táján, mint amekkora valójában van. Legjobb tudomásom szerint senkit nem sértett meg, nem kampányolt senki ellen.
De kicsit gondold túl ezt a dolgot. Van egy csapat, ahova haza jársz, amit a családodnak tekintesz, amit mindennél jobban szeretsz. Tényleg semmi reakció nélkül, bármilyen kommunikáció hiányában hagyod, hogy teljesen leépítsék?
Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát, tehát mindenki nézze végig, némán, ahogy bekövetkezik a nihil?!
Nem kell véres torokkal, habzó szájjal nekimenni Bartoéknak, de azt gondolom, hogy igenis mondják ki, ha baj van. Meggyőződésem, hogy nem a sajtó volt ez első kommunikációs eszköz, ahova fordultak a problémáikat illetően. Hiszem, hogy ezt közölték a vezetőséggel is, a sajtó bevonása nélkül, csak éppen eredménytelenül.
Ezt hívják szerintem kritikának, ami mindkét felet jó irányba kellene, hogy terelje. Láthatóan a kritikát megfogalmazó oldalt (játékosok) semmibe veszi a kritizált fél (Barto és a többi semmirekellő).
És én ezt el tudom fogadni, sőt, üdvözlendő ez a hozzáállás a játékosaink részéről. Mert érdekli őket a klub, nem szeretnék, ha a semmibe veszne. Legyen ennek akár az is az ára, hogy a médiumot hívják segítségül. Annyiban szerintem megegyezhetünk, hogy ez a cél eléggé nemes ahhoz, hogy a hithű katalánok kinyissák a szájukat. Mert a cél részükről egyértelmű: egy versenyképes Barcelona. A vezetőség részéről egyelőre nem látom a célt, illetve de. Csak sajnos az nem egyértelműen támassza alá a játékosok akaratát: versenyképes Barcelona!
Világbéke!