Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kemény 3 mondatból áll a cikk.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ak-2037137
Puyolnak mióta van óramárkája?
Én is pont ezen gondolkoztam... Még ha Marquez marad is,akkor is.menczel írta:Imádom a csupaszív játékát. Megérdemelte hogy pályafutásának végére megnyerjen mindent ami megnyerhető.
Azonban már látszódnak a határai. Robben mellett lassított felvételnek tűnt, ha ott Robben elesik, akkor piroslap és szabadrúgás. Kár volt elengedni Csigát, mert Piquén kívül az összes belső bekkünk oltári lassú. És egyre lassabb lesz.
Az meg hogy megint középhátvédet vegyünk a világ poénja lenne (Cáceres, Henrique és Csiga mint betli).
Szerintem ha tudja, hogy ő áll ott, akkor mégegy tusit lezavar a zuhanybanRewolution5 írta:Puyol szerezte a legszükségesebbet gólt- ez a momentum engem a 2-6 -os Classicora emlékeztetett
...szép volt Puyol... az meg más téma, hogy az őfelsége elé kiállt egy szál törülközőben
most, hogy mondod, nekem is valami rémlik, úgyhogy lehet, hogy igazad van, nincs kizárva. de azért sztem nem csak én vagyok az egyedüli, aki szívesen elmézné őt mint edzőt. de a másik hsz-em végében teljesen biztos vagyok!Capon írta: Egy régebbi cikkben volt amit Puyol-al készítettek. És abban úgy emlékszem azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem érdekli az edzősködés semmilyen formában. Ezt csak az apó betűs részre mondom. Elég régi cikk volt szal nem biztos hogy jól emlékszem rá de nekem ez rémlik.
Egy régebbi cikkben volt amit Puyol-al készítettek. És abban úgy emlékszem azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem érdekli az edzősködés semmilyen formában. Ezt csak az apó betűs részre mondom. Elég régi cikk volt szal nem biztos hogy jól emlékszem rá de nekem ez rémlik.Puyol05 írta:Iniesta hátáról? közeláben nem volt Puyolnak...barca1615 írta: Szép volt a Gól Papa!![]()
amúgy nálam egyértelműen a meccs embere Piquével egyetemben. elképesztő, amit hátul műveltek. egyértelműen ez volt az eddigi legjobb meccsük a vb-n. ha a döntőben is így játszanak akkor nem lehet gond. Robben csak befele cselez, szerintem belőle már most fel vannak készülve. egyedül Sneijderre, meg RvP-re nem lehet felkészülni. mind a ketten tudnak váratlant húzni... amúgy meg az szerintem is hülyeség, hogy elnök legyen. én is inkáb Txiki pozícióját tudnám neki elképzelni. vagy esetleg egy edzői karriert![]()
egy biztos, ha vissza fog egyszer fonulni, akkor sem fogja ott hagyni a Barcát, mert neki ez az élete
Iniesta hátáról? közeláben nem volt Puyolnak...barca1615 írta: Szép volt a Gól Papa!
Sanama írta:Simán kinézem ezt egyébként !Ilúvatar írta:majd 20 év múlva puyol lesz a mi presidente -ünk
Hatlmas szíve van és hatalmas sportember is egyben,aki teljesen elkötelezett a Barcelona iránt!
Ismeretség: Puyolt ki nem ismeri?MichaaBee írta:Azért én nehezen tudnám elképzelni akármelyik játékosunkat elnökként.Oda ismeretségre és politikai szaktudásra van szükség, ellenben technikai igazgatóként simán elnézném Puyolt.
![]()