2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Upsz, ez az egész fura. Nálam a ligában ott van DraftRose neve, de közben most rákérdeztem és azt mondta, hogy nem tud belépni, pedig többször is próbálkozott. Mindig azt írja ki neki, hogy már tagja a ligának, viszont a ligáknál csak a sima ligát jelzi.Cumbee írta:fcbarca0827 írta:DraftRose-nak mit kell csinálnia, hogy a saját felhasználójával tudja majd vinni a csapatát?![]()
Hogy állunk?
fcbarca0827 írta:DraftRose-nak mit kell csinálnia, hogy a saját felhasználójával tudja majd vinni a csapatát?
Az "edit team owners"-nél simán kivágsz engem. Azt írja, hogyCumbee írta:![]()
Na ez jó kérdés. Nekem továbbra is az az ötletem van csak, ami draft előtt volt. Beregisztrál co-ownerként, majd ha ez megvan, Xanthor accját törlöm a csapat tulajai közül.
fcbarca0827 írta:DraftRose-nak mit kell csinálnia, hogy a saját felhasználójával tudja majd vinni a csapatát?
Én sem. Kellene majd valami visszajelzés, ha megcsinálta, mert nem volt még ilyenünk, nem tudom mennyire írja ki ha van co-ownere egy csapatnak.Xanthor írta:Én nem látom, mint co-owner még, szóval egyelőre még ne húzd meg szerintemCumbee írta:Rápróbálunk a 2. verzióra, az tűnik biztonságosabbnak.Xanthor írta:Cumbee vagy kivág engem (nem tudom az a draftot megzavarja-e) vagy behívha egyelőre őt co-ownernek. Nem tudom, hogy úgy tud-e draftolni, de kipróbálhatja addig, ha el tudja indítani a draftklienst, akkor valószínűleg tud.
Szerk.: Megvan. Ha becsatlakozott, akkor meglátjuk a továbbiakat, nekem úgy lenne logikus, ha az első számú tulajt kiteszem és van 2. számú, akkor az egyből, minden komplikáció nélkül átveszi a helyét. De ezt majd megbeszéljük azért előtte, hogy húzzam-e meg.
Én nem látom, mint co-owner még, szóval egyelőre még ne húzd meg szerintemCumbee írta:Rápróbálunk a 2. verzióra, az tűnik biztonságosabbnak.Xanthor írta:Cumbee vagy kivág engem (nem tudom az a draftot megzavarja-e) vagy behívha egyelőre őt co-ownernek. Nem tudom, hogy úgy tud-e draftolni, de kipróbálhatja addig, ha el tudja indítani a draftklienst, akkor valószínűleg tud.
Szerk.: Megvan. Ha becsatlakozott, akkor meglátjuk a továbbiakat, nekem úgy lenne logikus, ha az első számú tulajt kiteszem és van 2. számú, akkor az egyből, minden komplikáció nélkül átveszi a helyét. De ezt majd megbeszéljük azért előtte, hogy húzzam-e meg.
Rápróbálunk a 2. verzióra, az tűnik biztonságosabbnak.Xanthor írta:Cumbee vagy kivág engem (nem tudom az a draftot megzavarja-e) vagy behívha egyelőre őt co-ownernek. Nem tudom, hogy úgy tud-e draftolni, de kipróbálhatja addig, ha el tudja indítani a draftklienst, akkor valószínűleg tud.
Ment.Xanthor írta:Küldj ide egy meghívót: d531834@nwytg.net
Belépek addig, aztán ha megjön, akkor át lehet adni.
Hát én próbálom elérni őket jelenleg, de nem akar összejönni. Fél órája még beszéltük, hogy ráérnek, hogy várja az e-mailt... Ciki, sorry.Cumbee írta: Küldtem PM-et, őt várjuk még.
Küldtem PM-et, őt várjuk még.fcbarca0827 írta:DraftRose tavaly ebben a ligában nem volt, de idén benne van. (Ő tesóm, Isocsek barátnője.Cumbee írta: El vagyok már veszve nem kicsit.Akkor jól gondolom, hogy DraftRose email címére még szükségem van?
) Az e-mail címét elküldtem pü-ben. Amúgy mindhárman ráérünk ma este.
Olyan voltam, mint amikor a filmekben bombát hatástalanítanak. 29-kor áttetette automatikusan offline draftra, de a beállításoknál még ott volt a 9:30-as időpont. Ahogy leokéztam, már fordult a szálálóm 8:30-ra.Xanthor írta:Jó lesz az 20:29:50-kor, adjunk esélyt nekik.Cumbee írta:Elküldtem a meghívókat, jöhetnek.
Még át tudom tenni 9:30-ra, 28 körül átállítom, ha esetleg nem érnének addig be.
DraftRose tavaly ebben a ligában nem volt, de idén benne van. (Ő tesóm, Isocsek barátnője.Cumbee írta: El vagyok már veszve nem kicsit.Akkor jól gondolom, hogy DraftRose email címére még szükségem van?
El vagyok már veszve nem kicsit.Xanthor írta:Az utóbbi 3 lesz, akik nem jönnek idén, ők a simában se jöttek. 12-4+2=10 és akkor stimmel a matek is.Cumbee írta: Bob nem jön azttudom, akit a ligából jelenleg nem tudok, hogy törölni kellene-e, az Orkenydrinkers, Gronk 'n' Roll, Gaztolemkikapni és Engineers.