Miért, mi köze van hozzá?FCBMessi19 írta:Ez az új Harry Potter játék olyan, mint a CoD

Én most kezdtem el, nem nagy durranás.
Miért, mi köze van hozzá?FCBMessi19 írta:Ez az új Harry Potter játék olyan, mint a CoD
Már végigvittem, de én is szórakoztam ott egy kis időt. A lényeg, hogy cikázz össze-vissza, nehogy eltaláljon a rakétája. Ha rakétával 3-4x betalálsz akkor jó vagy kb. Szóval sokat is kell elkerülni, mert tény elég kevés idő alatt kipurcanunk.Black Ops-hoz. A végefelé van egy küldetés,már nagyon a végén egy hajót támadunk helikopterekkel. Aztán ott az embereket szétlőttem,viszont utána jön egy helikopter,amit ki kéne lőni,de nem tudom hogy. Lövöm a gépfegyverrel folyamatosan,plusz rakétákkal,de meg se sérül,én meg 20 másodperc múlva felrobbanok. Valaki jár már itt?
Redemtion misszió,és ezen belül Destroy enemy hind feladat.
ozsimiki írta:nem új Cod, hanem Mondern Warfare 2, most vittem végig, tetszett. Viszont vagy elkerülte a figyelmem vagy nemtudom...szóval Makarovot miért nem nyírtuk ki? A házában az adatokat anno megszereztük,de a végén az áruló Shephardot öltük csak meg,és jött a stáblista,stb...
vagy vmikor mégis kinyírtam?
Fecooo írta:ha rámentek a kampányra, akkor még csak az újrakezdés, vagy küldetés kiválasztása látszik, de ha visszaléptek a főmenübe, utána már látszik a RESUMEcsababarca írta:Perrero írta:bocs, de nem látok át a hsz halmon, új cod... mindig a küldetés elejéről kell kezdenem ha betöltöm, pedig rendesen kilépek...
nálam is ez van,én is kérdeztem rá,de nem kaptam rá választ.
ha rámentek a kampányra, akkor még csak az újrakezdés, vagy küldetés kiválasztása látszik, de ha visszaléptek a főmenübe, utána már látszik a RESUMEcsababarca írta:Perrero írta:bocs, de nem látok át a hsz halmon, új cod... mindig a küldetés elejéről kell kezdenem ha betöltöm, pedig rendesen kilépek...
nálam is ez van,én is kérdeztem rá,de nem kaptam rá választ.
Perrero írta:bocs, de nem látok át a hsz halmon, új cod... mindig a küldetés elejéről kell kezdenem ha betöltöm, pedig rendesen kilépek...
Tréarc csinálta mindkettőt, mit vártál?sjd írta:ne is monddL.Messi 10 írta: Sárga-Sárga nem mindegy?![]()
![]()
tiszta deja vu volt, amikor a black opsba rámvetette magát a vietnami csávó
ne is monddL.Messi 10 írta: Sárga-Sárga nem mindegy?![]()
![]()
Sárga-Sárga nem mindegy?sjd írta:25 év és ca. 2000 km tényleg semmiségL.Messi 10 írta: "Amerikai oldalon Miller közlegénnyel fogunk küzdeni, a Japán császári hadsereg halált megvető katonái ellen"
Sokat nem tévedtem...
25 év és ca. 2000 km tényleg semmiségL.Messi 10 írta: "Amerikai oldalon Miller közlegénnyel fogunk küzdeni, a Japán császári hadsereg halált megvető katonái ellen"
Sokat nem tévedtem...
"Amerikai oldalon Miller közlegénnyel fogunk küzdeni, a Japán császári hadsereg halált megvető katonái ellen"sjd írta:picit vegyes?L.Messi 10 írta: Na jó az 5 tényleg picit vegyes![]()
ember, te nagyon el vagy tévedve, az 5ben csak 2. világháború van, szó sincs Vietnamról![]()
ab1dal sztem se vesztesz sokat vele ha ezt a részt kihagyod, és a 6tal folytatod
picit vegyes?L.Messi 10 írta: Na jó az 5 tényleg picit vegyes![]()
Na jó az 5 tényleg picit vegyespalesz77 írta:Az 5-ben éppen Sztálingrádban csipáztam ki egy német tisztet, és most Berlin körül rohangálok... Csak úgy mondom...L.Messi 10 írta:
Nyomd végig nyugodtan a 6-ot mert az inkább a 4 "folytatása" (2. része), az 5 pedig Vietnámi háború ugyhogy mehet a 6 után.Az is 2. világháború...
Az 5-ben éppen Sztálingrádban csipáztam ki egy német tisztet, és most Berlin körül rohangálok... Csak úgy mondom...L.Messi 10 írta:
Nyomd végig nyugodtan a 6-ot mert az inkább a 4 "folytatása" (2. része), az 5 pedig Vietnámi háború ugyhogy mehet a 6 után.
Nyomd végig nyugodtan a 6-ot mert az inkább a 4 "folytatása" (2. része), az 5 pedig Vietnámi háború ugyhogy mehet a 6 után.ab1daL írta:Köszönöm. Most toltam végig a 4-et, és sorrendben akarom végigjátszani őket, legalábbis megpróbálom.L.Messi 10 írta:Call Of Duty 4 - Modern Warfareab1daL írta:Azt szeretném kérdezni, hogy a Call of Duty 4: Modern Warfare után, melyik Cod jelent meg PC-n? A COD:World At War, vagy a Call of Duty 4: Modern Warfare 2?
Call Of Duty 5 - World At War
Call Of Duty 6 - Modern Warfare 2
Call Of Duty 7 - Black OpsIgaz a 7, meg a 6 már lennt vannak, de akkor megvárom míg lejön az 5.
Köszönöm. Most toltam végig a 4-et, és sorrendben akarom végigjátszani őket, legalábbis megpróbálom.L.Messi 10 írta:Call Of Duty 4 - Modern Warfareab1daL írta:Azt szeretném kérdezni, hogy a Call of Duty 4: Modern Warfare után, melyik Cod jelent meg PC-n? A COD:World At War, vagy a Call of Duty 4: Modern Warfare 2?
Call Of Duty 5 - World At War
Call Of Duty 6 - Modern Warfare 2
Call Of Duty 7 - Black Ops
Call Of Duty 4 - Modern Warfareab1daL írta:Azt szeretném kérdezni, hogy a Call of Duty 4: Modern Warfare után, melyik Cod jelent meg PC-n? A COD:World At War, vagy a Call of Duty 4: Modern Warfare 2?