(eredeti gamem van, nemtom ez akadályozza-e)
Sehogy, ha csak nem betudod úgy állítani...mert alapból a numerikus bill-ek a cselezők.balu12 írta:billentyűvel hogy lehet cselezni?:D
Indítasz egy barátságos meccset, mikor elindult a meccs nyomsz egy esc-et. Menj rá a beállításokra-->vezérlés. Ott meg írja, hogy mi mi.Victor_Valdes írta:valaki help! fontos lenne.Victor_Valdes írta:Hogyan tudom beállítani a régi klasszikusra a billentyűzet kiosztást a 12-ben?
Tehát:
E-sprint
D-lövés
S-szerelés
A- ívelés
W-szöktetés
BalCTRL-cselezés
Sehol nem találtam..
Meccs elott a menuben lehet beallitani.Ott irja hogy mi mit jelent.Victor_Valdes írta:valaki help! fontos lenne.Victor_Valdes írta:Hogyan tudom beállítani a régi klasszikusra a billentyűzet kiosztást a 12-ben?
Tehát:
E-sprint
D-lövés
S-szerelés
A- ívelés
W-szöktetés
BalCTRL-cselezés
Sehol nem találtam..
valaki help! fontos lenne.Victor_Valdes írta:Hogyan tudom beállítani a régi klasszikusra a billentyűzet kiosztást a 12-ben?
Tehát:
E-sprint
D-lövés
S-szerelés
A- ívelés
W-szöktetés
BalCTRL-cselezés
Sehol nem találtam..
nekemis talált már 89-90es gyereket,szerintem ez nem bug.a többi az jogos,a panaszkodások irritálnak engem is.Zsando írta:Hát észrevettem egy két érdekességet ismét
Játszok a Malaga ellen és VV véd de a mez nevén Mino van:D:D( jujj koszos lett a mezem se baj itt az enyém portástesó
)
Másik Thiago panaszkodik a kevés játéklehetőségre ( igaz egymás után vagy 10x volt kezdő a panaszkodásáig )
3. meg kutatásban találnekem egy holland gyereket 15 éves és 90-es skillű :O durva
Egérrel kattintottál a cserélésre pedig billentyűzettel kell (nyomsz egy entert), vagy fordítva. Már nem emlékszem, de valamelyik működik.Zibra16 írta:Miért van az, hogy fifa08-ban mikor meccsen cserélni szeretnék azt írja ki, hogy csak akkor lehet cserélni ha egy vezérlőt irányítok![]()
Mit lehet csinálni, hogy tudjak cserélni tudna valaki segíteni ?
vagy bármelyik más nagyobb torrent oldalneobarca írta:Ncore...Initom írta:Aki letöltötte már a fifa 12-t, küldhetne egy Pm et honnan !![]()
fontos lenne.
Ncore...Initom írta:Aki letöltötte már a fifa 12-t, küldhetne egy Pm et honnan !![]()
fontos lenne.
Nekem is ez a problémám!Szvsz ha a sima menübe(ÁTIGAZOLÁSOK) eladod a Realnak majd visszaveszed akkor nem lesz ilyen probléma.Perrero írta:nálam messi kb. minden meccsen játszott, majd mondta h el akar menni, és a vezetőség eladta a REALnakZsando írta:Hát észrevettem egy két érdekességet ismét
Játszok a Malaga ellen és VV véd de a mez nevén Mino van:D:D( jujj koszos lett a mezem se baj itt az enyém portástesó
)
Másik Thiago panaszkodik a kevés játéklehetőségre ( igaz egymás után vagy 10x volt kezdő a panaszkodásáig )
3. meg kutatásban találnekem egy holland gyereket 15 éves és 90-es skillű :O durva