Én jövőhéten játszom a jelenlegi privát ligám (eddigi második) döntőjét, utána szabad vagyok és indulhatunk.piton írta:Na lassan indítjuk az eurobarcás privát ligát? Nekem már jó lenne.

Én jövőhéten játszom a jelenlegi privát ligám (eddigi második) döntőjét, utána szabad vagyok és indulhatunk.piton írta:Na lassan indítjuk az eurobarcás privát ligát? Nekem már jó lenne.
Ha jól emlékszem, akkor 1 teljes lejátszott meccs számít 100 % tapasztalatnak az adott meccsen. Viszont ha csak 1 percet játszik, akkor kb 1 %-ot kap, ha 20 percet, akkor kb 18 %-ot.Barcaman1993 írta:Lenne 1 kérdésem. A játékosok mi után kapják a tapasztalatot? A játszott percek, vagy ahány meccsen játszottak? Mert van 1 emberem, akiből edzőt fogok majd csinálni és ha a meccsek számától függ, akkor már érdemes lenne a barátságos meccseken a 89. percben beküldeni. Erről mit tudtok?
hA SZEM előtt tartod nagyon amit írtál, akkro arrra az a megoldás, hogy a játékosaidat nem egyszerre vásárolod, és nem egyszerre adod el. pl: Védekezés edzésnél 10 játékos van a pixisben. Ha már pár szezon óta tolod beléjük, akkor csinálhatod azt, hogy eladod a 2 legjobb játékosodat, és veszel rögtön edzhető játékost. Vársz fél-1 szezont és megint eladod a legjobbat, és megint fél-1 szezon, és így tovább.Barcaman1993 írta:Ezt mondjuk nem igazán figyeltem még, mert ha embert veszek, akkor az mindig idény végén van. Max. ha mondjuk 17 végén szintet lép és jó áron túl lehet rajta adni, mondjuk akkor. Visszatérve ehhez a profit dologhoz. Ha ez tényleg így van, amit mondasz, azért ez nem teljesen igaz. Egyrészt venned kell 1 új embert, ami pénz. A hűsége 0-ra megy le, amivel rosszabb lesz a teljesítménye és valószínűleg gyengébb képességűt veszel, mint amilyet eladtál, ami miatt végképp gyengébb lesz a teljesítménye. Ergo, ha a magas szintű játékosokat nem adja el az ember, azok gyakran behúzzák a meccseket és a magasabb nézőszám +bevételt hoz és következő meccsen, ha minden jól megy, akkor még több néző lesz. Ja és az új játékosok levihetik a csapatszellemet, ami a legfontosabbat a kp-t gyengíti. Ami szintén rossz kimenetelű eredményhez vezethet, ismét kevesebb bevétel. Úgyhogy, azért nem feltétlenül éri meg mindig eladni. Legalábbis én így vagyok vele.szszabolcs19 írta:
Így utólag egy jó tanács mindenkinek, aki profitorientált:
Nem érdemes nagyon magas szintre felhúzni, és akkor eladni, mert van egy szint, ahol az ár/befektetett idő sokkal jobb. Asszem amikor 250-350 milláért el lehet adni a játékosokat (persze 17,5 évesnél nem öregebben vetted, és 60 millánál nem adtál többet érte!).
Ezt mondjuk nem igazán figyeltem még, mert ha embert veszek, akkor az mindig idény végén van. Max. ha mondjuk 17 végén szintet lép és jó áron túl lehet rajta adni, mondjuk akkor. Visszatérve ehhez a profit dologhoz. Ha ez tényleg így van, amit mondasz, azért ez nem teljesen igaz. Egyrészt venned kell 1 új embert, ami pénz. A hűsége 0-ra megy le, amivel rosszabb lesz a teljesítménye és valószínűleg gyengébb képességűt veszel, mint amilyet eladtál, ami miatt végképp gyengébb lesz a teljesítménye. Ergo, ha a magas szintű játékosokat nem adja el az ember, azok gyakran behúzzák a meccseket és a magasabb nézőszám +bevételt hoz és következő meccsen, ha minden jól megy, akkor még több néző lesz. Ja és az új játékosok levihetik a csapatszellemet, ami a legfontosabbat a kp-t gyengíti. Ami szintén rossz kimenetelű eredményhez vezethet, ismét kevesebb bevétel. Úgyhogy, azért nem feltétlenül éri meg mindig eladni. Legalábbis én így vagyok vele.szszabolcs19 írta:
Így utólag egy jó tanács mindenkinek, aki profitorientált:
Nem érdemes nagyon magas szintre felhúzni, és akkor eladni, mert van egy szint, ahol az ár/befektetett idő sokkal jobb. Asszem amikor 250-350 milláért el lehet adni a játékosokat (persze 17,5 évesnél nem öregebben vetted, és 60 millánál nem adtál többet érte!).
Egy picit tényleg jó.szszabolcs19 írta:Akit érdekel a legjobb középső védőmet átadó listára tettem:P
Egy picit jó játékos:P:P:P
Valdemár Hrutka (303688481)
Üdv: Szab
Kerestem én, vszeg rossz helyen:S Általában szinte mindig guglizok:Dpiton írta:Hello!szszabolcs19 írta:e 4-1-re, de otthon megvertem 5-1-re.![]()
Azért az nem lenne semmi, ha így be tudnám húzni a bajnokságot...
Adná az ég...
A szabályzatban minden megtalálsz, onnan idézek: "bajnoki helyezések az alábbiak szerint kerülnek megállapításra (fontossági sorrendben): 1. pontszám, 2. gólkülönbség, 3. rúgott gólok száma."
Újra átvettem a vezetést a bajnokságban, az eddigi elsőt vertem 3-0ra idegenben, de csak a jobb gólkülönbségem miatt vezetek.
Úgy néz ki vagy első vagy második leszek. A harmadik csapat 5 ponttal van lemaradva tőlem, és pont vele játszok jövő héten, mindenképpen győzni kell.
De jó lenne megnyerni az 5. osztályt végre valahára!!!![]()
Hello!szszabolcs19 írta:e 4-1-re, de otthon megvertem 5-1-re.![]()
Azért az nem lenne semmi, ha így be tudnám húzni a bajnokságot...
Adná az ég...
Akkor megvárunk téged, aztán ha innen nem tudunk összeszedni egy 4. csapatot, akkor hívunk vmi külsőst.MichaaBee írta:Nekem a jelenlegiből még elég sok van, 1 csoportmeccs, plusz legalább 1 elődöntő, akár döntő is. Utána tolhatjuk, de akkor kell egy 4. tag is.piton írta:ÉN is részt vennék eurobarcás privát ligában. Bár jelenleg is tagja vagyok egynek, de már csak 1 meccs van hátra, tehát jövőhéttől nekem oké.
Nekem a jelenlegiből még elég sok van, 1 csoportmeccs, plusz legalább 1 elődöntő, akár döntő is. Utána tolhatjuk, de akkor kell egy 4. tag is.piton írta:ÉN is részt vennék eurobarcás privát ligában. Bár jelenleg is tagja vagyok egynek, de már csak 1 meccs van hátra, tehát jövőhéttől nekem oké.