Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ne fáradj,már megtettem..matyi02 írta:
Oh köszönöm máris kihívlak
Nem egészen..., de mindegy.mindorokke_barca írta:a TSI par evvel ezelott behozott egyseges "penznem" a hattrickben, ami szemlelteti egy jatekos erteketVictor_Valdes írta:Mivel nagyon kezdő vagyok: Mi az a TSI?
a TSI par evvel ezelott behozott egyseges "penznem" a hattrickben, ami szemlelteti egy jatekos erteketVictor_Valdes írta:Mivel nagyon kezdő vagyok: Mi az a TSI?
158557matyi02 írta: soci barimecs ::D kihívlak![]()
(Azonosítód)
Valaki ma 4óra elöt járnak lematyi02 írta:Ádám Kasztel
Balázs Seres 200eft
Erik Uhlir 200eft
József Bognár 600eft
Máté Kárász 650eft
Szabolcs Petry 1000eft
Ádám Kasztel 400eft
Érdemes őket megnézni![]()
Eladok én adom el őket nagyon olcsón adom komolyan![]()
![]()
És 2-3 jó pontrugó is van köztük![]()
Szemezgesetek
Engem már egy hét alatt csődbe vinne.LeoMessi írta:100.000 TSI felet mindig apró pénzért megszerezhetőek, de ezekkel kezdetben vigyázzatok, mert a fizetése pl ennek 2 hét alatt csődbe vinne egy kezdő klubbot. A csapatom, több szezonnal a háta mögött se húzná sokáig, csak akkor nem lennék minuszba amikor hazai meccs van a hétvégén. Szóval csak óvatosan.Ilyet se sűrűn látni az átadólistán:
100.000 TSI felet mindig apró pénzért megszerezhetőek, de ezekkel kezdetben vigyázzatok, mert a fizetése pl ennek 2 hét alatt csődbe vinne egy kezdő klubbot. A csapatom, több szezonnal a háta mögött se húzná sokáig, csak akkor nem lennék minuszba amikor hazai meccs van a hétvégén. Szóval csak óvatosan.Ilyet se sűrűn látni az átadólistán:
Hát nekem se nagyon vanCFirpo3 írta:Sztem még nagyon sokan mások is licitálnak. Egy ilyen jó játékost nem szabad kihagyni. Nekem nem kell(illetve nincs rá pénzem)Victor_Valdes írta:Látom egymásra licitáltunk.
Sztem még nagyon sokan mások is licitálnak. Egy ilyen jó játékost nem szabad kihagyni. Nekem nem kell(illetve nincs rá pénzem)Victor_Valdes írta:Látom egymásra licitáltunk.
Neked is sok sikert!MessiFan írta:Ja igen =D
Sok sikert! Valszeg kikapok de nem bánom. Én mindigis vesztesnek születtem...
Victor_Valdes veled szívesen játszanék. De legfeljebb holnap tudjuk lekötni a mérkőzést
Egyébként Socio, nyugottan hívhatsz Tibinek
Én meg lassan 4 órájaMessiFan írta:Jó majd megcsinálom. Én se vagyok egy hűdejó, lassan 1 hónapka hogy játszom
Oké, a csapatom neve: Mátészalkai MTK, ha kérhetném hívj ki mert még [auto_cenzúra] vagyokMessiFan írta:Ja igen =D
Sok sikert! Valszeg kikapok de nem bánom. Én mindigis vesztesnek születtem...
Victor_Valdes veled szívesen játszanék. De legfeljebb holnap tudjuk lekötni a mérkőzést
Egyébként Socio, nyugottan hívhatsz Tibinek