Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.27. 02:03:41

Na én is írok pár sort.
DD: bent maradt kötelező volt részemről.
Kemba: Parkerre gondoltam, hogy azért egy második kört csak megél, nem jött össze akkor már úgy voltam vele Kemba /Teague/Young. Előbbire esett a választásom, valahogy beszoktam Kembát vonzani, meg később ha nem jön össze a PO jó értéke lehet.
Terrence Jones: Na ezt val. ha lehetne visszacsinálnám és Hibbertet hoznám. Jones és Hibberten agyaltam meg Hill is képben volt. Kicsit megzavart, hogy Green pont előttem ment ki a legelső célpontom ő lett volna. Jones pánik pick volt, előszezonja sem tetszett azért remélem fogja tudni hozni ezt a 12-7 statot mint tavaly.
Monroe: Ingázhat a kezdő meg a pad között, de 30 percet tuti fog kapni, szerintem ez egy lopás lehet, főleg ha elcserélik esetleg és nagy szerepet kap. D egíy is egy biztos 15-8as játékos.
Collison: Nálam sleeper gyanús volt, aukciósban is szerettem volna csak ott máshogy alakultak a dolgok Deron miatt és 4 milliós szerződés már nem fért bele. 36 perces statokban egész jó volt tavaly is, idén kezdő elvileg egy 13 pontos 4-5 assistos átlagot várok tőle.
Gallinari: Valóban nagy kockázat nagy nyereség játékos. Úgy éreztem be kell rizikózni, azért ő mégiscsak egy 15 pontos játékos.
Kanter: Nem bírom a törököt, erre itt is behúztam na erre van magyarázat? :D A hülyéje még hármasokat is dobál mostanában. Ez van duplán beszívom vele, de már kevés magas volt úgy éreztem megpróbálom itt is.
Ross: Ross az új Nelsonom és Arizám. :D Tavaly is reklámoztam, idén is megpróbálom őt. Korver-1 pont. :D
Wes Johnson: McDaniels és Caroll pont előttem ment ki, Wesleyre esett a választás. Sok labdája nem lesz 6/24 mellett, de rohadjak meg egyszer csak kijön belőle valami. Sokkal jobb játékos ő annál mint amit a számai mutatnak. Világmegváltást idén se várok tőle, de megnézzük. Ahogy nézegettem FA-n még vannak olyanok, akik tetszenek ha nem válik be kiteszem. De egyelőre a bizalom töretlen.
McLemore: Ross mellett a másik "kiskedvenc". Mindkettő nálam van, mindkettő triplás egyiknek be kell válni. Ráadásul Collison tud passzolni nem úgy mint IT tette, csak fog neki is jutni valami alamizsna Gay és DMC mellett. Ragaszkodni nem ragaszkodom hozzá, de a lehetőségekhez képest McLemore nem volt rossz így első blikkre úgy érzem.
Morris: Kezdő/hatodik ember között fog ingázni. Tesója nyilván jobb lesz, de így az utolsó előtti körre jó választásnak érzem.
Smart: Vele szerintem megfogom szívni, mert nem fogom kivárni míg nagyobb szerepet kap, s másnál lesz jó. :D Celtics játékost behúztam így a végére, 25 perc körül fog átlagolni 10-3-3 benne van 1-2 labdalopással. Mezőnyszázalékot meg nem nézzük. :D

Összességében megvagyok elégedve csak Jones és Kanter aki nem tetszik. Viszont Monroe-Collison-Gallinrainak nagyon örülök, hogy hozzám került. Lehetőségeimhez mérten jókat húztam, kimaradt 2 kör az elején, rá reszkíroztam Gallinariékkal meglátjuk. Szerintem Po meglehet, de ahogy mindenkinél úgy a sérülések sokat számíthatnak. Első hétre mindjárt megkaptam Slithert, ahogy néztem több emberem fog játszani, de így az elején úgyis a tapogatózás megy. Kb 3-4 forduló kell míg rádöbbenek, hogy idén sincs túl sok a csapatban. :D

Akik csapata tetszik: kanty, meslija, MichaaBee, Slither
neoról meg nem mondanám, hogy 5 pickje volt az elején. Nem rosszak, de Gasolt én se húztam volna, Vucevic-Millsap tetszik viszont. Hattól lefelé viszont komolyan még Middleton az egyik legjobb választás ha meg a kört nézem, hogy utolsó és ahhoz mérten akkor meg a legjobb. :D De ez szimplán egyéni szubjektív meglátás.
Cumbee kicsit meglepett, azt hittem tarolni fog, pár húzása érdekes volt számomra, de nem kell félteni főleg a keeper hármasát tekintve meg azt hogy általában nagyon aktív a játékos vadászásban.
Game: Lehetőségekhez mérten jókat húzott, 1-2 nem tetszett, de pl Bradley-Boozer-Payton-Hill-Stuckey nagyon is. :D
kamaj-Messifan pickjei közül van, ami tetszik van ami kevésbé. Ők hasonló kategória mint én PO-ért harcolhatunk.
Eazzy csapata kicsit öreg kicsit sérült de az övé. Kívánom hogy most már legyenek sikerélményei.
fcbarca0827: Nála nyilván sokat nyom a latba, hogy George sérült, de az a Chandler-Nene-Ginobili hármas nem tetszik.

Jó játékot mindenkinek, győzzön végre ne Game. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.27. 00:39:56

Jó, izgalmas kis este volt, bár páran, köztük én is, tartottunk nem kevés kávészünetet. :lol:

Felemásak az érzéseim a draftommal kapcsolatban. Alig alig tudtam megszerezni azokat, akiket szerettem volna. "Titkos" favoritom lett volna a Howard-Thompson páros, sajnos várható volt a kipottyanásuk. Ettől függetlenül sztem jól kihasználtam az első 5 húzásomat.
Millsap sztem idén is jó lesz, abban az esetben is, ha a porcelán Horfordot összedrótozzák valahogy a szezonra.
Parkerben bíztam, hogy lecsusszan a 2. körig, de pont előttem csapott le rá Kanty. Gratula! :wink:
Bledsoe miatt sem bánkódom, bízom benne nagyon.
Itt aztán jött egy hosszabb szünetem. :mrgreen: A Lin-Sully párost sajnálom, mert reménykedtem benne, hogy lecsúsznak hozzám. Sajna nem így lett. Annyira mindenki kiesett a 6. körre a célpontjaim közül, hogy tanácstalan lettem. Kicsit meggondolatlanul, talán kapkodva választottam. Persze később is így lett az újabb igencsak nagy szünet után. Ettől függetlenül nem mondom, hogy nincs potenciál a csapatban. 90%-osnak érzem a team-et pici rossz szájízzel. 1-2 lyukat be kéne tömnöm, mert pl annyira koncentráltam, hogy SF-pozira erősítsek, hogy a PG-t totál el is felejtettem. :mrgreen:

Picit elemezve:
LBJ-CP3: keeper duó tökéletes
Anderson: Kényszer keeper. Ha dobálja a 3 pontosait és szed pár patit már elégedett leszek
Millsap: Tehetséges fiatal, sztem még a tavalyinál is jobb lehet.
Bledsoe: Ha elkerülik a sérülések a Suns húzómotorja lesz.
Vucevic: Az épülő Magic alappillére. Szerintem a dupla dupla végig benne lesz idén is.
Wiggins: Hatalmas kérdőjel. Jó helyen van a kibontakozás szempontjából. Parkernek jobban örültem volna, de remélem odacsap majd neki. :mrgreen:
Gasol: Talán húzhattam volna jobbat is Game lehet igazad lesz. Ugyan akkor nekem tetszik ő ebben a Bulls-ban. Rose-Noah kettős mellett kétségtelenül ő a legnagyobb sztár.
Igudala: Mivel nagyon kellett egy SF így rá esett a választásom. Tudom a posztja igencsak telített de talán idén több szerephez jut. Bízom a labdaszerzéseiben.
Beverly: Picit bakinak tartom, de hátha rámcáfol. Lin nincs, talán kiforr. Tavaly azért nem kevésszer állatkodott.
Sims: Nekem roppant mód szimpatikus a srác. Ráadásul az egyetlen valamire való C a Philly-ben. Állandő kezdőnek tippelem egy 10-8 benne kell, hogy legyen.
Chandler: Nagy kérdés Gallo miatt, de ha hozza a tavalyit, elég lesz. Hiányposztomra érkezett.
Tucker: Big Mistake, aztán ki tudja. Nem akartam de lehet nem okoz csalódást. FA gyanus mindenesetre. :mrgreen:
Allen: Nagyszerű védő, ami sajnos nem jön át fantasy-ban. Úgy gondoltam megpróbálom. Labdaszerzései hasznosak lehetnek.
Middleton: Game szíve lelke rajta. :mrgreen: Én az öreg rozoga Dalembertnek akartam bizalmat adni, de 1 tele vagyok magassal, 2 FA-ról lehet azért még kukázni, ha nem váltja be Game igéreteit. :mrgreen:

Anderson-Millsap-Vucevic-Gasol-Sims OK
James-Wiggins-Chandler-Igudala-Allen-Tucker-Middleton részben OK
Paul-Bledsoe-Beverly Fejlesztést igényel

PG állományom karcsú, így akiknek sok van, lehet bombázni. Idén is szívesen cserélek! :wink:
PCsabi írta:Ja, az én csapatomról is írhatna valaki :D
Akkor egy pár szóban:
Minden viccet félretéve, de sztem lehetőségeidhez képest kiváló csapatot raktál össze.
A Harden-Love-Lillard keeper hármas Top. Knight-Boozer-Hill-Payton-Asik-Stuckey hatos remek választás volt. Porter Jr nagyon nagy fogás lehet. ahogyan Smith is, ha éppen jó szériáját éli.
Bargnani zsákolásaira pedig még pár meccset sérülése miatt biztosan várnod kell. De addig is: https://www.youtube.com/watch?v=V9dX6IhU2tM" target="_blank
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jó játékot mindenkinek! Remélem idéni is olyan izgalmas lesz mint az elmúlt 2 év. :wink: =D>
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.10.26. 23:39:34

Ez is lement, pár szót a csapatokról:

Kanty: Howard után már mindegy volt az FT%, ezért simán jöhetett Sanders és Josh Smith :D Parker reach, de gondolom megy keeper-nek. Közepesnél erősebb draft, PO simán meglehet, ha szezon közben foglalkozol vele.

Slither: Nekem tetszenek a pickek, pár játékos sorsa meg eldől 2-3 hét után (Singler, Nelson, Mozgov), őket teljesítménytől függően lehet majd cserélni az FA-n lévő emberekkel. Bajnoki címre esélyes.

Bob: Kemba és DD szép pickek, Colllison is korrekt, Gallinari high risk - high reward, viszont a Wes Johnson - McLemore kettőst nem tudom hova tenni. PO alap.

MichaaBee: Kobe ha nem sérül le, akkor simán be is válhat, Parsons hozza majd a tavalyi statokat, West és Sullinger szép, főleg az utóbbi, Bogut és Rubio viszont nálam két olyan játékos, akiket sohasem draftolnék :D Ha nem lesznek sérülések, akkor PO.

Neo: Az első 5 picket szépen felhasználtad, nekem csak Pau Gasol számít kakukktojásnak.Többi viszont olyan színtelen-szagtalan választás. A két elit keeper-nek és a 4 jó választásnak köszönhetően (bár Wiggins-ben érzek némi veszélyt) Top3.

FCB0827: JJ szerintem jó lesz a Nets-ben, Jennings is mutathat életjeleket az új rendszerben, többi pick átlagos. George kiesésének is köszönhetően mezőny végét jósolok.

Mes: Teague korrekt, Klay-t szerintem sokan irigylik tőled, Hayward hozhatja a tavalyi számokat (jobb FG%-kal), viszont Rondo passz. Szerintem középmezőny.

Cumbee: Markieff Morris, Mason Plumlee, Dieng (ha Pek lesérül) hármasban benne van a fejlődés lehetősége, DAJ szerintem rosszabb lesz, mint tavaly, Oladipo jó, de hát 1 hónapig out. Egyértelműen a legjobb keeperek, PO.

Eazzy: Az öregek és/vagy sérülékenyek :D Autodraft, de Hill az egyik legjobb számokat hozhatja a Pacers-ben, Leonard-ot én nem szeretem, de valamiért csak elöl van a rankingekben, MCW meg ki tudja, hogy mikor térhet majd vissza (de legalább Philly-s :mrgreen: ). Mezőny vége.

Kamaj: Dragic jó, Korver jó (a one-trick pony :D ), Noel jó, Pekovic jó, de sérülékeny, Calderón jó lehet, Giannis hatalmas reach. Középmezőny eleje.

MessiFan: Noah lecsúszott hozzá, de szerintem egy kicsivel rosszabb lesz, mint tavaly, az Afflalo - Deng - Green hármas szinte ugyanazt tudja, Reggie Jackson-nak pedig kiugró szezonja lehet. Ugyanaz, mint kanty.

OFWGKTA: Sullinger-ről és Gallo-ról sajnos lecsúsztam, a Knight - JR - Boozer - Stuckey négyesnek örülök, Payton szerintem korrekt számokat hozhat, Porter remélem nem lesz bust, Bradley remélem nem sérül le kéthetente, Asik-tól egy 7/10-et várok minimum. Azért na, sok a kérdőjel :D

Ha kategóriákra kéne bontanom a csapatokat:
1. Slither, neo, Cumbee.
2. Bob, kanty, MichaaBee, mes, kamaj, MessiFan.
3. Eazzy, FCB0827, OFWGKTA.

Ja, az én csapatomról is írhatna valaki :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.26. 19:29:43

Bob_Marley írta:Ezt speciel én nem is értettem, milyen égetett meccsekről van szó.
http://hungarianfba.wordpress.com/2012/ ... o-csoport/" target="_blank :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.26. 12:50:50

Nem tudom mi történt a waiverrel... :?

Most beállítottam hogy mindennap feldolgozásra kerüljenek a waiver kérések, és meghosszabbítottam a határidőt 27.-ére (mondjuk most már mindenkinek jó a capje, csak fel kell tölteni a keretet :) ).
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.26. 08:45:02

varnagykrisztian írta:Utána olvasgattam ennek az "égetett meccsek"-nek (ott így hívták), ha mondjuk PG poszton "túlégetem" magam akkor pl. az aznap játszó Damian Lillard-ot lerakom BN-re és így spóroljak :?: A pontozás nálunk egyébként hogy lesz :?: Sehol nem találom és a tegnapi későig elhúzódott draft majd a hajnali 2-ig tartó elemezgetés és számolgatás miatt most már alig látok ki a fejemből. :mrgreen: De szép névsor van Waiver-en:LeBron, HARDEN, Ibaka, Griffin, Howard :!:
Ezt speciel én nem is értettem, milyen égetett meccsekről van szó.

Most már teljesen nem értem a dolgokat. Elvileg mindenki 26-os volt, most meg 28-ra vannak kiírva a kint lévő játékosok. Mi történt?
Ráadásul ez azért is érdekes, mert sok csapata így érvénytelenek most/továbbra is.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.24. 18:12:44

Utána olvasgattam ennek az "égetett meccsek"-nek (ott így hívták), ha mondjuk PG poszton "túlégetem" magam akkor pl. az aznap játszó Damian Lillard-ot lerakom BN-re és így spóroljak :?: A pontozás nálunk egyébként hogy lesz :?: Sehol nem találom és a tegnapi későig elhúzódott draft majd a hajnali 2-ig tartó elemezgetés és számolgatás miatt most már alig látok ki a fejemből. :mrgreen: De szép névsor van Waiver-en:LeBron, HARDEN, Ibaka, Griffin, Howard :!:
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.24. 17:10:20

Bob_Marley írta:De akkor tényleg úgy legyen, hogy aki a waiver végén megint pluszon áll, akkor legjobb ember kuka.
Igen, én is ezt akartam tanácsolni. Szigorítsunk, mert így könnyen túl lehet szaladni megint. Csak úgy lehessen waiverelni, hogy biztosan beférjen sapka alá.

Azért ha 100$-od van egész szezonra, kétszer is meggondolom, mennyit teszek a kiszemeltemre. Annyira hosszú a szezon és annyi minden történhet. Nagy összeget tuti nem ér meg senki jelenleg.
Ugyanakkor mivel van 8 millányi szabad helyem, bombázhattok nyugodtan csereajánlatokkal. 8)

Halkan megjegyezném, hogy sztem sikerült felkavarni az állóvizet és ismét izgalmas lett ez a liga is. :wink: =D>

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.10.24. 16:32:56

Slither írta:@Cumbee: nem $138k-val lépted túl a keretet, hanem $5138000-ral. Azért volt a +5M engedmény mert sokaknak ez az első hard capes ligája, és így kap mindenki egy kis engedményt az elején. Nem a "luxusadó" határt kellett volna megpróbálni kicentizni...
Nyilván ha nem lenne 20 mlliós halott pénzem, akkor a normálisra mentem volna rá, de mivel tudtam, hogy 10 mp-vel a csapatok nyitása után megszabadulok Gaytől, így gondoltam, hogy kicsit kevesebbel megyek majd a sapka alá. (Magyarán 46 milliós keret helyett 51 milliósat akartam összehozni, így is elég nagy hátrányban voltam már a draft közepétől kezdve.) Na mind1, felvetettem nyilván hivatalosan túlléptem, de úgy érzem, hogy mindent megtettem, hogy ne legyek szabálytalan a körülmények ellenére is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.24. 15:54:08

Ezért kell rámenni másokra. :D

De akkor tényleg úgy legyen, hogy aki a waiver végén megint pluszon áll, akkor legjobb ember kuka. Ne az legyen már, hogy most akkor a koncokon elkezd marakodni mindenki és simán kikozmetikázza a keretét. Mert akkor gyakorlatilag a draft licitnek tök kevés értelme volt.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.24. 15:46:32

MessiFan írta: Én annyira tanácstalan vagyok, hogy lehet így hagyok mindent. Megmondom őszintén én a Dragic-Ibaka párost szerettem volna behúzni (Rondo-t és McRobers-et kirakva), viszont nem férnek be sehogy se a sapka alá. Kemény 2 millión múlna az egész, meg ugye, hogy vagy én nyerem a licitet vagy nem :D
Gondolkodtam itt azon is, hogy a sérült Durantet lecserélem Hardenre, de annak túl sok értelme nem lenne, csak elpocsékolnám a dellát.
Inkább a türelmet választom, nem úgy mint tegnap :D
A Harden-Ibaka-Dragic elég népszerű lesz most a waiveren, bárki is viszi el őket, nem marad majd sok FAAB pénze. Még LeBronért mehet egy kis verseny, bár hozzá már egy nagyobb keret kell.
Én nagyjából elégedett vagyok a keretemmel, nem fogom most elszórni az összes waiver pénzemet. :)

@Cumbee: nem $138k-val lépted túl a keretet, hanem $5138000-ral. Azért volt a +5M engedmény mert sokaknak ez az első hard capes ligája, és így kap mindenki egy kis engedményt az elején. Nem a "luxusadó" határt kellett volna megpróbálni kicentizni...
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.10.24. 15:35:09

Slither írta:Remélem mindenki jól ellövi majd az összes FAAB pénzét, aztán év közben válogathatok a sok választási lehetőség. :D
Én annyira tanácstalan vagyok, hogy lehet így hagyok mindent. Megmondom őszintén én a Dragic-Ibaka párost szerettem volna behúzni (Rondo-t és McRobers-et kirakva), viszont nem férnek be sehogy se a sapka alá. Kemény 2 millión múlna az egész, meg ugye, hogy vagy én nyerem a licitet vagy nem :D
Gondolkodtam itt azon is, hogy a sérült Durantet lecserélem Hardenre, de annak túl sok értelme nem lenne, csak elpocsékolnám a dellát.
Inkább a türelmet választom, nem úgy mint tegnap :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.10.24. 15:24:29

Tudom, hogy nem túl igazságos másokkal szemben, de nem kaphatnék amnesztiát a túllépésemért? Elég egyértelmű, hogy elszámolás volt, 130k-val léptem túl egy 0 elírása miatt, a nagy kapkodásban rosszul jelöltem ki Middletonm fizuját. Ha kell kidobom IT-t, pont nem érdekel, azért vettem fel, mert nem volt időm embereket keresni, neki fejből tudtam, hogy bőven 8 millió alatti fizuja van (Ennyit számolt az exel maradéknak). [auto_cenzúra] kapok, ha egy ilyenen bukom el Ibakkat úgy, hogy a draftom második fele teljesen kuka lett, mert csak a kis szerződésekre mentem, pont Ibakka miatt. Más is megszívta tudom, valaki jóval jobban is mint én, de nálam nem milliókról van szó, éppen csak átcsúsztam. :oops:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.24. 15:10:22

Bob_Marley írta:Amíg van pénzed licitálnod kell 1 a minimum 100 a maximum.

Csak 1 bökkenő van ezzel! Ezt lejjebb leírtam. Ha pl Jamesre most mindenki licitálhat, akkor ugyanúgy mindenki túl fog menni a keretén. Vagy ha nem, akkor meg ugye kitesz valakit felvesz stb okán megoldja. Akkor viszont én is lictiálhatok, ebből következik amit írtam, hogy adott esetben teljesen belelehet túrni a csapatokba.

Szerintem ez így nem teljesen jó.
Technikailag nem kell min $1-t licitálni, de sikeres waiver esetén $1-t mindenképpen le fog vonni a rendszer, szóval gyakorlatilag tényleg az van. :)

26. után ha vki túllépi a capet annak automatikusan ki fogom vágni a legjobb játékosát, nem lesz semmi engedékenység. Mégis hard capről van szó, szóval aki nem tartja be az szívni fog. :wink:

Remélem mindenki jól ellövi majd az összes FAAB pénzét, aztán év közben válogathatok a sok választási lehetőség. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.24. 14:30:42

Amíg van pénzed licitálnod kell 1 a minimum 100 a maximum.

Csak 1 bökkenő van ezzel! Ezt lejjebb leírtam. Ha pl Jamesre most mindenki licitálhat, akkor ugyanúgy mindenki túl fog menni a keretén. Vagy ha nem, akkor meg ugye kitesz valakit felvesz stb okán megoldja. Akkor viszont én is lictiálhatok, ebből következik amit írtam, hogy adott esetben teljesen belelehet túrni a csapatokba.

Szerintem ez így nem teljesen jó.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.24. 14:27:41

Bob_Marley írta:Ezt remélem keeperre is sikerül majd egyszer bevezetni, mert az egyik legjobb waiver rendszer.
Nekem is nagyon bejön =D> , kérdeznék még, ha én pl. HARDEN-re 0-át teszek és nem kell senkinek akkor ingyen elvihetem :?: Nem szándékozom csak példa volt......bááááár. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.24. 14:20:13

Ezt remélem keeperre is sikerül majd egyszer bevezetni, mert az egyik legjobb waiver rendszer.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.10.24. 14:28:51-kor.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.24. 14:19:27

Slither írta:Ha sikeres a waiver, akkor igen, el is ment a szezonra a $100. Utána még mindig fel tudsz venni játékosokat, csak akkor már nem tudsz mivel licitálni és kisebb lesz az esélyed.
Köszönöm Slither, látok már egy kis fényt az alagút végén, egyébként akkor FA idén nem lesz :?: Jók ezek az újítások, jó kis szezonnak nézünk elébe. :mrgreen:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.24. 14:11:18

neobarca írta:De akkor ha jól értelmezem waiver csak a kezdésig lesz? Mert a 100 egység egy szezonra elég katcsú...
Ezért kell okosan beosztani. Ha most spórolsz, akkor később több esélyed lesz a waiveren. Mindenkinek ugyanannyi pénze van, szóval ezzel is jókat lehet taktikázni. Sztem a többségnek hamar elfog fogyni a FAAB kerete, utána meg sima waiver sorrend fog dönteni.
varnagykrisztian írta: És lesz további waiver-es nap vagy utána FA lesz?Ha mondjuk valaki HARDEN-re rányom $100-at az akkor el is lőtte a puskaporát a szezonra :?: Áááááá remélem érthető voltam, tudatlan vagyok még ebben a szakmában de okosodni akarok. :mrgreen:
Ha sikeres a waiver, akkor igen, el is ment a szezonra a $100. Utána még mindig fel tudsz venni játékosokat, csak akkor már nem tudsz mivel licitálni és kisebb lesz az esélyed.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.24. 14:08:07

Slither írta:Nem teljesen szabadon, hanem másokkal kell versenyezned a játékosokért mint ahogy NBA-ben is van. 26.-lesz a waiver értékelés és akkor a játékosok ahhoz kerülnek aki a legtöbbet licitált rá (nem tudhatod hogy menny, mert vakon megy), egyenlőség esetén waiver prioritás dönt. Ha vki LebRont mindenképpen akarja, rálicitálhat max összeggel is ($100) és akkor nagy valószínűséggel az övé lesz. Ha ez bejön akkor viszont nem marad majd kerete későbbi waiver licitekre és reménykedhet hogy mások nem akarják felvenni az adott játékost.

A lényeg hogy ha vkit akarsz, akkor nyomj rá hogy add, adj meg egy értéket hogy mennyit szánnál rá, és majd 26.-án kiderül hogy tényleg hozzád került-e vagy sem.
És lesz további waiver-es nap vagy utána FA lesz?Ha mondjuk valaki HARDEN-re rányom $100-at az akkor el is lőtte a puskaporát a szezonra :?: Áááááá remélem érthető voltam, tudatlan vagyok még ebben a szakmában de okosodni akarok. :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.24. 14:03:28

De akkor ha jól értelmezem waiver csak a kezdésig lesz? Mert a 100 egység egy szezonra elég katcsú...

MessiFan
Llegenda del Barça

2014.10.24. 14:02:00

Köszi szépen a felvilágosítást, keresgéltem segítséget a yahoo-n, de nem nagyon találtam.
Szóval akkor most ellőhetem a 100 dollárt, de később is. Tudom kit akarok szerencsére.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.24. 13:59:21

MessiFan írta:Ezt a waives rendszert én sem értem. Szabadon tudom cserélgetni ugyanúgy a játékosokat a fizetést figyelembe véve?
Nem teljesen szabadon, hanem másokkal kell versenyezned a játékosokért mint ahogy NBA-ben is van. 26.-lesz a waiver értékelés és akkor a játékosok ahhoz kerülnek aki a legtöbbet licitált rá (nem tudhatod hogy menny, mert vakon megy), egyenlőség esetén waiver prioritás dönt. Ha vki LebRont mindenképpen akarja, rálicitálhat max összeggel is ($100) és akkor nagy valószínűséggel az övé lesz. Ha ez bejön akkor viszont nem marad majd kerete későbbi waiver licitekre és reménykedhet hogy mások nem akarják felvenni az adott játékost.

A lényeg hogy ha vkit akarsz, akkor nyomj rá hogy add, adj meg egy értéket hogy mennyit szánnál rá, és majd 26.-án kiderül hogy tényleg hozzád került-e vagy sem.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.24. 13:55:00

MessiFan írta:Ezt a waives rendszert én sem értem. Szabadon tudom cserélgetni ugyanúgy a játékosokat a fizetést figyelembe véve?
Elvileg nem mert licitálgatni kell de majd a többiek úgy is segítenek nekünk megérteni. :mrgreen:
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.10.24. 13:47:40

Ezt a waives rendszert én sem értem. Szabadon tudom cserélgetni ugyanúgy a játékosokat a fizetést figyelembe véve?
Válasz küldése