Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor egy pár szóban:PCsabi írta:Ja, az én csapatomról is írhatna valaki
http://hungarianfba.wordpress.com/2012/ ... o-csoport/" target="_blankBob_Marley írta:Ezt speciel én nem is értettem, milyen égetett meccsekről van szó.
Ezt speciel én nem is értettem, milyen égetett meccsekről van szó.varnagykrisztian írta:Utána olvasgattam ennek az "égetett meccsek"-nek (ott így hívták), ha mondjuk PG poszton "túlégetem" magam akkor pl. az aznap játszó Damian Lillard-ot lerakom BN-re és így spóroljakA pontozás nálunk egyébként hogy lesz
Sehol nem találom és a tegnapi későig elhúzódott draft majd a hajnali 2-ig tartó elemezgetés és számolgatás miatt most már alig látok ki a fejemből.
De szép névsor van Waiver-en:LeBron, HARDEN, Ibaka, Griffin, Howard
Igen, én is ezt akartam tanácsolni. Szigorítsunk, mert így könnyen túl lehet szaladni megint. Csak úgy lehessen waiverelni, hogy biztosan beférjen sapka alá.Bob_Marley írta:De akkor tényleg úgy legyen, hogy aki a waiver végén megint pluszon áll, akkor legjobb ember kuka.
Nyilván ha nem lenne 20 mlliós halott pénzem, akkor a normálisra mentem volna rá, de mivel tudtam, hogy 10 mp-vel a csapatok nyitása után megszabadulok Gaytől, így gondoltam, hogy kicsit kevesebbel megyek majd a sapka alá. (Magyarán 46 milliós keret helyett 51 milliósat akartam összehozni, így is elég nagy hátrányban voltam már a draft közepétől kezdve.) Na mind1, felvetettem nyilván hivatalosan túlléptem, de úgy érzem, hogy mindent megtettem, hogy ne legyek szabálytalan a körülmények ellenére is.Slither írta:@Cumbee: nem $138k-val lépted túl a keretet, hanem $5138000-ral. Azért volt a +5M engedmény mert sokaknak ez az első hard capes ligája, és így kap mindenki egy kis engedményt az elején. Nem a "luxusadó" határt kellett volna megpróbálni kicentizni...
A Harden-Ibaka-Dragic elég népszerű lesz most a waiveren, bárki is viszi el őket, nem marad majd sok FAAB pénze. Még LeBronért mehet egy kis verseny, bár hozzá már egy nagyobb keret kell.MessiFan írta: Én annyira tanácstalan vagyok, hogy lehet így hagyok mindent. Megmondom őszintén én a Dragic-Ibaka párost szerettem volna behúzni (Rondo-t és McRobers-et kirakva), viszont nem férnek be sehogy se a sapka alá. Kemény 2 millión múlna az egész, meg ugye, hogy vagy én nyerem a licitet vagy nem
Gondolkodtam itt azon is, hogy a sérült Durantet lecserélem Hardenre, de annak túl sok értelme nem lenne, csak elpocsékolnám a dellát.
Inkább a türelmet választom, nem úgy mint tegnap
Én annyira tanácstalan vagyok, hogy lehet így hagyok mindent. Megmondom őszintén én a Dragic-Ibaka párost szerettem volna behúzni (Rondo-t és McRobers-et kirakva), viszont nem férnek be sehogy se a sapka alá. Kemény 2 millión múlna az egész, meg ugye, hogy vagy én nyerem a licitet vagy nemSlither írta:Remélem mindenki jól ellövi majd az összes FAAB pénzét, aztán év közben válogathatok a sok választási lehetőség.
Technikailag nem kell min $1-t licitálni, de sikeres waiver esetén $1-t mindenképpen le fog vonni a rendszer, szóval gyakorlatilag tényleg az van.Bob_Marley írta:Amíg van pénzed licitálnod kell 1 a minimum 100 a maximum.
Csak 1 bökkenő van ezzel! Ezt lejjebb leírtam. Ha pl Jamesre most mindenki licitálhat, akkor ugyanúgy mindenki túl fog menni a keretén. Vagy ha nem, akkor meg ugye kitesz valakit felvesz stb okán megoldja. Akkor viszont én is lictiálhatok, ebből következik amit írtam, hogy adott esetben teljesen belelehet túrni a csapatokba.
Szerintem ez így nem teljesen jó.
Nekem is nagyon bejönBob_Marley írta:Ezt remélem keeperre is sikerül majd egyszer bevezetni, mert az egyik legjobb waiver rendszer.
Köszönöm Slither, látok már egy kis fényt az alagút végén, egyébként akkor FA idén nem leszSlither írta:Ha sikeres a waiver, akkor igen, el is ment a szezonra a $100. Utána még mindig fel tudsz venni játékosokat, csak akkor már nem tudsz mivel licitálni és kisebb lesz az esélyed.
Ezért kell okosan beosztani. Ha most spórolsz, akkor később több esélyed lesz a waiveren. Mindenkinek ugyanannyi pénze van, szóval ezzel is jókat lehet taktikázni. Sztem a többségnek hamar elfog fogyni a FAAB kerete, utána meg sima waiver sorrend fog dönteni.neobarca írta:De akkor ha jól értelmezem waiver csak a kezdésig lesz? Mert a 100 egység egy szezonra elég katcsú...
Ha sikeres a waiver, akkor igen, el is ment a szezonra a $100. Utána még mindig fel tudsz venni játékosokat, csak akkor már nem tudsz mivel licitálni és kisebb lesz az esélyed.varnagykrisztian írta: És lesz további waiver-es nap vagy utána FA lesz?Ha mondjuk valaki HARDEN-re rányom $100-at az akkor el is lőtte a puskaporát a szezonraÁááááá remélem érthető voltam, tudatlan vagyok még ebben a szakmában de okosodni akarok.
És lesz további waiver-es nap vagy utána FA lesz?Ha mondjuk valaki HARDEN-re rányom $100-at az akkor el is lőtte a puskaporát a szezonraSlither írta:Nem teljesen szabadon, hanem másokkal kell versenyezned a játékosokért mint ahogy NBA-ben is van. 26.-lesz a waiver értékelés és akkor a játékosok ahhoz kerülnek aki a legtöbbet licitált rá (nem tudhatod hogy menny, mert vakon megy), egyenlőség esetén waiver prioritás dönt. Ha vki LebRont mindenképpen akarja, rálicitálhat max összeggel is ($100) és akkor nagy valószínűséggel az övé lesz. Ha ez bejön akkor viszont nem marad majd kerete későbbi waiver licitekre és reménykedhet hogy mások nem akarják felvenni az adott játékost.
A lényeg hogy ha vkit akarsz, akkor nyomj rá hogy add, adj meg egy értéket hogy mennyit szánnál rá, és majd 26.-án kiderül hogy tényleg hozzád került-e vagy sem.
Nem teljesen szabadon, hanem másokkal kell versenyezned a játékosokért mint ahogy NBA-ben is van. 26.-lesz a waiver értékelés és akkor a játékosok ahhoz kerülnek aki a legtöbbet licitált rá (nem tudhatod hogy menny, mert vakon megy), egyenlőség esetén waiver prioritás dönt. Ha vki LebRont mindenképpen akarja, rálicitálhat max összeggel is ($100) és akkor nagy valószínűséggel az övé lesz. Ha ez bejön akkor viszont nem marad majd kerete későbbi waiver licitekre és reménykedhet hogy mások nem akarják felvenni az adott játékost.MessiFan írta:Ezt a waives rendszert én sem értem. Szabadon tudom cserélgetni ugyanúgy a játékosokat a fizetést figyelembe véve?
Elvileg nem mert licitálgatni kell de majd a többiek úgy is segítenek nekünk megérteni.MessiFan írta:Ezt a waives rendszert én sem értem. Szabadon tudom cserélgetni ugyanúgy a játékosokat a fizetést figyelembe véve?