ezzel méltóképp fel is vezettük a klasszikust.

Igen, ennyi volt a challenge. Nem, nem lehet lekötni barimeccset.csabooo írta:ennyi volt a challange ? lehet lekötni bari meccset ?
Bőven mi voltunk az esélytelenebbek.messideco írta:16-25 ide, még hogy mi vagyunk esélytelenek.
Mikor lesz a következő forudló? Várjuk az ellenfeleket
Ez a [auto_cenzúra] az egészben, hogy full random a játék. A sok fejlesztés helyett inkább fordíthatnák arra az idejüket, hogy írnak egy használható meccsmotort.:/MichaaBee írta:Eh, ilyen balszerencsét... 1 helyzet volt az egész meccsen, de ott a középszerű támadás átsiklott a lenyűgöző védelmen...![]()
Ugyan ez a helyzet nálam is. Csatárok a középpályán és a védelemben is. Eredmény: 0-7Puyol05 írta:Hát srácok, ha lehet így mondani, akkor én feladtam a meccset. Nem akarom szépítgetni, mert szerintem így is, úgy is kikaptam volna, csak nem ekkora különbséggel. A középpályásaim helyett csatárok játszottak, mert ilyenkor holtszezonban mindig átadást edzek, ezért elég csúnya verést kaptam: 0 - 8 neki.
Gratulálok.
Ha leköt egy meccset azt már nem lehet visszavonniFtcSikiHun írta:Én már vasárnap jeleztem, hogy ellenfelem már kötött le mérkőzést, tegnap estig vártam, de akkor sem vonta vissza másik ellenfelét, ezért én is lekötöttem egy meccset.
Egyébként múlt héten kihívtam egy barátságos meccsre, kíváncsi voltam, mire számíthatok, és:
Fradi-szív - Por Dos Colores 4-0
1 - 0 Hemetério Centeio 28'
2 - 0 Vyktor Krot 34'
3 - 0 Gregori Fontané 50'
4 - 0 Mario Palacios 76'