Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A legtöbb új csapatban van néhány olyan játékos, akik azért érnek valamit, kezd azzal szerintem, hogy ezeket eladod(nincs rájuk szükséged), így lesz pénzed megvenni a jó edzőt is. Edzést semmi képen ne változtass hetente!!! Állj be 1-re, azt edzed, később úgyis beletanulsz már a dolgokba és tudni fogod, hogy mikor kezdj más edzésbe. Az első éved arra fog rámenni, hogy beletanulj a dolgokba, így most még az eredményekkel nem nagyon kell törődnöd. Olvass fórumokat, kérdezz ha valamit nem tudsz. Így a következő idényben már reális elvárás lehet majd a feljutás, de most az eleje még legyen tanuló időszak.kennyke04 írta:Tanácsot kérnék, nem rég kezdtem el játszani, de találtam egy olyat a leírásba, hogyha túl intenzív az edzés és az erőnléti aránya, akkor csökken a csapatszellem és most kicsit le is esett, tehát a kérdésem az lenne mi a lenne a legideálisabb? Valamint még egy kérdésem lenne, h naponta vagy hetente érdemes változtatni melyik edzést edzetem?(mivel előző kérdésemnél a változtatás, csak csütörtökönként változik, így ezért nem vagyok benne biztos)
Visszaolvasva még fontosnak írtátok az edző képességét is, tehát érdemes venni egy gyenge edző helyet akár középszerűt vagy megfelelőt is? Megvenném a jót is, de akkor -20.000ezerbe lennék és az nem tudom jó lenne-e(habár ha gyorsan fejlesztené az ifjú kapusom 2690 TSI és megfelelő védés-ét, akkor ahogy néztem, elég jó áron el tudnám passzolni)
Előre is köszöntem a segítséget!
Igen, ezeket kifelejtettem, de szerencsére van, aki kijavított!ElBartimaeus írta:Kifelejtetted a 10 segédedzőt. Ezeket amint el tudod tartani, fogadd fel, mert gyorsítják az edzést.
Kifelejtetted a 10 segédedzőt. Ezeket amint el tudod tartani, fogadd fel, mert gyorsítják az edzést.kennyke04 írta:úgy lesz, köszöntemPuyol05 írta:Ha ezeket megfogadod, semmi baj nem lehet!
úgy lesz, köszöntemPuyol05 írta:Ha ezeket megfogadod, semmi baj nem lehet!
Ami neked kell, az nem más, mint a következők:kennyke04 írta:...
Sajna nem. Kikaptam 8-1re , mondjuk amikor megláttam a kezdőt nem is számítottam másra. Kicsit bosszant, mert úgy érzem, hogy a legerősebb csapatommal lett volna esélyem. Na mind1 majd jövőre talán sikerül.messideco írta:VV19: Sikerült-e a feljutás
Akkor szerintem csak az a kérdés maradt, hogy fel karsz-e jutni.Barcaman1993 írta:...
Most a szünetben nagyon megerősítettem a csapatot. Egyrészt ugye feltöltöttem a védelmet fiatalokkal (ez ugye jelenleg még nem erősítés, de ezt edzek úgy hogy idővel még sokat hozhat), vettem 2 ragyogó játékszervezésű kp-t (mellette egy nagyszerű játékszervezésű kp. és nagyszerű játékszervezésű szélső aki közép felé játszik) és egy remek kapust középszerű pontrúgással. Mellettük meg felépült a megfelelő gólszerzésű, kiemelkedő átadású és ragyogó pontrúgású csatárom.MichaaBee írta:Hetedből nem tudsz kiesni.Minden szezon végén visszasorolják a botokat a nyolcadba, ami így megtelik velük és aktív felhasználó nem is tud oda jutni. Most pl. be is zárták legalább ideiglenesen a nyolcadot.
Egyébként ha rendesen foglalkozol a csapatoddal, akkor a top4-es helyezés hetedben szinte garantált.Alig vannak riválisok gyakorlatilag.
Nagyon jó vásár volt pedig.csabooo írta:ezt az edzőt szerződtetem.. szerintem valami nem jó, mert nem erre számítottam...
szerintem nagyon rossz vásár volt, ha azt nézzük hogy az elküldött edzőm megfelelő-megfelelő volt...
Alfonso Pérez
Egy jó edző, aki nem támadó és nem védekező felfogású
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van
Azért nem volt egy olyan hatalmas üzlet.Azta mindenit!!! Mekkora egy üzletet csináltam!!!! 2010.10.20-án vettem egy védőt 3400-ért. Nem igazán játszott, mert 2 hétig sérült volt és úgy határoztam, hogy eladom, mert a védekezése megfelelő volt és a fiatal védőimtől vette volna el a lehetőséget, akik közül így 1 nem fejlődött volna rendesen. Erre most eladtam 12200-ért:D Úgy érzem kicsit megérte.
Hetedből nem tudsz kiesni.Felkerültem VII. osztályba: VII.777
Csapat: FC Catala
Szerintetek van esélyem a bent maradásra?