Ahogy így átnéztem a csapatokat mégse várom magamat annyira playoffba, inkább olyan 6-7. hely környéke. Aztán lehet, hogy most lesz PO, miután meg tavaly oda vártam magam és a közelében se voltam.
Na mondjuk a draft recap "A" osztályzatot adott, 9-4-et (azért 13 meccs csak, mert a draftnál még a tavalyi, 12 főre beállított 6 fős playoff volt aktív) jósol és 3. helyre vár, 74,8%-os valószínűségű PO-ba kerüléssel.
kamaj írta:Megvolt a draft, kíváncsian várom, ki mit gondol a csapatokról

Előre is köszönöm, aki vélemyényezi szerény csapatomat (amúgy összeségében elégedett vagyok azzal, ami lett

). Cumbee privátban válaszoltam

QB - Aaron Rodgers
RB - Eddie Lacy
RB - Frank Gore
WR - DeSean Jackson
WR - Andre Johnson
TE - Jordan Reed
R/W/T - Eric Decker
K - Nick Novak
DEF - San Francisco 49ers
BN - Chris Ivory
BN - LeGarrette Blount
BN - Darren Sproles
BN - Brandin Cooks
BN - Golden Tate
BN - Greg Olsen
Irányító top 3, jó nagyon, nem kell részletezni.
Lacy is jó lesz nagyon, ha idén elkerülik a sérülések, csak én nem szeretem az olyan párost, hogy a top futóm az irányítómmal egy csapatból van, mivel így ha kicsit offosabb napot fog ki a csapat (ami a packersel is megtörténhet, pl. rögtön a nyitányon Seattleben, akkor azt a csapat is könnyen megsínyli, de ez egyéni preferencia, mert amikor meg 40-et pakolnak fel akkor meg aratás. Gore nem nagy kedvencem, öregszik és előbb-utóbb már az ő teljesítménye is esni fog, főleg, hogy most hoztak mögé egy jó kis futót és lehet a szezon végén (fantasy playoffban), ha úgy áll a 49ers kicsit már pihentetik a playoffra. A többi futót pedig szimplán azért nem tetszik igazán, mert egyik se lesz első számú, max sérülés esetén. Meglátjuk Sprolest mennyire fogja használni az Eagles, de az előszezonban elkapásból volt összesen 3 neki 17 yardra. Nyilván nem mérvadó és élesban csak használják majd többet, de kicsit aggasztana engem. Ivory és Blount is csak kiegészítő ember lesz CJ2K és Bell mögött, flexbe se tenném be őket szívesen bye weeken az igazság. A futókat Lacy mögött kicsit kérdőjelesnek érzem így.
Andre Johnson mint első számú elkapó már kicsit gyenge szerintem, még ha Fitzpatrick (vagy majd később Mallett) előrelépés Keenumtól. Szóval jó-jó, de nem top 10 szerintem. Továbbra se biztos az a helyzet ott annyira, volt neki holdoutja, DeAndre a túloldalon idén jobb lesz. DeSeannal is az a helyzet, hogy nem is ő az első számú célpont (Garcon az, de ebből coverage szintén akár profitálhat is) és RGIII elég botránynak néz ki eddig. Ő a WR2-nek a rosszabbik fele jó esetben. Deckerben se bízom igazán, mert Geno lehet, hogy továbbra is 0 lesz. Igaz itt első számú elkapó lesz, de annyira, hogy az már lehet nem is egészséges. Aki nem Jets szurkoló tudna mondani fejből 2 Jets elkapót Deckeren kívül?

Nekem utána kellett néznem. Padon viszont jó elkapók vannak szerintem, Cooks egy nagyon jó Saintsben könnyen lehet nagyon jó (sebessége elvileg van rendesen

), Tate-et pedig szerezem, őt kb. előlem húztad ki, Staffordal, Megatronnal a csapatban ő jó lesz szerintem.
Jordan Reed elég jó volt tavaly, csak neki is ez az agyrázkódásos sztori kicsit gázos, de ha RGIII jobb lesz ő kirány, főleg, hogy backupnak ott van Olsen, aki szintén jó és valószínűleg még több labdát fog látni a Panthers elkapó állományával.
Novak jó, ha a Chargers hozza a tavalyit, de a kicker úgyis mindig kicsit lutri.
A 49ers papíron jó, kérdés mennyire gyengülnek azzal (nevekre nyilván nagyon), hogy Aldon Smith el van tiltva 9 meccsre, Bowman pedig PUP-on van.
Összességben nekem nem tetszik annyira, bocsi.
PCsabi írta:Én is kérnék valakitől egy értékelést, köszi.
QB: P. Manning, Roethlisberger
RB: Murray, B. Tate, C. Johnson, McFadden, K. Robinson
WR: V. Jackson, Jeffery, E. Sanders, Austin
TE: Ertz, Rudolph
K: Gostkowski
DEF: Panthers
A baki miatt meg rohadt ideges vagyok...

Manning megint a legjobb irányító lesz, kivéve, ha esetleg Brees le nem hoz valami nagyon jó évet, ami benne lehet akár. Első körben irányítót mondjuk én nem húznék, de neki nem igazán lesz rossz hete (vagy nem sok), az szinte tuti. Big Bent sose szerettem, de Manning mögé backupnak nem is kell nála jobb.
A futók kicsit kórház a város szélén.

A Cowboys offense jó, Murray is jó lesz valószínűleg, bár mivel a védelem [auto_cenzúra] lehet sokat fogják dobálni a labdát, mert sokszor kell zárkózni. Tate a Brownsban nem tudom mennyire lesz produktív, főleg, hogy Foster cseréjeként se tudott általában egészséges maradni.

2. számú futónak ő gyenge szerintem, Chris Johnsonnal együtt, aki már egy ideje nem önmaga, igaz tavaly év végén már ha jól emlékszem nem volt olyan vészesen rossz, 3. számú futónak okés Tate és Johnson, 2. és 3-nak kicsit gyengék szerintem. McFadden már nem is lesz kezdő MJD mögött, de mindkét ember eléggé kórház, szóval lehet lesz lehetősége, csak megy is MJD után akkor.

Robinson lesz idén Thomas és Ingram mellett a 3., eléggé átláthatatlan ez a Saints backfield, bárhogy elsülhet ez, egy utolsó körös picket lehet megért.
Az elkapók eléggé rendben vannak Jeffery top 10, Jackson is tökéletes WR2, Sanders ha átveszi Decker szerepét szintén jó lesz (főleg, hogy most Welkernek megint agyrázkódás gondjai vannak). Tavon Austin így a 2. évében robbanhatott volna, de így, hogy megint nincs rendes irányítója nem tudom mit várjak tőle, ezért is nem húztam őt.
Ertz és Rufolph is korrekt páros, egyis se top, de jó számokat tehetnek fel. Rudolph Norv Turnerrel olyan lehet, amit évek óta várnak tőle, Ertznek pedig abban a Philyben szintén breakout szezonja lehet. Csak magamból kiindulva 2 hasonló képességű tight endnél mindig az éppen rosszabbikat választja az ember, és elég idegörlő.

Ghost a legjobb rúgó talán, nem fog 60 yardosokat rúgni (bár az előszezonban pont bevágott egyet

), de a 40 és 50 yardosokat nagyon magabiztosan vágja mostanában. Az egész Patriotsből talán ő profitálna abból, ha Gronk nem lenne egészséges, mert akkor megint menne a szenvedés a red zone-ban és több FG lenne.

Panther védelem pedig szintén elég korrekt.
A 2. számú futón kívül (akit kb. Manning ellensúlyoz) a te csapatod tetszik nekem nagyon.