Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kapusok: De Gea, Sergio Asenjo, Lloris, Neuer, Akinfeevibra írta:Tudtok ajánlani Menedzser módba néhány jó játékost, ami nektek bevált?(mindegy milyen poszton van)
Előre is köszi
bezony. az átigazolási beállításoknál van olyan,hogy játékos státusza. ott van kölcsönözhető beállításZsolti95 írta:hogy lehet PS3-on menedzsermódban kölcsönvenni játékosokat?
uhhFCB.Gabesz írta:pastore az ki a fene? :$
daffy írta:pastore,neymar kötelező darabok.ibra írta:
pastore,neymar kötelező darabok.ibra írta:Tudtok ajánlani Menedzser módba néhány jó játékost, ami nektek bevált?(mindegy milyen poszton van)
Előre is köszi
Én ugyan pc-n játszottam, de hátha tudok valami értelmeset mondani.mekkora írta:sziasztok
1. Hogyan tudom előrehozni a kapusom, ha az utolsó percekben szögletet kapok ?
2. Hogyan tudok lapos beadást csinálni ?
3. Hogyan tudok kidobócselt csinálni a kapussal ? Egyszer láttam eddig online meccsen csinálta valaki ellenemm, az egész úgy nézett ki, mint amikor a kapus kidobja a labdát de az elengedés pillanatában visszahúzta a labdát.
köszi előre is
Nem tudom melyik gombbal lehet kidobni a labdát kapussal, de azt többször kell nyomni és akkor csinálja. Legalábbis pc-n így van.3. Hogyan tudok kidobócselt csinálni a kapussal ? Egyszer láttam eddig online meccsen csinálta valaki ellenemm, az egész úgy nézett ki, mint amikor a kapus kidobja a labdát de az elengedés pillanatában visszahúzta a labdát.
köszi előre is
1.sehogy, magától elöre jön a végefelé.mekkora írta:sziasztok
pár kérdésem lenne fifa 11 ps3 játékhoz. aki tud segítsen !
szóval
1. Hogyan tudom előrehozni a kapusom, ha az utolsó percekben szögletet kapok ?
2. Hogyan tudok lapos beadást csinálni ?
3. Hogyan tudok kidobócselt csinálni a kapussal ? Egyszer láttam eddig online meccsen csinálta valaki ellenemm, az egész úgy nézett ki, mint amikor a kapus kidobja a labdát de az elengedés pillanatában visszahúzta a labdát.
köszi előre is
Tedd be kozepre, es cselezni csak apro test cseleket probalj vele.Amugy egyerintoben nagyon jo.Pld leadod vele Pedornak a balosra, o var egy kicsit Messi befut kozepre es adod neki hosszan laposan.Ilyen 70%-os labdabirtoklasos jatekra nem jo.Barcaádám írta:Üdv Fifások!
Egy elég "hülye " kérdésem lenne..
Ti a FIFA 11-ben tudtok mit kezdeni Messivel? Mert én nem nagyon![]()
![]()
Igaz nem nagyon vágom a cselezést, de nagyon sok értelme nincsen, idegesítő hogy Messi a világ legjobbja rohadt gyors, technikás de nem tudom hasznosítani..
Megindulok vele elnyomják mint a 'mit is' ?, simán szerelik, ha neadjisten egy embert átviszek akkor bumm.. csak akkor tudok vele gólokat szerezni ha üresbe tudom játszani, vagy ki tudom ugratni, mert rohadt gyors viszont a staminája nem jó és 80.percbe nem igen lehet már nagy sprinteket csinálni vele..( hosszú távon is ha nincs olyan nagy előnyöm akkor is elnyomják ezt rühellem a fifa 11ben..)
Ti hogy álltok ezzel? Tudtok valami jó tanácsot adni?
Nayar az, aki 86os csatár és fiatal. Amerikában találtam, ha érdekelMessidona10 írta:Ja Capdevilát kihagytam én is. Abidal visszavonulása óta ő a balhátvédem, éppen a Marseille ellen szerzett ma az utolsó percben továbbjutást érő gólt.
Miccolit én még nem találtam meg, de ha tényleg jó, majd kipróbálom.
Név szerint kérdezted? Ha igen akkor: Capdevila, FElipe Melo, Nayar, Miccoli meg igazából az idő során volt sok, mert sokáig csak tehetségkutatásból igazoltam.Messidona10 írta:"Kitalált" játékosaid kik?
Nekem van pár a keretben, mivel a fifa úgysem valósághű, teljesen mindegy. Felipe Melo, Renato, Little, Boguski (18 éves 86-os CS), Maccarone... Érdemes kipróbálni őket, pénzszerzésnek meg külön jók.