A fizetési keret majd a következő szezon elején fog nőni
Amúgy én a Barcával tolom, 2016-ban járok.
Legjobb igazolások:
David Silva - simán alapember lenne ha Xavi visszavonulna. Ha Xavi fáradt vagy sérült mindig helyette játszatom, perfekt a srác.
Anderson - Ő is lehetne alapember ha Ini visszavonul vagy éppen sérült.
Keirrison - 84-es körüli, de eszméletlen jó vele játszani, első szezonjában amit nálam töltött ő lett a gólkirály (Verte Messit

)
Fábio Coentrao - Mivel Abidal visszavonult, így alapember lett
Martin Cáceres - 82-es, ha Puyol nem tud játszani, nyugodt szívvel teszem a kezdőbe, valószínűleg ő lesz az utódja.
Sergio kun Agüero - Kiszorította Pedrot a kezdőből, nagyon profi a csávó (csak szegény Pedrot sajnálom mert egyik kedvencem

)
Afellay - Elég jó, de max cserének tartom, alapember nem nagyon lesz belőle, de egy kisebb csapatban húzóember is lehet.
Rafael - Coentrao vagy Dani Alves cseréje, elég jó mindkét oldalon, viszonylag olcsó volt (12 milla)
Fabregas - Kíváncsiságból megvettem, de nem egy nagy eresztés, lazább meccsen elfér, de szívesebben látom helyette Silvát vagy Andersont. 50 milla volt, nem érte meg.
Édinson Cavani - Ő sem egy brutál, kisebb csapatba jó lehet.
Kb ennyit igazoltam ami számít valamit, van pár fiatal tehetségem is: Kimura, Soma, L. DiMaría, Juan, Haedo Valdez, Falcao, Nilmar, Bruno Alves, Palop...
Mindegyik ifi 85-90 között van, de velük nem nagyon szeretek játszani, max Bruno Alves (kh) és Palop(kap) szoktak lehetőséget kapni, a többiek csak akkor ha nincs más lehetőség.
Kezdő 11: (zárójelben a cserék)
-------------Valdes--------------
Alves(Maxwell)----Piqué(BrunoAlves)----Puyol(Cáceres)--Coentrao(Rafael)
----------------Busquets---------
--Xavi(Silva)--------Iniesta(Anderson)
---Messi(Pedro)--Agüero(Keirrison)---Villa(Krkic)