Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2 hét kimaradás van.forlán10 írta:Mikor indulnak újra a bajnokságok??
VIII. osztályban senki sem játszik osztályozót. Az első helyezett automatikusan feljut, a többiek maradnak. (Ha a bajnokságod oldalán a jobboldali menüben megnézed az esély a feljutásra menüpontot, akkor ott leírja.)fanbarca írta:Már majdnem összejött a csoport-győzelem, az utolsó percekben kapott 2 góllal döntetlen lett a meccs eredménye, így maradtam második helyen.VIII. osztályban játszottam, az ezüstérmes nem játszik osztályozót?
Tegyél szert egy jó edzőre jó vezetői képességgel. Ha külsőleg toboroznál az több mint 500 milla, de ha egy jó vezetői képességgel, és egy jó tapasztalattal rendelkező játékost veszel--> és ebből csinálsz magadnak edzőt, akk pont a fele áron megúszod:) Tehát kb 250-260 milla max.
Ha kell bővebb infó, akk szólj.
Ha lehet akk már ne jó vezetői képességgel vedd meg hanem minél magasabbal amivel csökkented a végleges összeget igaz a megvételt drágítod de azok már magasabb szintű játékosok és akár mint játékosod sokat hozhat a konyhára.
Ha lehet akk már ne jó tapasztalattal vedd meg hanem minél magasabbal amivel csökkented a végleges összeget igaz a megvételt drágítod de azok már magasabb szintű játékosok és akár mint játékosod sokat hozhat a konyhára.szszabolcs19 írta:Tegyél szert egy jó edzőre jó vezetői képességgel. Ha külsőleg toboroznál az több mint 500 milla, de ha egy jó vezetői képességgel, és egy jó tapasztalattal rendelkező játékost veszel--> és ebből csinálsz magadnak edzőt, akk pont a fele áron megúszod:) Tehát kb 250-260 milla max.Barcaman1993 írta:Ugye kb. 2 hónapja kezdtem a játékot. Most jelenleg egy jó edzőm csapnivaló vezetői képességgel. Szerintetek milyen képességű edzővel kéne majd leváltanom? (ez nem most lesz, de majd idővel)
Ha kell bővebb infó, akk szólj.
Figyelj én 4 éve játszok már vele és mivel minden szezon elején vissza esik a pénz így n is agyon reménykedj h sokkal többet fogsz keresni a szponzorokból nekem jelenleg 20573 eFT.VargaAron írta:Sziasztok!
Ti mennyit kaptok a szponzortól?? VI osztban vagyok, 3,5 éve játszok és így kapok 21017 eFtot, a szponzorok hangulata fellegjáró, emiatt kemény 37 eFttal kaptam többet mint múlt héten![]()
![]()
Am csak kíváncsiságból kérdeztem, érdekel h ti hogy vagytok ezzel
Teljes mértékben személyre szabott, hogy ki hogy áll ki. Megjegyzem, hogy az eddigi két szezon során, ami lefutott, a legtöbb játékos a B, vagy akár a C csapatával állt ki.szszabolcs19 írta:Engem lehet érdekelne a történet, viszont én tuti csak az easy csapattal állok majd ki, mert most6 az edzésre nagy szükségem van.
Engem lehet érdekelne a történet, viszont én tuti csak az easy csapattal állok majd ki, mert most6 az edzésre nagy szükségem van. Még majd rálesek a linkre, csak már késő van ehhez:SBrucee írta:Sziasztok!
Páran összefogtunk, és többségében Man United szurkolókból álló Hattrick bajnokságot indítunk - immáron a 3. szezonnal. Nem olvastam vissza, így nem tudom hogy van-e nektek saját bajnokságotok, ám ha lenne, újabb ajánlattal állnék elő.
Tervünk, hogy a Milanosok, a Madridosok, és a Barcások - plusz köztünk - között saját sorozatot indítunk, amolyan Bajnokok Ligája stílusban, amely a bajnokság mellett menne párhuzamosan, a meccsek időpontját pedig megbeszélnénk. Ebbe a kupába jutást a bajnokságban elért helyezés dönthetné el, mondjuk az első 3-4 csapat indulhatna benne. Hogy a gyengébbek se maradjanak ki, nekik egy Európa Liga-szerű dolgot indíthatnánk.
Ha tetszene az ötlet pár embernek, vagy éppenséggel valaki nincs most Hattrick bajnokságban (természetesen szerdai ritmusra gondolok), az csatlakozhat hozzánk, mert szívesen fogadjuk az új embereket.
A honlap: http://fanaticsleague.findtalk.net/forum.htm
Pár ínyencség a szolgáltatásainkból:
- Saját topik a csapatodnak, azaz eredményeket oszthatsz meg, mesélhetsz a gárdádról, a kitűzött céljaidról, jelenlegi helyzetedről
- Sajtótájékoztató! Válaszolj újságírók kérdéseire, vagy adj ki saját sajtóközleményt
- Folyamatos kapcsolat a többi csapattal: üzenhetsz az ellenfelednek, barátságokat köthetsz, vagy a nagy rangadókhoz híven viszályt kelthetsz
Emellett még rengeteg funkció bővíti a játékélményt, például hónap játékosa és menedzsere szavazások, vagy tippek és trükkök bemutatása. Várunk mindenkit sok szeretettel!
Tegyél szert egy jó edzőre jó vezetői képességgel. Ha külsőleg toboroznál az több mint 500 milla, de ha egy jó vezetői képességgel, és egy jó tapasztalattal rendelkező játékost veszel--> és ebből csinálsz magadnak edzőt, akk pont a fele áron megúszod:) Tehát kb 250-260 milla max.Barcaman1993 írta:Ugye kb. 2 hónapja kezdtem a játékot. Most jelenleg egy jó edzőm csapnivaló vezetői képességgel. Szerintetek milyen képességű edzővel kéne majd leváltanom? (ez nem most lesz, de majd idővel)
Mondanám, hogy licitálok rájuk, de igazából már megvannak az edzeni való 17 évesek, és ha vennék, akkro inkább Megfelelő/megfelelő játéksz./átadás-os playert veszek, mert védekezést edzetek:)csabooo írta:holnap lejárnak a licitek, eddig nem nagyon indultak be rájuk, igaz általában a végére haggya akinek kell... azért beteszem aki nem olvasott vissza az is tudjacsabooo írta:van egy pár eladó játékosom.főleg azoknak akik most kezdték, de akárki licitálhat! mind 17,18 évesek, és minimum megfelelő a játékszervezésük tehát azoknak ajánlom akik középpájásokat edzenek.
nézzetek be a hattrickomba: chobyFC, vagy 179956.![]()
holnap lejárnak a licitek, eddig nem nagyon indultak be rájuk, igaz általában a végére haggya akinek kell... azért beteszem aki nem olvasott vissza az is tudjacsabooo írta:van egy pár eladó játékosom.főleg azoknak akik most kezdték, de akárki licitálhat! mind 17,18 évesek, és minimum megfelelő a játékszervezésük tehát azoknak ajánlom akik középpájásokat edzenek.
nézzetek be a hattrickomba: chobyFC, vagy 179956.
én a 6. osztályban 13 millát keresek most, de én kieső helyen vagyok utolsóként 0 ponttal:S:S:SVargaAron írta:Sziasztok!
Ti mennyit kaptok a szponzortól?? VI osztban vagyok, 3,5 éve játszok és így kapok 21017 eFtot, a szponzorok hangulata fellegjáró, emiatt kemény 37 eFttal kaptam többet mint múlt héten![]()
![]()
Am csak kíváncsiságból kérdeztem, érdekel h ti hogy vagytok ezzel