Uraim, Sporttársak, Barcafanok, Játékosok. Ezennel a szezon hivatalosan is lezárult.
Összességében úgy érzem, jó kis szezont hagytunk magunk mögött, az viszont biztos, hogy eseménydúsat. Sajnos idén elég sokat veszekedtünk, civakodtunk. Volt nézeteltérés, "sértődés" bőven. Ugyanakkor végül mégis elcsendesedtek a kedélyek és egy inkább többé mint kevésbé működőképes szabályrendszert sikerült megalkotnunk. Bízom benne, hogy a jövőben is sikeresen fogjuk tudni alkalmazni.
Engedjétek meg, hogy előbb a saját szezonomat értékeljem, majd kitérek tényleg csak pár szóban mindenkire.
ESPN liga: Rég nem élveztem ennyire fantasy játékot. Álomba illően indult a szezon számomra. Majd végül a sok sérülés miatt egy megosztott első-második helyet sikerült összehoznom az alapszakaszban. PO-ban keményen meneteltem a döntőig minden megerőltetés nélkül. Sajnos azonban a ott végül elvéreztem, de így is mérhetetlenül boldog vagyok. Egy ilyen (nem kiemelkedő csapattal) elérni az ezüst érmet, sztem becsületre méltó. Amennyiben lesz rá mód és RSW is folytatni kívánja a ligát, szívesen csatlakozom jövőre is.
Keeper Liga: Jól indult a szezonom, majd meghatározó sérültjeim miatt bedobtam a törülközőt. Talán kicsit korán tettem meg, de amilyen ütemben erősödtek az ellenfelek, reális esélyem nem lett volna a PO győzelemre. Utólag bevallva barom voltam Eazzy ellen és nem szégyenlem elismerni. Nem kellett volna, bár igazából nem osztott nem szorzott. Megérdemeltem volna, hogy ha ezt nem teszem, besurranjak a PO-ba. Vertem volna a fejem a falba. Egy szó mint 100 ez van.
Összességében elégedett vagyok a szezonnal bár vegyesek az érzéseim. Jól sikerült tankolnom, ezért izgatott vagyok nagyon a jövőre gondolva. Ugyan akkor többet szerettem volna elérni idén. Fel kell kötnöm a gatyót, mert Lee elvesztésével egy erős keeper-t is vesztettem. Okosan kell draftolnom jövőre, hogy ne menjen fölöslegesen kárba ez az év.
Halkan megsúgnám, hogy ez a szedett vedett FA csapattal (akár csak tavaly) idén is tudtam meglepetéseket okozni. Pl Slither elverése. Egész évben többé kevésbé, de éreztem az FA-s dolgokat.
Végezetül gratulálok mindenkinek, idén is nagyot harcoltunk. Talán a legnagyobbat idáig az összes közül. Parádés és rendkívül izgalmas volt az alapszakasz az utolsó fordulóig.
Aukciós Liga: Mit is mondhatnék? Madarat lehet most fogatni velem. Tudom, hogy ez nem olyan nívós mint a Keeper, de mégis ez volt az első bajnokság, ez volt életem első fantasy játéka. Számomra különlegesen kedves. Már a draftot is jónak éreztem, de nem gondoltam volna, hogy bajnokságot tudok nyerni komoly szerkezeti változtatások nélkül. A cseréim a T. Thompson-J. Noah kivételével jól sültek el. FA-t szinte nem is használtam. Kifejezetten büszke vagyok rá, hogy alig módosítva a csapatomon is fel tudtam ülni a trónra. Nem utolsó sorban szeretnék gratulálni Cumbee-nak, mert példás ellenfél volt a döntőben. Carmelo Anthony vezetésével a bajnok csapat mostmár hivatalosan is a MELODRAMA!
Remélem jövőre is találkozunk.
Ahogy ígértem, bár tuti regény lesz, pár szóban a többiekről:
Game: Sikeres szezont zárt, hisz Keeper bajnok, Aukciós 3. hely. Ő egy igazi játékos. Nagy kockázatot vállalt, de bejött neki. Egymás után két bajnoki cím, nem a véletlen műve. Ugyanakkor idén nagyon sokat beáldozott érte. Végül igaza lett és nem hiába.
Gratulálok Game!
Michaa: Egész évben te voltál a legszimpatikusabb nekem. Korrektül draftoltál mind a 2 ligában és végig kitartottál a csapataid mellett. Bár végül Aukciósban kevés volt, Keeperben az ezüstérem elismerésre méltó. Gratulálok, megérdemelted!
Cumbee: Végig ott voltál a tűz közelében. Nagy csapatnak számítottál mind a 2 ligában. Egy ezüst és egy bronz érem sztem jó teljesítmény egy ennyire kaotikus évben. Sztem te is elégedett lehetsz az idei teljesítményeddel.
Kamaj: Büszke lehetsz magadra. Bebizonyítottad, hogy Dávid és Góliát esete nem csak a mesében létezik. Az Aukciós ligád nem sikeredett jól, de a Keeperre sztem elégedett és büszke lehetsz.
0827: Aukciósban lecsúsztál a PO, helyről, de komoly esélyed nem is lett volna a végére bekerülni. Keeperben viszont megérezhetted a PO ízét. Sztem sokat nem áldoztál végül érte ugyanakkor tapasztalatot és extra motivációt szerezhettél a következő évre. A célodat (tudtommal) elérted, jövőre találkozunk!
Bob: Hát Bob koma. Én drukkoltam neked tényleg. De ez valahogy idén sem jött össze neked. Pedig kifejezetten szimpatikus volt a csapatod. De a te korai kiesésed volt talán a legnagyobb meglepetés az évben. Sajnálom, de ne add fel. Nem úgy ismerlek, mint aki könnyen bedobná a törülközőt. Szokták mondani, hogy a megsebzett vad a legveszélyesebb. Kíváncsi vagyok rád, jövőre mekkorát szólsz. Aukciósban elhanyagolható volt a teljesítményed így arra nem is térnék ki ha nem haragszol.
Slither: Mindenek előtt szeretném megköszönni azt a kitartó munkát, amit idén is belefektettél, hogy ez a liga működőképes legyen. Nem kevés türelem és akarat kellett idén is hozzánk. KÖSZÖNJÜK! Aukciósban én többet néztem ki a csapatodból, de végül egy első kör lett belőle. Keeperben a szezon hasonló képen mint nekem, ráment a sérültekre. Még az utolsó pillanatban is lett volna esélyed, de feladtad. Talán igazad volt, talán nem. Minden esetre te sem unatkoztál év közben abban biztos vagyok. Remélem jövőre nagyobb szerencséd lesz (a sérülésekkel).
GT: Keeper eléggé elhanyagolható volt számodra, egy újabb tanuló év. Mostmár jövőre tessék valamit csinálni. Kemény keeper 3asod van és jó cetlijeid. Ha a következő szezonban nem leszel PO szereplő, akkor inkább menj madridistának.
Aukciósban sztem elégedett lehetsz. Egész szezonban kellemesen muzsikált a csapatod.
Meslija: Idén kevésbé volt aktív itt fórumon, és az éve sem sikerült a legjobban. Remélem jövőre jobban fog menni és felpörög a dolgokra. Bőven látok potenciált a keeper 3-asában.
Kanty: A várakozásokkal ellentétben ez egyáltalán nem az ő éve volt, egyik eurobarcás ligában sem. Messze messze nem volt aktív sem a csoportban. Ha jól tudom szakdolgozat meg minden, de remélem jövőre intenzívebben részt fog venni a közösségben. Új év, új remények.
Eazzy: Nem igazán volt aktív, így nem is jöttek az eredmények. Jövőre el kell szezon előtt döntenie, hogy akarja folytatni, vagy sem, mert értékes csapat lenne az övé, amit sokkal jobban ki lehetne aknázni.
Mezítlábas: : Azért a végére megjött a kedved. Pedig emlékszem olyat is írtál, h már bánod, hogy átvetted a csapatot. Sztem jövőre ha te drafrolsz és te alakítod a csapatot, komoly ki ellenfél lehetsz. Idén a PO szele megcsapott már. Lehet jövőre több is lesz.
Varnagykrisztian: Te is csapatot vettél át, Hardenért meg sokat áldoztál. Jó tanuló év volt számodra, de még bőven van hova fejlődni. PO-ban tisztes helytállást tanúsítottál, sztem jövőre még jobban fog menni. Értékes tagja leszel a közösségnek véleményem szerint, mert a lelkesedésed és az érdeklődésed kimagasló. Csak így tovább!
Veszprém Warriors: Beugrott, elején jól draftolt, sokáig PO hely, aztán végül nem. Nála is azt éreztem, hogy nem hullámzóan figyeli a ligát. Hol jó volt, hol nem. Kíváncsi vagyok jövőre hogyan tovább.
T-Mac: Igazi kis tanuló év. Kuka autódraft. Felemás aktivitás. Greg barátomban lesz fantázia, csak későn érő típus. Meglátjuk jövőre lesz e kedve ehhez a forgataghoz.
Remélem senkit sem felejtettem ki. Igyekeztem mindenkivel foglalkozni picit. Én részemről köszönöm ezt a szezont. Nagyon jól szórakoztam még az 1-2 bosszúság mellett is. Remélem jövőre találkozunk és legalább ennyire (de inkább jobban) aktívan fogunk foglalkozni a mi kis EuroBarca Ligánkkal

Részemről ennyi voltam. Adios!