Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
PCsabi
aka Game90

2014.04.07. 21:39:21

Először is köszi ill. gratulálok (kratulálok :mrgreen: ) mindenkinek! :)

Aukciós: ezzel a ligával alig foglalkoztam, szóval nem rossz ez a 3. hely :D Amúgy én jövőre támogatnék egy Hard Cap-es ligát.

Keeper: hihetetlenül jó érzés volt megint nyerni, ugyanannyi bajnoki címem van, mint LBJ-nek :mrgreen: Pár szót a játékosokról:

Eazzy: sajnos Rose megint lesérült, de az egyik legjobb magasember, Al Jeff nála van, jövőre egy középmezőny simán összejöhet.

Kanty: tőle kicsit többet vártam volna, de az utolsó pillanatokban jól cserélt, Irving + draftpickek, jövőre kötelező a PO.

Meslija: középmezőny, de legalább jött Horford, aki egy jó keeper.

GT: szerintem a következő szezon előtt rendesen fel fog majd készülni, szóval vele számolni kell majd.

Neo: sérülések megint betettek neki, de a PO még így is meglehetett volna. Annyi draftpicket begyűjtött, hogy jövőre az egyik legnagyobb esélyes lesz.

Slither: szinte ugyanaz, mint neo :D

Bob: szezon közben az egyik legesélyesebbnek őt tartottam, jól össze volt rakva a csapata, aztán az 1. körben történt valami... De nem féltem őt, szerintem jövőre is ott lesz az elején.

FCB0827: asszem írtam valamikor, hogy ha egy kicsivel többet foglalkozna a csapatával, akkor simán esélyes lehetne, na, az utolsó héten foglalkozott vele és nagyon megerősödött :D És a célját el is érte, bejutott a PO-ba.

Kamaj: hatalmas grat neki, szinte mindenki lesajnálta őt, de kiejtette Bob-ot és egy kis szerencsével Michaa is összejöhetett volna neki.

Cumbee: az az elődöntő epic volt :) Amúgy Leonard a szezon végére belelendült, Top10 Fantasy játékos volt az utolsó hónapban, de összességében azért csalódás volt, viszont Kevin Martin-ból nem néztem volna ki egy 19 pontos átlagot.

Michaa: hatalmas grat neki is, 0 cserével 2. hely, nem semmi. Viszont 2-3 cserével simán behúzhatta volna a bajnokságot.

OFWGKTA: nagyot kockáztattam, de szerencsére bejött, VV Józsit idézném: "Vagy nagyba, vagy sehogy." De 99%, hogy nem lesz three peat :? :mrgreen: Egyébként ha a draft 8-kor fog kezdődni, akkor nekem elég lesz 9-kor a gép elé ülnöm :mrgreen:

Októberben folytatás, viszont előtte azért pár szabályváltozást megint meg kell/kéne beszélnünk.
MessiFan írta:helyjel
:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.04.07. 14:55:09

neobarca írta:Mezítlábas: : Azért a végére megjött a kedved. Pedig emlékszem olyat is írtál, h már bánod, hogy átvetted a csapatot. Sztem jövőre ha te drafrolsz és te alakítod a csapatot, komoly ki ellenfél lehetsz. Idén a PO szele megcsapott már. Lehet jövőre több is lesz. :D
A cseréim nem sikerültek túl jól, de az alap csapattal sem jutottam volna előrébb, így is elégedett vagyok az 5. helyjel. Egyébként a 2011-est végig toltam, ott is első körben estem ki, 2012-ben elkezdtem, de teljesen megfeledkeztem róla, így át is lett adva a csapatom amit idén visszavettem, szóval nem ismeretlen a PO szele :D
Egyébként gratula mindenkinek! Jövőre cél a dobogó!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.07. 14:36:50

Kösz a részletes elemzést, neo, megint jól összeszedted a dolgokat. :)

Én is gratulálok mindenkinek, elsősorban természetesen a címvédő Game-nek és a különösen szimpatikus taktikát alkalmazó MichaaBee-nek, aukciósban pedig neo-nak, megérdemelt volt mindkét győzelem. =D>

A saját szezonommal kapcsolatban felemás érzéseim vannak, egyrészt örülök, mert nem számítottam arra, hogy a legjobb négybe jut a csapatom aukciósban, másrészt kicsit szomorú vagyok, mert keeperben még mindig nem sikerült maradandót alkotnom. Na de majd jövőre (#tottenham :mrgreen: ), erősebb keeper-hármasom van, és ha alaposabb felkészülés után tudok egy viszonylag jó draftot hozni, akkor talán PO-közelbe kerülhetek majd.

Köszönöm mindenkinek az újabb élvezetes idényt! 8)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.04.07. 13:34:15

Lepergett egy újabb szezon, grat mindenkinek és köszönet az élvezetes szezonért! Hosszú elemzésekbe nem bocsátkoznék, külön gratulálok neonak és game-nek a győzelemhez. Ami a saját csapataimat illeti, aukciósban éreztem jobbnak magamat nagyon sokáig, aztán a sok sérülés miatt végül inkább kudarc lett ez a 6. hely, de annyira nem bánkódom miatta, ami tőlem tellett, azt ebben a ligában megtettem. Sokkal érdekesebb a keeper, ahol - bármennyire is szimpatikus voltam neonak :D - azért végezhettem volna jobb munkát is, ez a konzervatív menedzselési elv cserék nélkül nem biztos, hogy bejön minden évben. Amire büszke lehetek, hogy valószínűleg messze a leggyengébb keeper állománnyal indultam és nem is sikerült cserélnem, azonban a draftot tényleg sikerült olyan piszok jól lehozni, hogy az alapszakaszt sikerült megnyerni és a PO-ban is csak Game arab olajmágnás csapata süllyesztett el. :D
Jövőre újra itt! :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.07. 12:52:04

Uraim, Sporttársak, Barcafanok, Játékosok. Ezennel a szezon hivatalosan is lezárult.

Összességében úgy érzem, jó kis szezont hagytunk magunk mögött, az viszont biztos, hogy eseménydúsat. Sajnos idén elég sokat veszekedtünk, civakodtunk. Volt nézeteltérés, "sértődés" bőven. Ugyanakkor végül mégis elcsendesedtek a kedélyek és egy inkább többé mint kevésbé működőképes szabályrendszert sikerült megalkotnunk. Bízom benne, hogy a jövőben is sikeresen fogjuk tudni alkalmazni.

Engedjétek meg, hogy előbb a saját szezonomat értékeljem, majd kitérek tényleg csak pár szóban mindenkire.

ESPN liga: Rég nem élveztem ennyire fantasy játékot. Álomba illően indult a szezon számomra. Majd végül a sok sérülés miatt egy megosztott első-második helyet sikerült összehoznom az alapszakaszban. PO-ban keményen meneteltem a döntőig minden megerőltetés nélkül. Sajnos azonban a ott végül elvéreztem, de így is mérhetetlenül boldog vagyok. Egy ilyen (nem kiemelkedő csapattal) elérni az ezüst érmet, sztem becsületre méltó. Amennyiben lesz rá mód és RSW is folytatni kívánja a ligát, szívesen csatlakozom jövőre is.

Keeper Liga: Jól indult a szezonom, majd meghatározó sérültjeim miatt bedobtam a törülközőt. Talán kicsit korán tettem meg, de amilyen ütemben erősödtek az ellenfelek, reális esélyem nem lett volna a PO győzelemre. Utólag bevallva barom voltam Eazzy ellen és nem szégyenlem elismerni. Nem kellett volna, bár igazából nem osztott nem szorzott. Megérdemeltem volna, hogy ha ezt nem teszem, besurranjak a PO-ba. Vertem volna a fejem a falba. Egy szó mint 100 ez van.
Összességében elégedett vagyok a szezonnal bár vegyesek az érzéseim. Jól sikerült tankolnom, ezért izgatott vagyok nagyon a jövőre gondolva. Ugyan akkor többet szerettem volna elérni idén. Fel kell kötnöm a gatyót, mert Lee elvesztésével egy erős keeper-t is vesztettem. Okosan kell draftolnom jövőre, hogy ne menjen fölöslegesen kárba ez az év.
Halkan megsúgnám, hogy ez a szedett vedett FA csapattal (akár csak tavaly) idén is tudtam meglepetéseket okozni. Pl Slither elverése. Egész évben többé kevésbé, de éreztem az FA-s dolgokat. Végezetül gratulálok mindenkinek, idén is nagyot harcoltunk. Talán a legnagyobbat idáig az összes közül. Parádés és rendkívül izgalmas volt az alapszakasz az utolsó fordulóig. =D> :wink:

Aukciós Liga: Mit is mondhatnék? Madarat lehet most fogatni velem. Tudom, hogy ez nem olyan nívós mint a Keeper, de mégis ez volt az első bajnokság, ez volt életem első fantasy játéka. Számomra különlegesen kedves. Már a draftot is jónak éreztem, de nem gondoltam volna, hogy bajnokságot tudok nyerni komoly szerkezeti változtatások nélkül. A cseréim a T. Thompson-J. Noah kivételével jól sültek el. FA-t szinte nem is használtam. Kifejezetten büszke vagyok rá, hogy alig módosítva a csapatomon is fel tudtam ülni a trónra. Nem utolsó sorban szeretnék gratulálni Cumbee-nak, mert példás ellenfél volt a döntőben. Carmelo Anthony vezetésével a bajnok csapat mostmár hivatalosan is a MELODRAMA! =D> =D> =D> :P
Remélem jövőre is találkozunk. 8)

Ahogy ígértem, bár tuti regény lesz, pár szóban a többiekről:

Game: Sikeres szezont zárt, hisz Keeper bajnok, Aukciós 3. hely. Ő egy igazi játékos. Nagy kockázatot vállalt, de bejött neki. Egymás után két bajnoki cím, nem a véletlen műve. Ugyanakkor idén nagyon sokat beáldozott érte. Végül igaza lett és nem hiába. Gratulálok Game! =D> 8)

Michaa: Egész évben te voltál a legszimpatikusabb nekem. Korrektül draftoltál mind a 2 ligában és végig kitartottál a csapataid mellett. Bár végül Aukciósban kevés volt, Keeperben az ezüstérem elismerésre méltó. Gratulálok, megérdemelted! =D> :wink:

Cumbee: Végig ott voltál a tűz közelében. Nagy csapatnak számítottál mind a 2 ligában. Egy ezüst és egy bronz érem sztem jó teljesítmény egy ennyire kaotikus évben. Sztem te is elégedett lehetsz az idei teljesítményeddel. :wink:

Kamaj: Büszke lehetsz magadra. Bebizonyítottad, hogy Dávid és Góliát esete nem csak a mesében létezik. Az Aukciós ligád nem sikeredett jól, de a Keeperre sztem elégedett és büszke lehetsz. :wink:

0827: Aukciósban lecsúsztál a PO, helyről, de komoly esélyed nem is lett volna a végére bekerülni. Keeperben viszont megérezhetted a PO ízét. Sztem sokat nem áldoztál végül érte ugyanakkor tapasztalatot és extra motivációt szerezhettél a következő évre. A célodat (tudtommal) elérted, jövőre találkozunk! :P

Bob: Hát Bob koma. Én drukkoltam neked tényleg. De ez valahogy idén sem jött össze neked. Pedig kifejezetten szimpatikus volt a csapatod. De a te korai kiesésed volt talán a legnagyobb meglepetés az évben. Sajnálom, de ne add fel. Nem úgy ismerlek, mint aki könnyen bedobná a törülközőt. Szokták mondani, hogy a megsebzett vad a legveszélyesebb. Kíváncsi vagyok rád, jövőre mekkorát szólsz. Aukciósban elhanyagolható volt a teljesítményed így arra nem is térnék ki ha nem haragszol.

Slither: Mindenek előtt szeretném megköszönni azt a kitartó munkát, amit idén is belefektettél, hogy ez a liga működőképes legyen. Nem kevés türelem és akarat kellett idén is hozzánk. KÖSZÖNJÜK! Aukciósban én többet néztem ki a csapatodból, de végül egy első kör lett belőle. Keeperben a szezon hasonló képen mint nekem, ráment a sérültekre. Még az utolsó pillanatban is lett volna esélyed, de feladtad. Talán igazad volt, talán nem. Minden esetre te sem unatkoztál év közben abban biztos vagyok. Remélem jövőre nagyobb szerencséd lesz (a sérülésekkel). 8)

GT: Keeper eléggé elhanyagolható volt számodra, egy újabb tanuló év. Mostmár jövőre tessék valamit csinálni. Kemény keeper 3asod van és jó cetlijeid. Ha a következő szezonban nem leszel PO szereplő, akkor inkább menj madridistának. :mrgreen:
Aukciósban sztem elégedett lehetsz. Egész szezonban kellemesen muzsikált a csapatod.

Meslija: Idén kevésbé volt aktív itt fórumon, és az éve sem sikerült a legjobban. Remélem jövőre jobban fog menni és felpörög a dolgokra. Bőven látok potenciált a keeper 3-asában. 8)

Kanty: A várakozásokkal ellentétben ez egyáltalán nem az ő éve volt, egyik eurobarcás ligában sem. Messze messze nem volt aktív sem a csoportban. Ha jól tudom szakdolgozat meg minden, de remélem jövőre intenzívebben részt fog venni a közösségben. Új év, új remények. :wink:

Eazzy: Nem igazán volt aktív, így nem is jöttek az eredmények. Jövőre el kell szezon előtt döntenie, hogy akarja folytatni, vagy sem, mert értékes csapat lenne az övé, amit sokkal jobban ki lehetne aknázni.

Mezítlábas: : Azért a végére megjött a kedved. Pedig emlékszem olyat is írtál, h már bánod, hogy átvetted a csapatot. Sztem jövőre ha te drafrolsz és te alakítod a csapatot, komoly ki ellenfél lehetsz. Idén a PO szele megcsapott már. Lehet jövőre több is lesz. :D

Varnagykrisztian: Te is csapatot vettél át, Hardenért meg sokat áldoztál. Jó tanuló év volt számodra, de még bőven van hova fejlődni. PO-ban tisztes helytállást tanúsítottál, sztem jövőre még jobban fog menni. Értékes tagja leszel a közösségnek véleményem szerint, mert a lelkesedésed és az érdeklődésed kimagasló. Csak így tovább! =D>

Veszprém Warriors: Beugrott, elején jól draftolt, sokáig PO hely, aztán végül nem. Nála is azt éreztem, hogy nem hullámzóan figyeli a ligát. Hol jó volt, hol nem. Kíváncsi vagyok jövőre hogyan tovább. :)

T-Mac: Igazi kis tanuló év. Kuka autódraft. Felemás aktivitás. Greg barátomban lesz fantázia, csak későn érő típus. Meglátjuk jövőre lesz e kedve ehhez a forgataghoz. 8)

Remélem senkit sem felejtettem ki. Igyekeztem mindenkivel foglalkozni picit. Én részemről köszönöm ezt a szezont. Nagyon jól szórakoztam még az 1-2 bosszúság mellett is. Remélem jövőre találkozunk és legalább ennyire (de inkább jobban) aktívan fogunk foglalkozni a mi kis EuroBarca Ligánkkal :!: Részemről ennyi voltam. Adios! =D> =D> =D> 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Petr
Entrenador del Barça

2014.04.07. 06:33:10

Nem igazán tudom mi hogyan működik, de ha van rá lehetőség szívesen megtanulom és részt vennék egy focis ligában, már a van ilyen. Lelkesedésnek nem vagyok híján, a sporthoz értek (miért ne értenék :D), a világ összes elitnek nevezhető bajnokságával képben vagyok (értsd: csapatai a helyi BL-ben számottevőek).

Remélem ha van rá lehetőség akkor beférek, ha pedig nem indul ilyen bajnokság el lehetne rajta gondolkozni.
Bocsi a tudatlanságom miatt, de valahol el kell kezdeni, és hol máshol, mint egy Barcás közösségben?
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.04.07. 06:11:54

Bob_Marley írta: Röviden: Minden napra 1 embert lehet választani, akinek a pont-pattanó-assist statisztikája összeadódik. Egy játékost csak egyszer lehet választani az egész PO-ban. Ha adott ember nem játszik aznap, akkor újra választhatod később.

Ezt meg Cumbee találta anno:
http://www.fantasypostseason.com/" target="_blank
Ez nagyon egyszerű, ugyanúgy draft van (nyilván valamelyest lutri, mert emlékszem pl mikor játszottunk a Bulls különítménnyel jól befürdött mindenki, miután kiestek az első körben) s ahogy szépen halad előre a PO esnek ki játékosok, helyettük újat veszel fel, stb-stb. Ugyanolyan volt mint a yahoo, azzal a különbséggel, hogy sokat számít melyik játékos meddig jut el a rájátszásban.
Bob, ha van még hely én is beszállnék. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.06. 23:23:52

Köszönöm, Bob :) Ezek szerint ez valamivel több hozzáértést igényel, mint a "sima" ligák.

Meggondolom még a dolgot, ha nagy szükség lesz egy plusz emberre, akkor talán számíthattok rám.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.06. 23:16:02

nba.com fantasy

Each day, select one player
Score one fantasy point for every point, rebound and assist your selection records in that day's game (Your total = P+R+A)
The catch: You can only use each player once throughout the entire playoffs, so pay close attention to the match-ups and the status of each series!
If a player does not play in a matchup on the night you have selected him you will gain 0 points for that day, but the player will still be available for selection in a later matchup.
Set your weekly line-up in advance, or come back each day and make your selection. Not all match-ups are set in stone, so check back daily!
Players lock for selection 5 minutes prior to tip-off for their respective game. The last opportunity to make a selection for the day is 5 minutes before tip-off of the last scheduled game.
Everyone is eligible to win prizes (subject to Official Rules), but you can also heat up the competition by playing against your friends in public or private leagues.

Röviden: Minden napra 1 embert lehet választani, akinek a pont-pattanó-assist statisztikája összeadódik. Egy játékost csak egyszer lehet választani az egész PO-ban. Ha adott ember nem játszik aznap, akkor újra választhatod később.

Ezt meg Cumbee találta anno:
http://www.fantasypostseason.com/" target="_blank
Ez nagyon egyszerű, ugyanúgy draft van (nyilván valamelyest lutri, mert emlékszem pl mikor játszottunk a Bulls különítménnyel jól befürdött mindenki, miután kiestek az első körben) s ahogy szépen halad előre a PO esnek ki játékosok, helyettük újat veszel fel, stb-stb. Ugyanolyan volt mint a yahoo, azzal a különbséggel, hogy sokat számít melyik játékos meddig jut el a rájátszásban.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.06. 22:58:37

Game90 írta:Amúgy Chris Andersen jó pick volt :twisted: :mrgreen:
Ja, az jól sikerült. :lol: Felvettem FA-ról délelőtt, mondom, hátha összehoz pár patit meg pontot, aztán délután írják, hogy nem játszik este. :twisted:

Egyébként a PO-s cuccban benne vagyok, bár ha valaki leírná kicsit részletesebben is, hogy mit takar ez az egész, azt megköszönném. :)
PCsabi
aka Game90

2014.04.06. 22:40:55

Bob_Marley írta: Amúgy PO-ra is összedobhatnánk valamit. :D Vagy, amit anno Cumbee csinált, vagy pedig az nba.comnak mindig van játéka, hogy adott napra kell embert válassz, s ugyanazt az embert azt hiszem háromszor lehet választani. Szóval ha majd lesz rá esetleg igány, akkor PO-ban is folytathatjuk.
Én benne vagyok.
Gareth Tello írta:Game, grat a bronzért aukciósban, innen már nem fogom tudni visszahozni, hiába húztam be Brandan Wright - Brand - Morrow hármast. :mrgreen: :( Bár így is elégedett vagyok a szezonommal.

Keeperben a helyedben még nem innék előre a medve bőrére, de az is meglehet.
Azért még nincs vége :) Amúgy Chris Andersen jó pick volt :twisted: :mrgreen:

Nem is iszok előre, főleg, hogy Bob még jinxel is... :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.06. 22:12:01

Game, grat a bronzért aukciósban, innen már nem fogom tudni visszahozni, hiába húztam be Brandan Wright - Brand - Morrow hármast. :mrgreen: :( Bár így is elégedett vagyok a szezonommal.

Keeperben a helyedben még nem innék előre a medve bőrére, de az is meglehet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.06. 16:00:47

neo 6-6 esetén te nyersz. Elsődlegesen az egymás elleni eredmények számítanak, ha az döntetlen, akkor az alapszakasz helyezés.

Amúgy PO-ra is összedobhatnánk valamit. :D Vagy, amit anno Cumbee csinált, vagy pedig az nba.comnak mindig van játéka, hogy adott napra kell embert válassz, s ugyanazt az embert azt hiszem háromszor lehet választani. Szóval ha majd lesz rá esetleg igány, akkor PO-ban is folytathatjuk.

Game majd írok neked, csak megvárom míg nyersz. :D

Én is izgulhatok még utolsó napra, 3 ligában is sikerült döntőbe bejutni, s mindegyikben van esély nyerni. Amikor nem kell játszani PO első kört, úgy látszik a döntőig meg se állok. :D Az a fránya első kör viszont el van átkozva, talán majd jövőre, bár a PO-ba jutás is borzasztó nehéz lesz a kevés elől lévő draftjog miatt.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.06. 15:57:07

Game90 írta:MVP of the Last 7 Days: DJ Augustin.
Még szerencse, hogy mind a 2 ligában nálam van. :mrgreen:
Game90 írta:Amúgy Bob, neo, egy szezonértékelést írhatnátok majd holnap :)
Én biztosan fogok írni, bár nem ígérem a holnapot. Ugyan akkor ma nagyon szorítok magamnak az Aukciósban. Ha 6-6-tal leszek 2. (0.5 győzelemmel maradtam le az alapszakasz győzelemtől) akkor befejezem fantasy pályafutásomat. :mrgreen: :oops: Nyerjek, vagy kapjak ki nagyon. Ennyi. 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.04.06. 15:20:09

MVP of the Last 7 Days: DJ Augustin.

Amúgy Bob, neo, egy szezonértékelést írhatnátok majd holnap :)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.04.02. 13:44:45

Sziasztok, van esetleg valami infótok hogy Dwight Howard vagy Blake Griffin játszik e holnap hajnalban?......a rotoworld-on néztem de Day-to-day írnak. :roll:

szerk,:Jól beszívtam, Dwight-ot raktam be......ő nem játszott......Blake meg 23 PTS, 3 AST, 6 REB hagyott a padon.Ha ez így folytatódik a "családi" ligában nem jutok be a döntőbe az asszony ellen......bár még 8-6-ra én vezetek. :oops: :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PCsabi
aka Game90

2014.03.31. 18:05:27

neobarca írta:Azért ennek gondolom te is jobban örülsz. :mrgreen:
Pontosan :)

Nagyon kemény volt, Steph Curry megint állatkodott, de Dragic és Bledsoe szerencsére rossz napot fogott ki. Caron Butler-nek pedig jár a keksz :mrgreen: Nem akarom Michaa-t lebecsülni, de a Cumbee-val való párharcom szerintem ilyen előrehozott döntő volt.

Kamaj-t pedig hihetetlenül sajnálom, Conley, Gasol és Amare nem tudott összeszedni 1 steal-t az utolsó negyedben :?
neobarca
Director del Fútbol

2014.03.31. 16:25:12

Nah vége az ESPN szezonnal. Sajnos nem sikerült a bravúr, de így is nagyon büszke vagyok a csapatomra. Egy ilyen szedett vedett, sérülésekkel teli csapattal képes voltam a 2. helyre, sosem gondoltam volna. Számomra itt maximálisan igaz, hogy az ezüst érem is szépen csillog. Nagyon élveztem a szezont, nagy ütközetek voltak. Remélem jövőre is részt tudok venni benne.

Aukciós: Hát igen GT, végül csak összejött. Örülök a döntőnek, de Cumbee csapatát jobbnak érzem. Főleg úgy, hogy a vezéremet Carmelo "My Love" Anthonyt a hétre elvesztettem sérülés miatt. Mikor máskor persze... :( Sima csatát várok, de így is örülök, hogy ott vagyok, ahol vagyok! 8)

Keeper: Nagyon korrekt volt a csata srácok! Nem semmi. Végül Game csak beszenvedted magad. Legalább itt, ha a másikban nem jött össze. Azért ennek gondolom te is jobban örülsz. :mrgreen:
Másik oldalon, külön kiemelném Kamajt és szeretnék gratulálni neki! A lesajnált csapatoddal sima döntős lehettél volna. Nagyszerű sztem ez az eredmény, büszke lehetsz rá! 8)

A döntőben Game és Michaa. Nehéz kérdés. Game papát kedvelem, ugyanakkor Michaa-ban csodálom, hogy végül is az egész szezont a draftja alapján csinálta végig. Messze nála volt a legkevesebb mozgás az aktív tagok között. Így 50%-50%-ban drukkolok srácok nektek!
Amúgy halkan megjegyezném, hogy ez amolyan NBA-s Classico. Az összevásárolt, sztárokkal teletűzdelt Real OFWGKTA a sajátjaira hagyatkozó FC NBAiley ellen. :P :mrgreen:

MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.03.31. 15:43:00

Hú gyerekek mit mákoltam keeperben. :D Az utolsó napon elkövetett ámokfutásom az FA piacon meghozta a gyümölcsét. 3 embert összekukáztam, akik hoztak 6 triplát és 1 stealt a konyhára, végül a triplákat 2-vel, a stealeket 1-gyel nyertem és így sikerült 6-6-ra menteni, ezzel pedig becsúsztam a döntőbe. (Jimmy Butler 5 ST-es ámokfutására a tavalyi elődöntőmben emlékszik valaki? :D ) Mondjuk jelentős hendikepp volt, hogy a csapatom két legjobb játékosa fantasy szempontból (Pau + IT2) kompletten kihagyták sérüléssel az egész hetet, ha ők játszanak, akkor mindenféle ellentmondás nélkül legalább egy 7-5 kikerekedett volna a javamra, de már megszoktam, hogy PO-ra lesérül mindenki. :D Game ellen pedig cél a tisztes helytállás, másra nem is nagyon lehet jó a csapatom, nulla cserével megyek Game összevásárolt csapata ellen, azért itt már pofátlanság lenne 6-6-tal behúzni a döntőt. :lol:
Chelsea-Arsenal feelingem van amúgy. http://www.arsenal.com/match/report/131 ... tch-report
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.31. 13:49:01

Grat a továbbjutóknak mindkét ligában, jó kis csörték voltak.

Neo, mondtam én, hogy nyerni fogsz... :cry: :mrgreen: Grat neked is, hajrá a döntőben. :D
Game90 írta:Cumbee-val jó lesz ez a hét :P :mrgreen: Mit szólnál egy ilyen forgatókönyvhöz? Te nyersz aukciósban, én meg keeper-ben. Na? :D
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.03.30. 17:44:47

Mondjuk ha mindkét ligában 6-6-tal fogok kiesni, akkor jövőre valaki nyugodtan átveheti a csapataimat.

Szerk.: kisebb izgalmak lesznek, az fog dönteni, hogy kinek a játékosai fogják jobb %-kal dobni a triplát az utolsó napon. StatTracker-t magzatpózban feküdve fogom nézni, bár szerintem nem lesz sok esélyem, Curry, Bledsoe és Dragic kb. 60%-kal fog triplázni.
neobarca
Director del Fútbol

2014.03.29. 15:02:35

Gareth Tello írta:Azért csak fordítottál gyorsan. :lol: Davis pedig megsérült... Lesznek itt még érdekes dolgok...
Jah. Egészen holnapig. Megint vagy 2x annyi játékosod lesz mint nekem... :(

ESPN-ben is megy el a hajó. Behozhatatlan a hátrány. Sajnos a sérülések és 2 balul sikerült taktikai húzásnak köszönhetően elszállt minden remény. Minden esetre nagyon büszke vagyok a csapatra. Kő kemény ligában 2. hely. Nem semmi. :( :wink:

Keeper meg kegyetlen srácok! Nem mernék fogadni, hogy ki lesz a döntőben. 8) =D>

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.29. 08:46:19

neobarca írta:B+ GT egyszerűen nem tudok mit csinálni a héten ellened. Annyi játékosod játszik, hogy képtelen vagyok felvenni a versenyt... :(
Azért csak fordítottál gyorsan. :lol: Davis pedig megsérült... Lesznek itt még érdekes dolgok...
kamaj
Capitá del Barça

2014.03.28. 22:36:59

Á el sem hiszem, hogy most vezetek bár ez nem hiszem hogy a héten így is fog maradni. Izgalmas és ennek nagyon örülök hisz kiderult hogy nem kevés ide a csapatom. :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.03.28. 17:35:28

Keeper-ben a semifinal csak kicsit izgalmas.
Válasz küldése