Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Slither írta:varnagykrisztian írta:Alapszakasz eredmenyek alalpjan dol el a parharcotok.
Harklesst en raktam be hozzad hogy meglegyen a 6-6, Kaman mar hetek ota nem jatszott...
A veszetesek most egymassal jatszanak az 5.-8. poziciokert.
Alapszakasz eredmenyek alalpjan dol el a parharcotok.varnagykrisztian írta:Engem is meglepett a Cumbee elleni döntetlenem, kb. egy 2-10-es zacsira számítottam, egyébként mi döntött Cumbee javára?És hogy került hozzám Kaman helyett Maurice Harkless?Sok sikert a továbbjutóknak, ha már ilyen nagy küzdelemre kényszerítettem Cumbee-t akkor ezek után neki drukkolok.Nekünk akkor egyébként befejeződött ez a sorozat?
Srácok, mindenkinek köszönöm a jókívánságokat a kislányomról, minden vele töltött másodperc egy ajándék számomra.Engem is meglepett a Cumbee elleni döntetlenem, kb. egy 2-10-es zacsira számítottam, egyébként mi döntött Cumbee javára?És hogy került hozzám Kaman helyett Maurice Harkless?Sok sikert a továbbjutóknak, ha már ilyen nagy küzdelemre kényszerítettem Cumbee-t akkor ezek után neki drukkolok.neobarca írta:Varnagykrisztiannak gratulálok. ez a 6-6 nagyon szép teljesítmény a ligaelső ellen.![]()
Simán nyersz szerintem, ha nem is klasszisokkal, de jobb a csapatod.neobarca írta:Jön GT, nagy falat, de nem lehetetlen.
Igen tudtam, mert már előtte is hetek óta szenvedett kisebb nagyobb sérülésekkel és ha megnézed, Lawson mellett is remek statokat hozott idén Foye szal én mindenképpen értékes játékosnak tartom/tartottam.Bob_Marley írta:Vagy gondolom neo már tudta előre, hogy Lawson nem fog játszani, így Foye elkezd 20-30 pontokat szórni, Barnes meg azóta nincs is.
Hat nekem se jött össze annyira a csere, Wade is és Duncan is kiülte a back2back meccsek 1-ét, kb. azok miatt állok most vesztésre. (Számoltam ezzel, de reménykedtem benne hogy elég lesz így is.)MessiFan írta:Valószínűleg én sem jutok ismét tovább az első körnél, de nem is számítottam másra. A Slitherrel létrehozott cserém rosszul sült el, de már letojom![]()
Csatlakozom, számomra a létező legszebb női név a Hanna. (Más kérdés, hogy részben egy konkrét személy miatt is.neobarca írta:Gratulálok! Nagyon szép név a Hanna. Egyik kedvenc női nevem. Sok egészséget és örömet kívánok!![]()
Gratulálok! Nagyon szép név a Hanna. Egyik kedvenc női nevem. Sok egészséget és örömet kívánok!varnagykrisztian írta:egyébként ma reggel született meg Hanna kislányunk, így A BEUGRÓ-t le is cseréltem!
Aszt a paszta, cipő paszta. 9-3kamaj írta:Most is sokan azt mondtátok, hogy az én csapatom a leggyengébb, és most 10:2 nekem. Nem hiszem, hogy így marad, de szerintem mindenki lebecsüli a csapatomat. Remélem legyőzöm Bobot, és akkor bebizonyíthatom, hogy téves eme megállapítás.
Valaszd ki azt a napot es nyomj a start my active players gombra.neobarca írta:Slither! Megkérhetlek, hogy a holnapi napon állítsad be a csapatomat Aukciósban? A többi napon megoldom, de holnap sajnos nem tudom.Slither írta:Olyan hogy telejsen magatol allitsa be a csapatot nem nagyon van.
Köszi hogy szóltál de mivel terhes volt a feleségem így örültem annak is hogy volt időm benevezni a csapatomat, most nem sok időm van de Asik-ra cseréltem, itt üt vissza hogy nem tudok "külföldiül" de legalább a http://www.rotoworld.com/teams/depth-charts/nba.aspx-on odaírhatnák számmal hogy kb. 2 week......egyébként ma reggel született meg Hanna kislányunk, így A BEUGRÓ-t le is cseréltem!Slither írta:neobarca írta:@varnagykrisztian: igazan kidobhatnad Jordan Hillt egy aktiv jatekosert.
Slither! Megkérhetlek, hogy a holnapi napon állítsad be a csapatomat Aukciósban? A többi napon megoldom, de holnap sajnos nem tudom.Slither írta:Olyan hogy telejsen magatol allitsa be a csapatot nem nagyon van.
Olyan hogy telejsen magatol allitsa be a csapatot nem nagyon van. A my team tab alatt az adott datumra tudod hasznalni a start my aktiv players gombot, ami berakja adott napra az aktiv jatekosaidat.neobarca írta:Srácok!
Valaki segítsen! Nem találom, hogy hol lehet beállítani az automatikus csapatállítást. Nem leszek nagyon a hét további részében külföldi utazás miatt és nem akarom, hogy ezen múljon... Köszi!