Semmilyen csoda nem kell, ez már tegnap eldőlt, kamajnak gratulálok. Olyan mérhetetlen csalódottságot érzek, hogy elmondani nem tudom....20 hétig küzdök és egy hét alatt megint romba dől minden, s újfent nem sikerül meccset nyerni a PO-ban....1-2 bűn gyenge meccstől eltekintve, azért nagyjából hozták magukat a fiaim, de ennyire futotta, max 4 kategóriát tudok megfogni.
Azt az utolsó cserét, meg továbbra is én pl mókásnak tartom, szóval ne állítsuk be mint hatalmas segítség. Vagy gondolom neo már tudta előre, hogy Lawson nem fog játszani, így Foye elkezd 20-30 pontokat szórni, Barnes meg azóta nincs is.

Na mindegy, kellő konzekvenciákat le kell szűrni, az biztos innentől kezdve én egyetlen egy draftjogot sem fogok beáldozni, már idény közben is éreztem ennek így nincs értelme, aztán meg is lett az eredménye, hiába a papíron sokkal jobb csapatom (ezt szerintem kamaj is elismeri), ennyit ért. De ahogy az lenni szokott jövő héten meg az ötödik helyért minden egyéni csúcsomat megdöntöm.

Egyszerűen annyira fáj, hogy miért nincs egy kis szerencsém, s legalább 1 átkozott kört miért nem tudok menni a PO-ban.....És az egészben az bosszant a legjobban, hogy amit lehetett úgy érzem megtettem, de beleszólásom nyilván a meccsekbe már kevés van, s végig kellett néznem, hogy kikapok, miközben tele vagyok jó játékosokkal. De majd túlteszem magam rajta, még egyszer kamajnak gratulálok, ő ahogy azt kell bejutott mindent megtett, a szerencse is kicsit mellészegődött, megvert. Game mondta nekem egyszer nagyon találóan, hogy csinálom-csinálom, foglalkozok a csapattal, de úgyis valami közbejön, s nem sikerül. Ez most megint ilyen volt, fájó de tovább kell lépni, fcbarca-t becsületből jövő héten elkalapálom.