Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vlxe írta:Nekem meg pl már sok helyen leírtam.Perrero írta: sorfalat álltaka kapusom a félpályán akart kivédeni egy támadást.
Nekem meg pl már sok helyen leírtam.Perrero írta:sorfalat álltakVarga írta:Fifában (09) olyan bug volt,hogy mindenki az én csapatomból az oldalvonalon kívül állt, miközben az ellenfél kapusa elvégezte a kirúgást.
Tényleg nem játszottam mindig csak 1 szezont...és kirúgtak hiába voltam jó...Akk marad a Football ManagerPerrero írta:hagyd a fifa managert a ..csába, mivel letöltött verziód van gondolom.. kifognak rúgni 2ik szezon első 2 napja körül, akkoris ha te alapítottad a klubot, és akkoris ha beállítottad h ne legyen kirugás.. és nem, nincs megoldás rá..
Más:
új CODba, Solo játéknál az első küldi elött nem Kiefer Sutherland beszélTisztára olyan a hangja
Nekem semmi ilyen problémám nem volt még a játékkal!norbert55 írta:Akinek a Fifa Manager megvan az tudhatja a problémám:Párszor kilépett a játékból csak úgy simán,de többször is.+Ha kilépek kiír vmit a memória címre hivatkozva.Mióta kiraktam az a DirectX-et amit a játék telepítése után bejött azóta nem lép ki de a végén kiírja ezt a memória címre hivatkozást.
www.cracks.amyasofix írta:Állitólag crack hiba. Válaszolva saját kérdésemre, de akkor nem tudnak vki egy használhatót dobni for me???
próbáld ezzel:2JDV-UC3N-FIGH-TING-4FUNozsimiki írta:Please vki adjon nekem ehhez egy működő serial/reg kódot!
Medal.of.Honor.Airborne.Hungarian
ahonnan leszedtem, ott az nfo-ban hibás van megadva, előre is ty!