Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatlakozz egy regisztrálós oldalhoz,és ott bármilyen játékot könnyen és gyorsan le tudsz szedniSese írta:tudna valaki egy jo oldalt mondani ahonnan könnyen és gyorsan letölthetem a fifa09-et???![]()
elöre is köszz
Örülök h tetszenek.Próbáltam egy is színt vinni a tesztekbe h ne csak az unalmas sablonszövegek legyenek.Danka00792 írta:Nagyon jó kis blog, élvezettel olvastam mindegyik tesztet.noname írta:http://game-over.blog.hu/
Saját blogom, rajta néhány pc-s játék elemzése.Egyelőre 3 cikkel:Overlord,Fifa 09,és egy tripla elemzés a 2 Crysissal és a Far cry 2vel.Akit érdekel, az nézzen fel.Ment is a könyvjelzök közé.
Egyébként azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem tesztelted a Pro Evolution Soccert is? Általában aki szeret focis játékokkal játszani, az ki probálta mind a kettö játékos, és érdekes lenne hogyha leirnád a véleményed a két játékrol.
Nagyon jó kis blog, élvezettel olvastam mindegyik tesztet.noname írta:http://game-over.blog.hu/
Saját blogom, rajta néhány pc-s játék elemzése.Egyelőre 3 cikkel:Overlord,Fifa 09,és egy tripla elemzés a 2 Crysissal és a Far cry 2vel.Akit érdekel, az nézzen fel.
Elödjeihez képest mondtam.Gyurinho írta:Miért gondolod hogy nem aratott nagy sikert mikor ha jól tudom akkor már január körül több mint egy millióan jtszottak vele neten....miből gondolod hogy nem aratott nagy sikert ??...
Játszottál már az 5. rész demojával?Gyurinho írta:Szerk.:Azt még hozzátenném hogy a 3-as és 5-ös részt is más fejlesztőcsapat csinálta/csinálja, és a páros tehát 2,4 azokat megint egy másik csapat csinálja asszem azt az Infinity ward
Szerk.:Azt még hozzátenném hogy a 3-as és 5-ös részt is más fejlesztőcsapat csinálta/csinálja és a páros tehát 2,4 azokat megint egy másik csapat csinálja asszem azt az Infinity ward és a 2,4 nem véletlenül lettek sikeresebbek...(a hármat nem véletlenül nem adták ki PC-re mivel tudták hogy nem aratna nagy sikert)Gyurinho írta:Miért gondolod hogy nem aratott nagy sikert mikor ha jól tudom akkor már január körül több mint egy millióan jtszottak vele neten....miből gondolod hogy nem aratott nagy sikert ??...Danka00792 írta:Nemtudom hogy vagytok vele, de szerintem ez a CoD WaW (5) ugyanaz mint a 4, csak más pályák. Amugy menü ugyanolyan, fejlödési rendszer, szinte minden. Nem tudom miért csinálták igy, pedig a 4. rész nem aratott nagy sikert... szvsz ez sem fog.
Szerk.:Azt még hozzátenném hogy a 3-as és 5-ös részt is más fejlesztőcsapat csinálta/csinálja és a páros tehát 2,4 azokat megint egy másik csapat csinálja asszem azt az Infinity ward és a 2,4 nem véletlenül lettek sikeresebbek...(a hármat nem véletlenül nem adták ki PC-re mivel tudták hogy nem aratna nagy sikert)Gyurinho írta:Miért gondolod hogy nem aratott nagy sikert mikor ha jól tudom akkor már január körül több mint egy millióan jtszottak vele neten....miből gondolod hogy nem aratott nagy sikert ??...Danka00792 írta:Nemtudom hogy vagytok vele, de szerintem ez a CoD WaW (5) ugyanaz mint a 4, csak más pályák. Amugy menü ugyanolyan, fejlödési rendszer, szinte minden. Nem tudom miért csinálták igy, pedig a 4. rész nem aratott nagy sikert... szvsz ez sem fog.
Miért gondolod hogy nem aratott nagy sikert mikor ha jól tudom akkor már január körül több mint egy millióan jtszottak vele neten....miből gondolod hogy nem aratott nagy sikert ??...Danka00792 írta:Nemtudom hogy vagytok vele, de szerintem ez a CoD WaW (5) ugyanaz mint a 4, csak más pályák. Amugy menü ugyanolyan, fejlödési rendszer, szinte minden. Nem tudom miért csinálták igy, pedig a 4. rész nem aratott nagy sikert... szvsz ez sem fog.
Én azért wii-be nem a grafikával ,hanem a játékélménnyel foglalkoznék.Amúgy wii-re nagyon sok jó játék van,szivessebben játszok én a nintendo konzolján,mint egy xbox-on ,vagy egy ps-en.
Hát lássuk be a wii nem épp egy erőgép... Plusz nem is éri meg annyira fejleszteni a játékokat rá mint egy X360ra vagy egy PS3ra, mivel sokkal kevesebbet adnak el belőle mint a másik 2 platformon...
ott van a cikkben,a hivatalos oldalról lehet szerezni.Danka00792 írta:
CD Code-t honnan tudok szerválni? Vagy leirnád nekem hogy mi?
CD Code-t honnan tudok szerválni? Vagy leirnád nekem hogy mi?socio66 írta:Letölthető a Call of Duty 5 béta verziója!
Négy nemzet,3 pálya,3 játékmód!
http://pcdome.hu/hirek/15953/call_of_du ... eto_a_beta
Nekem megvan a Fifa 09 Wii-re , és rohadtul ugyanaz mint a 08 semmi , de semmi nem változott benne. 8 vs 8 footieparty-t tudtak bele rakni, meg az új mezeket. Az arcok,gyep,stadionok maradtak a régiben.szajko írta:Haveromnak a 09 Wii-n közel se ien.
Hmm, köszi a linket. Kiváncsi vagyok CoD 5-re, de nemhiszem hogy jobb lesz mint a 2. (legalábbis az online része) A 4-nek sem sikerült überelnie szvsz. De meglátjuk.socio66 írta:Letölthető a Call of Duty 5 béta verziója!
Négy nemzet,3 pálya,3 játékmód!
http://pcdome.hu/hirek/15953/call_of_du ... eto_a_beta
Haveromnak a 09 Wii-n közel se ien.