Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ez engem is érdekelne... Ha igen -->PÜ. Köszi előre is.lopakodo írta:ncore-ra van vkinek meghivója?
Ez a játék milyen színvonalat képvisel egyébként,csakmert nem sokat hallottam róla,ahhoz képest,hogy egy nem kis fejlesztő team készítette. Meghát így a GTA IV előtt,közben nem tudom mit tudnak összedobni..Perrero írta:Bullyt nemsokára hozza a futár, az utorrent információs foró drót szerint 30 perc 17 mp..de állítólag a crack sz.r..
en tegnap "vettem meg" a jatekot, nekem nagyon bejon, tenyleg GTA szeru a jatekmenet de nagyon odab@sz. ezt is akarcsak a Far Cry 2-t ajanlani tudom.Danka00792 írta:Tud valaki valamit erröl a játékról?
http://www.rockstargames.com/bully/home/
Most kezdtem el szedni. Elvileg egy rossz iskolás kölyökkel megyünk. De pill, itt a story:
Jimmy Hopkins egy igazi bajkeverő. A srácot, ahol csak megfordult, minden iskolából kirúgták durva tréfái miatt. Jimmyt édesanyja egy bentlakásos suliba küldi, hogy ne kelljen vele foglalkoznia és élheti életét. Ettől a ponttól kezd a játék GTA-ra hasonlítani, csak itt egy kamasz srác bőrébe kell belebújnunk. Eleinte csak az épületen belül mozoghatunk, ami nem is olyan kicsi, mivel rendelkezik tornateremmel, focipályával, uszodával, műhellyel és még jó pár helységgel, ami arra ösztönzi Jimmyt, hogy valami hatalmas balhét csináljon.
Légy te az iskola fenegyereke a tanárok átka és a többiek rémálma!
Engem megfogott.
A 09-re természetesenPuyol05 írta:Frank Rijkaard írta:Hm, jónak tűnik, és muszáj lesz beszerezni mert a Live ps2-re nagyon gagyi lett... Az NBA Live és a Fifa nagy csalódás, de a PES és a Madden NFL eddig kárpótol
a Madden NFL 08-ra, vagy a 09-re godolsz? (ha már kijött)
Frank Rijkaard írta:Hm, jónak tűnik, és muszáj lesz beszerezni mert a Live ps2-re nagyon gagyi lett... Az NBA Live és a Fifa nagy csalódás, de a PES és a Madden NFL eddig kárpótol
http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6055552Frank Rijkaard írta:Hm, jónak tűnik, és muszáj lesz beszerezni mert a Live ps2-re nagyon gagyi lett... Az NBA Live és a Fifa nagy csalódás, de a PES és a Madden NFL eddig kárpótol
Hm, jónak tűnik, és muszáj lesz beszerezni mert a Live ps2-re nagyon gagyi lett... Az NBA Live és a Fifa nagy csalódás, de a PES és a Madden NFL eddig kárpótolDanka00792 írta: NBA 2k9-nek nagyon állat a grafikája, mezek lobognak a játékosokon stb, csak nekem egy kicsit bonyolult még a játék, mivel nem igazán értek a kosárlabdához. Amugy ajánlom, hogy gamepaddal told, billröl még nem probáltam, de nagyon kemény a zsákolás modszer, mind a 2 analóg kart használni kell. Jó játék, sokkal jobb mint az EA féle NBA.![]()
![]()
Megvan mind a kettö.Perrero írta:NBA 2k9 és a FarCry 2 lassan lenn van, valakinek megvan valamelyikVélemény