Egyébként a pályaeditor,ami crack nélkül is működik elég szórakoztató,ezzel is el lehet lenni egy darabig..

egy regis oldalról,amit azt hiszem pont te ajánlottál nekem.szajko írta:
Link,hogy honnan letölthető?..kösz!
Link,hogy honnan letölthető?..kösz!socio66 írta:Emberek,a FarCry 2 már leszedhető! Egyenlőre crack nélkül,de egy két nap és jön az is! Mindenkinek ajánlom,erősen év játéka esélyes!
Nagyon kíváncsi vagyok rá!
GRID---> világklasszis játékPerrero írta:Colin Dirt, NFS:Pro Street, Rainbow6 Vegas 2, Soldier of Fortune Payback 3, GRID, Timeshift, Stalker Clear Sky, PES9, Gears of War.. Ezeket töltöttem leValami tipp vkitől
Én a Pure-t xboxon tolom szvsz egy nagyon faxán megcsinált gamma, sokat lehet vele hülyülni, és sok szép dolgot lehet benn csinálni
nézd meg a 3. CD-n, pl a DEViANCE releaseben ott találhatótorrestoni írta:Sziasztok!
Keresgélés közben rátaláltam a Commandos 3-ra merevlemezemen, feltelepítettem, de nincs már hozzá crack-em. Letöltöttem két félét, egyikel sem működik. Van valakinek valami tippje, esetleg működő crackje, illetve linkje?
Előre is köszönöm!
-a DIRT zseniális,tökéletes rallyes játék,rengeteg versenymóddal,gyönyörű grafikával,és nagyszerű fizikával.Perrero írta:Colin Dirt, NFS:Pro Street, Rainbow6 Vegas 2, Soldier of Fortune Payback 3, GRID, Timeshift, Stalker Clear Sky, PES9, Gears of War.. Ezeket töltöttem leValami tipp vkitől
Okádékszar, legalábbis ahogy emlékszem rá. Azt hiszem 1 percet játszottam vele, mert amint sikerült egy kispisztollyal leszakítani az ellen fejét, inkább a törlés mellett döntöttem.Perrero írta:Soldier of Fortune Payback 3