Ezt én csináltam gyorsba

http://www.youtube.com/watch?v=ND8sTW9lgec
Első videóm
átemelésnél nyomd az ívelést(hosszú passz)és a lövést egyszerre.nekem bejöttEazzy írta:Valaki elmondaná nekem ezt az Y+D-s kombókat a nevük alapján? Ugyanis én átállítottam a beállításokat, így nekem már minden más. Szóval hogy lehet csavarni és kapus fölött átemelni? De ne billentyűt, hanem a nevét a kiosztásnak.
Igen,nagy örömöm/örömünkre!Messidona10 írta:A Fifa 11-ben már a Barca Atlétic is szerepelni fog
Santandersjay írta:Ez abszolut csapattól függ!zola8787 írta:Online kezdtem fifázni és segítséget kérnék. Szerintetek hogyan álljak fel? A széljátékot kedvelem és erőltetem is.
-------1------
-2--3---4--5-
----6---7----
-8----------9-
----10--11---
Általában így játszok, de a csatáraim nem lőnek gólt, inkább a 4 középpályás.
Ez abszolut csapattól függ!zola8787 írta:Online kezdtem fifázni és segítséget kérnék. Szerintetek hogyan álljak fel? A széljátékot kedvelem és erőltetem is.
-------1------
-2--3---4--5-
----6---7----
-8----------9-
----10--11---
Általában így játszok, de a csatáraim nem lőnek gólt, inkább a 4 középpályás.
akk OFF : Nem nekem kéne, csak az egyik haverom elvileg majd venni akar egy boxot, és neki gyűjtök infókat.szajko írta:Ez már off...de az az emberke alapból rajta van. Mindegy mennyél fel nyugodtan livera majd ha bannoltak segítek abba,hogy hogyan kell feltenni a legújabb dashboardotdavi10 írta:A Legújabb dashboard az az amikor van egy ilyen kis emberkéd aki tud integetni ?
Ez már off...de az az emberke alapból rajta van. Mindegy mennyél fel nyugodtan livera majd ha bannoltak segítek abba,hogy hogyan kell feltenni a legújabb dashboardotdavi10 írta:A Legújabb dashboard az az amikor van egy ilyen kis emberkéd aki tud integetni ?
A Legújabb dashboard az az amikor van egy ilyen kis emberkéd aki tud integetni ?szajko írta:Nem veszik el a mentés és a legújabb dashboardot ha feltelepíted tudsz a winyóra telepíteni játékokat ugyanúgy és a pontok is megmaradnak. Ha bannolnak csak annyi bajod lesz,hogy nem tudsz felmenni live-radavi10 írta:Ehhez a live-s témához visszatérnék.
Ha bannolnak attól még minden megmarad ( mentések, Microsoft pontok stb. ) ?
mert a next gen élethű,a pc meg nem. a next gen szebb,jobb és minden tekintetben a pc-s fölé emelkedik. nem is lehet összehasonlítani.barca6 írta:Miert szebb a Nextgen fifa mint a rendes pc-s?
mégegy kérdés:nekem nem nagyon mennek fel az árakpl.Messi 1.szezonban ért 44-et most meg 52misit a 4.szezonban
miért?
Nem veszik el a mentés és a legújabb dashboardot ha feltelepíted tudsz a winyóra telepíteni játékokat ugyanúgy és a pontok is megmaradnak. Ha bannolnak csak annyi bajod lesz,hogy nem tudsz felmenni live-radavi10 írta:Ehhez a live-s témához visszatérnék.
Ha bannolnak attól még minden megmarad ( mentések, Microsoft pontok stb. ) ?
Azzal már kezdtemS.Agüero írta:Ajax.