Ezt én is így látom, hangulatilag étnyleg veri az összes fifát. Meg a csillagos emberek tudtak nagy bombákat lőni, hát az vicces volt XD Asszem még a labda is sárga színű lettFCBMessi19 írta:Bár,nem tudom ti mit gondoltok,de sztem a World Cup 2002 HANGULATILAG a legjobb fifa.
:O nem lehetett nyelvet állítani vagy csak a hangulat miatt toltad némettel?Barca_10 írta:És ebben angol a kommentátor?Mert a 2006-osban megvolt a játéknak az a hangulata,hogy német volt a kommentátor,és a menü is meg minden.Csak mondjuk én(még)angolt tanulok,és azt nem nagyon értettem,de azért megoldottam.És az igaz,hogy benne van az az idegesítő vuvuzela is?
De én Xboxon toltam vele,ott német volt.Messithebest írta:Barca_10 írta:És ebben angol a kommentátor?Mert a 2006-osban megvolt a játéknak az a hangulata,hogy német volt a kommentátor,és a menü is meg minden.Csak mondjuk én(még)angolt tanulok,és azt nem nagyon értettem,de azért megoldottam.És az igaz,hogy benne van az az idegesítő vuvuzela is?
nekem megvan a WC06 és nekem angol a kommentátor és magyar a menü mert van hozzá magyarosításom.
Barca_10 írta:És ebben angol a kommentátor?Mert a 2006-osban megvolt a játéknak az a hangulata,hogy német volt a kommentátor,és a menü is meg minden.Csak mondjuk én(még)angolt tanulok,és azt nem nagyon értettem,de azért megoldottam.És az igaz,hogy benne van az az idegesítő vuvuzela is?
Igen igazad van,kár h már nincs meg a PES 10.Játszanék vele 1 kicsit,de újra nincs kedvem leszedni,mert mikor elromlott a gépem lekellett törölni mindent..fanbarca írta:Igazad van, egy kicsit nehéz a labdát kiszor1tott szögből is pontosan a kapuba juttatni! A pesnél "nagyobb" a kapu, legalábbis ilyen érzetet kelt, de a Fifának jobb a kezelhetősége! Amúgy megtaláltam a Pes Magyarosítást, kösznöm a Linkeket!Messithebest írta:Én a 99-el toltam,az nagyon nagy volt emlékszem simán belehetett passzolni a labdát a kapubaez már a 10-ben vagy a 09-ben nem igen lehetséges.
Igazad van, egy kicsit nehéz a labdát kiszor1tott szögből is pontosan a kapuba juttatni! A pesnél "nagyobb" a kapu, legalábbis ilyen érzetet kelt, de a Fifának jobb a kezelhetősége! Amúgy megtaláltam a Pes Magyarosítást, kösznöm a Linkeket!Messithebest írta:Én a 99-el toltam,az nagyon nagy volt emlékszem simán belehetett passzolni a labdát a kapubaez már a 10-ben vagy a 09-ben nem igen lehetséges.
Dettó én is ezzel nyomtam. Régi nagy teremfocikmessideco írta:Nekem is a Fifa98 volt az első. Szinte bármelyik torrentoldalon fennt van. Sajnos az én gépemen nem megy. Lehet, hogy az Xp nem támogatja, vagy a memoriakártyával nem kompatibilis.
Neke a Fifa04 volt az első! Nagyon szerettem! Overmarsal és Kluiverttel nyomattam!LM10 írta:Nekem a 2001 volt az első. Innentől kezdtem érdeklődni a foci iránt( de a 2001-et csak 2003 körül próbáltam ki)
Messithebest írta: Végigvittem a FIFA 10 menedzser módot,lenyomtam 15 évet,elég kedves üzeneteket kaptam:
Nekem megvan, asszem nem is indul Xp-n, de tényleg nagyon jóFCBMessi19 írta:World Cup 98 RULESMessithebest írta:fanbarca írta: Amúgy már 6 éves korom óta Fifázok!
én 4 éves korom óta,a Fifa 01-el kezdtem.Valahol meg lehet találni a neten?
Megjött a kedvem nosztalgiázni.. Ha valaki tud linket az küldjön PÜ-t. Köszi.
Jogos jogos igazad van. Úgy néztem, hogy Fifa 01, hogy Fifa 1nek néztem. Elnézéstozsimiki írta:Te magad megválaszoltad...zola8787 írta:Mi az, hogy Fifa 01? Vagy csak viccből mondtad?
Azóta: 97, 98, 99, 00, 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10
World Cup 98 RULESMessithebest írta:fanbarca írta: Amúgy már 6 éves korom óta Fifázok!
én 4 éves korom óta,a Fifa 01-el kezdtem.
Te magad megválaszoltad...zola8787 írta:Mi az, hogy Fifa 01? Vagy csak viccből mondtad?
Azóta: 97, 98, 99, 00, 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10