Gareth Tello írta:
Keeper: Örülök, hogy legalább 9-3-ra feljöttem Bob ellen...

Jön Slither, hasonlóra számítok.
Green amúgy 4 hárompontost szórt tegnap, az mi

A többiek összesen eggyel többet produkáltak.
Köszönd Greenek a 9-3at meg Parsonsnak, aki 0/6 volt a tripláról s elcseszte az tripla % kategóriát

Hétvégére szerencsére jött midnenki egy kis adalékkal, ha éppen Nelson dobott kevesebbet de adott 15 assistot, akkor Rubio dobott többet

Meg Anthony is elég pazar volt a héten.
Jó sikerült a hét, bár elég nehezen indult, szerencsére most már csak Mo Williams a sérült.
Ezen a héten az eddigi legfontosabb meccs MichaaBee ellen, gyakorlatilag az utolsó bejutó PO helyről dönt a meccs, aki nyer val. bejut.Aki kikap kiesik.Úgyhogy a héten extra-extra kell, ráadásul rövidített hét, pedig pont a hétvégére szoktam "belelendülni" remélem ez most nem fog annyit számítani.Főleg hogy jó formában a csapat összességében.
Simában a nevéből is adódó sima vereség

Ott a becsületért küzdünk, elpiriszkál mindig valaki 1-1 jó meccsel.
És itt akkor meg is ragadom az alkalmat, hogy GT ott nem igazán cserélek, láttam küldtél ajánlatot, nem is volt rossz, de a csapatomon nem szeretnék változtatni, van egy kis mag, ők állandóak, 1-2 emberrel töltöm fel minden héten, számomra tökéletes
PL-ben jót tett a wildcard, azóta szép pontok születnek, 65 pont és még jön 2 ember, elég szoros lett ott is a csata, kantytól már csak 11 pontra Xanthor.
ESPN jött a "kötelező" vereség, ezzel tovább megy a tankolás idénre.