Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó de érted, ez most olyan, hogy rohadt kevés olyan trade van, ami tényleg full egyenlő. Vannak kicsit egyenlőtlen, meg kicsit egyenlőtlenebb, meg full egyértelműen kamu cserék. Én eddig csak az utolsó kategóriát tartottam vétóra érdemesnek, mert a többit nem lehet objektíven megítélni. De az nekem nagyon fura, hogy átmegy 5 csere a 3. kategóriából (Ez a "kicsit egyenlőtlenebb") aztán ugyan ilyenből 2 vétózva lesz, aztán kettő még a 2 kettes kategóriából is vétózva lesz. Ha önmagában nézed, akkor a 2-es kategóriás csere sem full igazságos, de milyen az, hogy előtte 5 durvább átmegy, az meg nem mehet át. És egyébként én látok egy kisebb tendenciát, van olyan akinek szinte minden cseréje átmegy, attól függetlenül, hogy éppen mennyit szakít rajta és van olyan, aki meg folyamatosan kapja a vétót.Slither írta:Nyugi, én a másikat is szó nélkül vétóztam.Cumbee írta:Vicces, hogy a legnagyobb problémátok, hogy hogy kapok egy olyan embert, aki 11,5 pontnál csak egyszer átlagolt többet a karrierje során, míg adok egy olyat, aki 15 pontnál csak kétszer átlagolt kevesebbet, miközben egyel fölötte Farried+ egy FA megy Bosh-ért meg Gee-ért. Rondo és a Boston eddigi rendszere nem feküdt Terry-nek, ezt ő is elmondta, de azt hiszem elég látványos a javulás Rondo sérülése óta. Mind1, összerakunk egy másikat, csak nem gyengén vicces és következetlen ez a vétó rendszer. El kéne dönteni, hogy milyen cserét vétóztok, mert kb full random megy a dolog. És ezt nem csak azért írom, mert most én vagyok a "szenvedő" fél, eddig is ez volt a véleményem.![]()
Nálam elég kevés trade megy át vétó nélkül.
Nyugi, én a másikat is szó nélkül vétóztam.Cumbee írta:Vicces, hogy a legnagyobb problémátok, hogy hogy kapok egy olyan embert, aki 11,5 pontnál csak egyszer átlagolt többet a karrierje során, míg adok egy olyat, aki 15 pontnál csak kétszer átlagolt kevesebbet, miközben egyel fölötte Farried+ egy FA megy Bosh-ért meg Gee-ért. Rondo és a Boston eddigi rendszere nem feküdt Terry-nek, ezt ő is elmondta, de azt hiszem elég látványos a javulás Rondo sérülése óta. Mind1, összerakunk egy másikat, csak nem gyengén vicces és következetlen ez a vétó rendszer. El kéne dönteni, hogy milyen cserét vétóztok, mert kb full random megy a dolog. És ezt nem csak azért írom, mert most én vagyok a "szenvedő" fél, eddig is ez volt a véleményem.
Most látom, hogy az egy mondatos megjegyzésemben van vagy három helyesírási hiba, bocsi.MichaaBee írta:
@Kanty: láttam az ajánlatod, de még kérnék gondolkodási időt. Vannak még nyitott pozícióim (többek között Game-mel, mint látod), úgyhogy nem csapnék bele ennyire a levesbe. De ha válaszolok, akkor is számíts rá, hogy egy kis javítást azért eszkölök majd.
Nem fogalmaztam világosan.kanty írta:Ha nem Varejao lesz a harmadik keeper, akkor végképp nem értem. De mondom ez nem is az én dolgom. Bynum+Lopez, ha ezt Csabinak adod, akkor nekünk még az a kevés esélyünk is elszáll a bajnoki címet illetően.
... biztosra vehetitek, hogy megőrültem.Eazzy írta:Ha feladod Holidayt, akkor
4? Csak? Nagyon örülök nekiGareth Tello írta: Ráadásul PL head-to-headben is te leszel az ellenfelem, szerintem jól elkalapállak, négy emberem is kétszer játszik.![]()
Ne jinxeljkanty írta:Bynum+Lopez, ha ezt Csabinak adod, akkor nekünk még az a kevés esélyünk is elszáll a bajnoki címet illetően.
Van az a pick mennyiség, meg én sem egy noname embert adok Holiday mellett. Meg ha már én adom a cserében a legjobb játékost ill. bevállalom az ebben a szezonban 0 perces Bynum-ot, akkor azért egyértelmű, hogy jól szeretnék járni.MichaaBee írta:Ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy Holiday ér-e egy Bynum+Lopez csomagot és hogy hogyan lehetne azt az üzletet vétó nélkül tető alá hozni.(Bár van az a pick mennyiség, gondolom én.
)
@Game, Neked is küldtem valamit.
Ő a kabala...Cumbee írta: u.i.:Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy mindkét ligában az vezet, akinél Harden van?:D
Szerintem mindkettőre lehet megoldást találni.MichaaBee írta:Ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy Holiday ér-e egy Bynum+Lopez csomagot és hogy hogyan lehetne azt az üzletet vétó nélkül tető alá hozni.![]()
Egyébként mivel Cumbee-t is megvétóztam anno, így vétóztam most is Varejao-ra.
Ha nem Varejao lesz a harmadik keeper, akkor végképp nem értem. De mondom ez nem is az én dolgom. Bynum+Lopez, ha ezt Csabinak adod, akkor nekünk még az a kevés esélyünk is elszáll a bajnoki címet illetően.Gareth Tello írta:Bynum-Lopez kettőssel ha lehet, még nagyobb eséllyel indulok Holidayért,és nekem ez a lényeg.
Így lenne egy Bryant-Holiday-Varejao keeper hármas.
(Amúgy meg van még idő, szóval lehet, hogy a végén nem is Varejao lenne a harmadik keeper emberke.)
Tavaly én cseréltem a legtöbbet, én idén sem fukarkodokGareth Tello írta:
Bob, szerintem idén a tiéd "A legtöbb ajánlat kiküldője" cím.Mindjárt meglesem mind a kilencvennyolcat.
Azért elég sokáig be voltam tojva... Lényegesen több játékosod játszott a héten, de azért az utcsó 2 nap megfogtalak.Gareth Tello írta:Sima vereség neótól, ahogy az várható volt.
Jön Bob, kötelező a győzelem.
Na talán azért mégsem volt olyan rossz felvétel. Az a 12 lepattanó nem jött rosszul...neobarca írta:Bob_Marley írta:Ezen azért kacagtam egy jót
Gray's minutes should decline, and he'll eventually find himself back on the bench again. If you haven't picked him up yet, don't be the sucker who grabs him now.
Ettől függetlenül kívánom hogy bejöjjön neobarcanak, de ezen szakadok, hogy ilyet írnak le.Én ezt nem olvastam, de igazából nem oszt nem szoroz. Blatch percei minimalizálódtak. Nem csinál szinte semmit. Szal majd ha nem jön be ez a pick, keresek mást...
Bynumot favorizálom, illetve inkább azt az embert, akit meg tudnék szerezni a segítségével.MichaaBee írta:Lopezt is beleszámoltam abba a háromba. Vagy inkább Bynumot favorizálod Bryant és Lopez mellé? Abban az esetben már érthetőbb.
Szerdán. Nem hiszem, hogy PP, KG és Jamal Crawford direkt maradt a padonEazzy írta: Nem direkt nem állítottam be, ma este volt csak időm, de mire ideértem, már elkezdődtek a meccsek. Ezen kívül is volt még olyan nap a héten, hogy nem állítottam? Nem emlékszem.