A szezon eleje óta 2 gyúróval és 8 orvossal toltam. Sérülésem nem igazán volt, talán 1-2 rövidebb időtartamú. Ezért átváltottam 4 gyúróra. Erre most lesérült egy játékosom, igaz csak 1 hétre. Ez nem jelentene igazán semmit, de ez már nem tudom hányadszorra fordul elő velem. Nem tudom, erről mi a véleményetek?
8 orvos? Annyi meg minek?

Ha nincs sérült akkor csak pénzkidobás és foglalja az értelmes személyzet helyét. Ha épp van egy sérülésed, akkor is elég kevesebb orvos szerintem, ki lehet számolni kalkulátorral, hogy mennyire van szükség, hogy egy adott meccsre már felépüljön a sérülted.
Gyúrók számát illetően szerintem orosz rulett, hogy melyik hány sérülést enged meg... Nagy mintavétel esetén (mondjuk 1997 óta, mióta indult a játék) valószínűleg megfigyelhető adott gyúrószám mellett eltérő mennyiségű sérülés, de rövidtávon szerintem irreleváns. Legalábbis nekem ez így tűnik, mióta játszom végig ugyanaz a 2 gyúróm van és elég nagy anomáliákat tapasztalok. Volt olyan szezon, amit lehoztam 4 sérüléssel, ennyinek egy 10 gyúrós csapat is örülne szerintem, máskor viszont volt 13 sérülés, összesen valami 20 keresztes, aminél meg 0 gyúróval is lehet jobbat produkálni... Szóval lutri nagyon.

Én azt mondom, valamennyi gyúró mindig legyen, de az is tény, hogy minden további gyúró egyre kisebb hatást fejt ki, vagyis az első gyúró jelentősége a legnagyobb, míg 9-10 gyúró között már érzékelhetetlen a különbség valószínűleg hosszútávon is.
Más téma: a héten sikerült felhoznom egyik legtehetségesebb ifistámat, akiért végül 340-ig ment a bidwar.

Örültem neki nagyon és gondoltam be is fektetem már ezt a pénzt, mert kb. pont ennyi az a különbözet egy elsőosztályú kapus és a saját kapusom között. De hiába tettem több, mint 1,2 milliárdos autobidet egy mozambiki válogatott kapusra, pont eggyel felette elvitték, pedig már így is majd' 200-zal árbecslés feletti összeg volt.

Pedig fontos lett volna ez a kapus, piszok erős a csoport és ha végre valahára fel akarok jutni, akkor kellett volna az a +1 szint az egész védelemnek...