Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bajnokság rohadtul nem érdekel, elhiheted. Mindenesetre sok sikert kívánok hozzá, és KÖSZÖNÖM SZÉPEN EZT A HSZ-T!gekkodan írta:Leírtam itt bő 10 perce, hogy mi történt. Megígértem msn-en, nem is tagadom, mert benéztem az Arsenalt, azt hittem, hogy az a te mailed. Ezek szerint nem. De még rá is kérdeztem itt.lluisllach89 írta:Utolsó hsz-eim egyike ezen az oldalon: MSNEN MEGÍGÉRTED HOGY BEÍRSZ ODA?
Megoldást akartam neked javasolni még 20 perce és gondoltam értelmes módon megoldjuk úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Ehhez képest gerinctelennek, hazugnak neveztél és egyebek.
Gondolod ezek után van bármi esély arra, hogy mi ma meg fogunk állapodni? Megsértettél, arra nem adtál lehetőséget, hogy tisztázzam a félreértést, a válaszomat sem vártad meg és már becsméreltél.
Részemről a dolog véget ért. Annak ellenére, hogy mélységesen megsértettél, ezt írom: bocs, hogy félreértettelek, én is hibás vagyok.
De a hozzáállásod nem olyan, hogy nekünk bármiről is beszélnünk kéne a továbbiakban, főleg nem a bajnoksággal kapcs.
Ja! És tényleg annak gondolsz, aminek akarsz, ha már így rám törtél.
Leírtam itt bő 10 perce, hogy mi történt. Megígértem msn-en, nem is tagadom, mert benéztem az Arsenalt, azt hittem, hogy az a te mailed. Ezek szerint nem. De még rá is kérdeztem itt.lluisllach89 írta:Utolsó hsz-eim egyike ezen az oldalon: MSNEN MEGÍGÉRTED HOGY BEÍRSZ ODA?
OLVASD EL AMIT ITT ÍRTAM 2 HSZ-EL LEJJEBB, KIEMELVE A FONTOS RÉSZEKET.lluisllach89 írta:Holnap jön akkor az msn napló. Gondolom ha te főnök vagy te csinálod a szabályokat. Azt írtad nekem h ok megkapom, emlékezhetsz rá hisz akkor küldtem el az oldalam linkjét is neked. Holnap akkor jön az msn napló. MEgnyugtattál hogy az enyém. Jah h ő jobb haverod mint én? Lehet. De azért nem küldtem mailt mert MEGÍGÉRTED hogy enyém az Arsenal. Nem így lett. Leteszem az Arsenalról. De bebizonyítom hogy nem vagy 1 őszinte szavahihető ember. Bár tudom hogy ez téged régóta nem érdekel.
Egy darab e-mailt kaptam, balboa7 nevezése alapján, az Arsenalra. Idézem:lluisllach89 írta:Köszi gekkodan te egy őszinte gerinces ember vagy!!!!
Megmondtam, hogy a szabályokkal kapcsolatos reklamációt csak a fórumon fogadunk el. A nevezések érkezési sorrendben történtek, így aki nem tudott megszerezni egy csapatot, az max magában keresheti a hibát, mert lassú volt.lluisllach89 írta:Én pedig érdeklődni szeretnék a bajnoksággal kapcsolatban. Ugyanis Gekkodannal megbeszéltem az Arsenalt azt mondta beír, enyém. 1: Hogy hogy más van beírva? 2: Hétfőn tudok bizonyítékot mutatni ugyanis albérletes gépemen van az msn napló. 3: Hogy fordulhat ilyen elő?