lluisllach89 írta:Köszi gekkodan te egy őszinte gerinces ember vagy!!!!
Egy darab e-mailt kaptam, balboa7 nevezése alapján, az Arsenalra. Idézem:
Dátum: 2008. december 16., kedd, 16:01:02
"Hali!
szeretnék jelentkezni a fifa bajnokságra.
a meccsek letudom játszani az alábbi időpontokban: csütörtök este 8órától vasárnap délután 3ig...a többi időpontban sajnos koleszos net miatt nem tudok kapcsolatot létesíteni a játékon belül!
csapatom pedig az Arsenal lenne, ha nem foglalt még...
üdv
tamás"
Ez az egyetlen e-mail amit az Arsenalrol kaptam.
Fórumon pedig ezt írtam neked, lapozz vissza:
"Elküldve: 2008.12.16. 19:55:29 Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
Akkor már fel is raktalak ezek szerint? balboa7?"
Ha te neveztél balboa7 néven, akkor megkapod.. Erre vonatkozott a kérdésem. Honnan tudjam melyikötök milyen néven nevezett? Megkérdeztem, nem válaszoltál, gondoltam te vagy balboa7. Ezek szerint nem.
De Arsenalrol 1 mailt kaptam.
Ezek szerint annyiban vétkes vagyok, hogy nem kérdeztem rá még konkrétabban, hogy ki kicsoda. Ezt elismerem. AZT HITTEM, HOGY TE NEVEZTÉL BALBOA7 NÉVEN. DE EZT MÉG A FÓRUMON IS MEGKÉRDEZTEM, OLVASD VISSZA.
De tőled mailt nem kaptunk, egy Arsenal van a postafiókban. Ha nem hiszel nekem, kérdezd Ozsit, majd ő is tanusítja.
Gerinctelennek meg nevezz mást baszki. Hárman dolgozunk azon, hogy ez a bajnokság normálisan és jól működjön. Fórumot csináltunk rá, sorsolunk, elérhetőségeket küldünk, segítünk amiben tudunk.
Köztünk egy félreértés van lluis, de nevezz hazug és ócska embernek... Ha neked így jó.....
Max félreértettük egymást, de mailt nem kaptunk tőled ezt hangsúlyozom. És még rá is kérdeztem, hogy te vagy-e balboa7.