Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
takivini
Capitá del Barça

2008.12.21. 23:17:47

VictorValdes19 írta:Valami tipp :?:
Szvsz próbáld meg egy másik portálról letölteni. Mert a fájlokkal lehet vmi gubanc.
:wink:
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.21. 22:56:14

Újra itt (sajnos..).Naa szal letöltöttem még1szer....kitömörítettem...majd amit kitömörítettem azt megint kicsomagoltam (na ezt jólmegaszamondtam :D )......felraktam.....majd meg crackkeltem....rámeek a megnyitásra s megkérdezi,hogy "akarja e futtatni?" mondom igen.....s azt írja ki,hogy "A telepítés közbe hiba történt!Telepítse fel újra!" :evil:. Pedig ha 10-szer nem raktam fel,akkor 1szer sem....

Valami tipp :?:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.12.21. 14:10:19

Több ilyen hszt SENKITŐL sem akarok meglátni!

SE PRO, SE KONTRA! A vita személyes síkra tévedt teljesen, aminek 0 köze van a topic témájához, törlöm is az egészet. Már pedig ha személyes síkra téved ,akkor a legkézenfekvőbb módszer a pü, email, msn. normális beszélgetési normák betartása esetén pedig az OFF jellegű topicok.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.21. 11:17:33

maxyyy!

Felszabadult kaszus helye, te vagy a várólistán az első helyen, küldtünk mailt és pü-t, jelentkezz mihamarabb!

d
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Katalán88
Capitá del Barça

2008.12.21. 11:11:28

Rszergej ott van a http://eurobarcafifa.atw.hu/ az msn címem, és vegyél fel.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.12.21. 09:49:34

telepitő kodot vki irja le léccci!!! örök hálám
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.12.20. 23:14:05

Telepítsd újra. :!:
Szerk.: lehet hogy nem jött le rendesen, szóval talán azzal próbálkozz akk hogy újra leszeded.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.20. 23:02:30

Hmmm...srácok nagy a baj... :? Felraktam a Fifát,aztán crackkeltem is.....Elakarnám indítani valami futtatást jelenít meg...mondom ok rámeek...utánna meg azt írja,hogy "hibásan lett telepítve.telepítsd újra!"

Mi tévő legyek :?: :roll: :evil: :oops:

szerk.:G-Jay sajna már nem 1-szer telepítettem újra...

szerk.:OK.Leszedem újra.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2008.12.20. 23:24:48-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.12.20. 20:36:19

Már akkor világos volt lluis, hogy te egy hirtelen haragú ember vagy, mikor amiatt ugráltál mert valakitől kikaptál. Ha ennyire nem érdekel a bajnokság, akkor meg minek reklamálsz?
Én is csak gratulálni szeretnék gekkonak és Ozsinak az ötletért és megvalósításért, Perreronak pedig a honlap minőségéért! (annak ellenére h megkaptam a favágó rangot, pedig ő több sárgát és pirosat szedett már össze ellenem :lol: )
Ha valaki felismeri a saját stílusát lluislach stílusában az kérem ne jelentkezzen a bajnokságra, és ne nézze meg az oldalt sem! Minden más érdeklődővel szívesen játszunk szerintem!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.12.20. 20:01:18

vki fifa telepitő kodot irja lécc!!! előre is köszi
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.12.20. 16:12:31

Itt is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a jelentkezett játékosok, a bajnokság oldalán, a megfelelő topicba, írják be msn elérhetőségeiket legalább. Továbbá a versenyleírást figyelmesen olvassák el.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.20. 15:51:01

socio66 :!:

Köszönöm a szavaidat, Ozsi és Csongor nevében pedig az elismeréseket is, bár még nem tudjuk, hogy zárul a bajnokság, reméljük minden okés lesz a végén is :wink:

Az meg külön respect, hogy kiálltál mellettünk / mellettem.

Köszi :wink:

Yaya Touré - a szikla.

socio66

2008.12.20. 15:49:41

lluisllach89!
Nem tudom mit szenvedsz itt,nincs jobb dolgod? Dani annak ellenére is korrekt volt Veled,hogy Te sértegetted Őt..Azt persze nem tudom pontosan mi történt a nevezésednél,de még ha igazad van,akkor sem kéne így felfújni a dolgot.Ahelyett hogy jelentkeznél várólistára,ahonnan szinte biztosan bekerültél volna a játékba,a késlekedők miatt..Ehelyett reklamálásoddal elvesztetted az esélyét is a játéknak. Gratulálok..
A szervezés egyébiránt tökéletes,átlátható,és profi.Már csak a játékosoknak kell felnőni ehhez a szinthez,és akkor nagyszerűen fog működni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2008.12.20. 15:51:02-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.20. 14:32:33

A továbbiakban a bajnoksággal kapcsolatban minden KIZÁRÓLAG itt:

http://eurobarcafifa.atw.hu

És aki a kolléga (lluisllach89) stílusában "reklamál", "beszélget", "kérdez" és hasonlók, az egy gramm válaszban ne reménykedjen.

Yaya Touré - a szikla.

lluisllach89
Director del Fútbol

2008.12.20. 14:30:02

gekkodan írta:
lluisllach89 írta:Utolsó hsz-eim egyike ezen az oldalon: MSNEN MEGÍGÉRTED HOGY BEÍRSZ ODA?
Leírtam itt bő 10 perce, hogy mi történt. Megígértem msn-en, nem is tagadom, mert benéztem az Arsenalt, azt hittem, hogy az a te mailed. Ezek szerint nem. De még rá is kérdeztem itt.

Megoldást akartam neked javasolni még 20 perce és gondoltam értelmes módon megoldjuk úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Ehhez képest gerinctelennek, hazugnak neveztél és egyebek.

Gondolod ezek után van bármi esély arra, hogy mi ma meg fogunk állapodni? Megsértettél, arra nem adtál lehetőséget, hogy tisztázzam a félreértést, a válaszomat sem vártad meg és már becsméreltél.

Részemről a dolog véget ért. Annak ellenére, hogy mélységesen megsértettél, ezt írom: bocs, hogy félreértettelek, én is hibás vagyok.

De a hozzáállásod nem olyan, hogy nekünk bármiről is beszélnünk kéne a továbbiakban, főleg nem a bajnoksággal kapcs.

Ja! És tényleg annak gondolsz, aminek akarsz, ha már így rám törtél.
Bajnokság rohadtul nem érdekel, elhiheted. Mindenesetre sok sikert kívánok hozzá, és KÖSZÖNÖM SZÉPEN EZT A HSZ-T!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.20. 14:25:19

lluisllach89 írta:Utolsó hsz-eim egyike ezen az oldalon: MSNEN MEGÍGÉRTED HOGY BEÍRSZ ODA?
Leírtam itt bő 10 perce, hogy mi történt. Megígértem msn-en, nem is tagadom, mert benéztem az Arsenalt, azt hittem, hogy az a te mailed. Ezek szerint nem. De még rá is kérdeztem itt.

Megoldást akartam neked javasolni még 20 perce és gondoltam értelmes módon megoldjuk úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Ehhez képest gerinctelennek, hazugnak neveztél és egyebek.

Gondolod ezek után van bármi esély arra, hogy mi ma meg fogunk állapodni? Megsértettél, arra nem adtál lehetőséget, hogy tisztázzam a félreértést, a válaszomat sem vártad meg és már becsméreltél.

Részemről a dolog véget ért. Annak ellenére, hogy mélységesen megsértettél, ezt írom: bocs, hogy félreértettelek, én is hibás vagyok.

De a hozzáállásod nem olyan, hogy nekünk bármiről is beszélnünk kéne a továbbiakban, főleg nem a bajnoksággal kapcs.

Ja! És tényleg annak gondolsz, aminek akarsz, ha már így rám törtél.

Yaya Touré - a szikla.

lluisllach89
Director del Fútbol

2008.12.20. 14:21:22

Utolsó hsz-eim egyike ezen az oldalon: MSNEN MEGÍGÉRTED HOGY BEÍRSZ ODA?
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.20. 14:18:24

lluisllach89 írta:Holnap jön akkor az msn napló. Gondolom ha te főnök vagy te csinálod a szabályokat. Azt írtad nekem h ok megkapom, emlékezhetsz rá hisz akkor küldtem el az oldalam linkjét is neked. Holnap akkor jön az msn napló. MEgnyugtattál hogy az enyém. Jah h ő jobb haverod mint én? Lehet. De azért nem küldtem mailt mert MEGÍGÉRTED hogy enyém az Arsenal. Nem így lett. Leteszem az Arsenalról. De bebizonyítom hogy nem vagy 1 őszinte szavahihető ember. Bár tudom hogy ez téged régóta nem érdekel.
OLVASD EL AMIT ITT ÍRTAM 2 HSZ-EL LEJJEBB, KIEMELVE A FONTOS RÉSZEKET.

FÉLREÉRTÉS TÖRTÉNT, de a sorsolást mail alapján csináltuk, ott meg nem szerepeltél.

Tényleg baromira nem érdekelnek a rágalmaid, ameddig arra képtelen vagy, hogy meghallgasd a kérdésedre a választ. Elmondtam mindent, te gerinctelenezel már akkor, mielőtt hallottad volna.

Részemről ezt a vitát lezárom. Ha ennyire jó oldalad van és sok bajnokságod, játssz ott. Itt olyan emberekre van szükség, akik toleránsak és kompromisszumkészek. Hogy javasoljak most neked megoldást, ha hazugnak és gerinctelennek nevezel? Vegyél már vissza. Elismertem, hogy félreértettem a nevezést, mert azt hittem balboa7 vagy, rá is kérdeztem. De te már előtte hazugnak nevezel?

Így javasoljak neked megoldást a mostani helyzetre?

Ja és nem barátom senki sem. A nevezettek közül 2 embert ismerek, Csongort és Ozsit. Fogalmam sincs, hogy ki a másik 14 és magasról ejtek is rá, hogy kék a szemük, vagy zöld. A szabályok szerint jártak el és érvényes a nevezésük.

Nekem mind1, hogy ki van bent, ha működik a bajnokság.

A vitát lezártam. Elnézést kértem a félreértésért, te meg hazugnak nevezel. Nem hinném, hogy folytatnunk kéne.

Yaya Touré - a szikla.

Drigo
Eurobarca Staff

2008.12.20. 14:13:37

Ha már van külön fórumotok légyszi tényleg azt használjátok, főleg az ilyen gyerekes hülyeségekre. Bár gondolom gekkodanék ott sem tartanak igény ilyesmire - hihi -

Ha nem érdekel az ő oldala, akkor minek jelentkeztél? Engem meg a hülyeségeid nem érdekelnek, mindennek megvan a maga helye...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.20. 14:10:21

lluisllach89 írta:Köszi gekkodan te egy őszinte gerinces ember vagy!!!!
Egy darab e-mailt kaptam, balboa7 nevezése alapján, az Arsenalra. Idézem:

Dátum: 2008. december 16., kedd, 16:01:02

"Hali!

szeretnék jelentkezni a fifa bajnokságra.
a meccsek letudom játszani az alábbi időpontokban: csütörtök este 8órától vasárnap délután 3ig...a többi időpontban sajnos koleszos net miatt nem tudok kapcsolatot létesíteni a játékon belül!
csapatom pedig az Arsenal lenne, ha nem foglalt még...

üdv
tamás"

Ez az egyetlen e-mail amit az Arsenalrol kaptam.

Fórumon pedig ezt írtam neked, lapozz vissza:

"Elküldve: 2008.12.16. 19:55:29 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

Akkor már fel is raktalak ezek szerint? balboa7?"

Ha te neveztél balboa7 néven, akkor megkapod.. Erre vonatkozott a kérdésem. Honnan tudjam melyikötök milyen néven nevezett? Megkérdeztem, nem válaszoltál, gondoltam te vagy balboa7. Ezek szerint nem.

De Arsenalrol 1 mailt kaptam.

Ezek szerint annyiban vétkes vagyok, hogy nem kérdeztem rá még konkrétabban, hogy ki kicsoda. Ezt elismerem. AZT HITTEM, HOGY TE NEVEZTÉL BALBOA7 NÉVEN. DE EZT MÉG A FÓRUMON IS MEGKÉRDEZTEM, OLVASD VISSZA.

De tőled mailt nem kaptunk, egy Arsenal van a postafiókban. Ha nem hiszel nekem, kérdezd Ozsit, majd ő is tanusítja.

Gerinctelennek meg nevezz mást baszki. Hárman dolgozunk azon, hogy ez a bajnokság normálisan és jól működjön. Fórumot csináltunk rá, sorsolunk, elérhetőségeket küldünk, segítünk amiben tudunk.

Köztünk egy félreértés van lluis, de nevezz hazug és ócska embernek... Ha neked így jó.....

Max félreértettük egymást, de mailt nem kaptunk tőled ezt hangsúlyozom. És még rá is kérdeztem, hogy te vagy-e balboa7.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.12.20. 14:28:35-kor.

Yaya Touré - a szikla.

lluisllach89
Director del Fútbol

2008.12.20. 14:07:02

Sőőt!!! Akkor holnap este már el tudom küldeni az msn naplót! Csak ne gyere nekem szabályokkal amikor TE MEGÍRTAD MSN-EN HOGY AZ ENYÉM!!!
Akkor az enyém, vagy csak 1 hazug gerinctelen ember vagy?
Befejezem a vitát csak ismerdd be.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.20. 14:02:11

lluisllach89 írta:Én pedig érdeklődni szeretnék a bajnoksággal kapcsolatban. Ugyanis Gekkodannal megbeszéltem az Arsenalt azt mondta beír, enyém. 1: Hogy hogy más van beírva? 2: Hétfőn tudok bizonyítékot mutatni ugyanis albérletes gépemen van az msn napló. 3: Hogy fordulhat ilyen elő? :shock:
Megmondtam, hogy a szabályokkal kapcsolatos reklamációt csak a fórumon fogadunk el. A nevezések érkezési sorrendben történtek, így aki nem tudott megszerezni egy csapatot, az max magában keresheti a hibát, mert lassú volt.

Ne szórakozzunk már ilyenekkel, amikor világos voltam.

Ráadásul ezen az oldalon is elmondtam többször, hogy nincs fórumos jelentkezés. Még az is elküldte mailben a jelentkezését, aki kb már szervező, hiszen a fórumot csinálta (Csongor). Vele is napi kapcsolatban vagyunk, mégis tudott 1 darab, 1 soros mailt írni.

Úgy fordulhat elő, hogy lassú voltál. Azt mondtam beírlak, de küldj mailt. Nem tetted, küldött más, ráadásul kb a 3. jelentkező és elvitte az Arsenalt.

Magadra vess. Ezt megkaptad PÜ-ben is, azért írtam ki ide is, hogy a többi reklamáló is lássa és ne kelljen naponta elmondanom.

Várólistát kérsz :?: Ha igen :arrow: E-MAIL :!: :!:

Yaya Touré - a szikla.

lluisllach89
Director del Fútbol

2008.12.20. 14:00:36

Köszi gekkodan te egy őszinte gerinces ember vagy!!!!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.20. 13:51:35

Megmondtam, hogy a szabályokkal kapcsolatos reklamációt csak a fórumon fogadunk el. A nevezések érkezési sorrendben történtek, így aki nem tudott megszerezni egy csapatot, az max magában keresheti a hibát, mert lassú volt.

Ne szórakozzunk már ilyenekkel, amikor világos voltam.

Yaya Touré - a szikla.

Válasz küldése