0-7-re nyertem

Most 3. vagyok a tabellán. Az elmúlt 2hét leforgása alatt a kezdömből eladtam 8játékost és vettem 6újat így a védelem gyengült. De a csapatom összbe erős. 38csillagot szereztem a mostani meccsen.
Én az utolsó helyezettel játszottam egy bot csapat ellen!FCBMessi19 írta:Kinek hogy sikerültek a hétvégi meccsek?![]()
Ahhoz gratulálok! Az én hétvégém: legyen elég annyi, hogy a szurkolók hangulata karneváli!FCBMessi19 írta:Kinek hogy sikerültek a hétvégi meccsek?Nekem személy szerint csodálatos volt
Az 1. helyezettel játszottam és félidőbe 3-0-ra vezettek. Cseréltem taktikát meg minden és !!!7-3!!!-ra megnyertem a találkozót
Mindenesetre örülök neki és ezzel most 3. vagyok egyenlő ponttal a 2.-al és egy ponttal lemaradva az 1.-től
Ha felveszel szóvivőt akk a szponzori pénz növekedni fog és ezzel nem mész mínuszba. Azért max4et éri meg felvenni mert kb annyit hoznak hetente h a bérük megtérül.Z.Chris írta:Hát én csak a 7. osztályba vagyok, ami nektek a 6. osztálynak felelne meg.
De amúgy sokat számit a szponzor hangulata? A HCP azt mutatja, hogy megérne felvennem még a 3 közgazdászt, vajon megéri? (Ugyanis a 3 közgazdász hozna 768eFt-ot hetente, de a bérük kifizetése pedig 1.080eFt-ba fájna.Vagy a HCP ezt is beleszámolja és úgy lenne 768eFt-t plusz?)
Mert igy is alig jövök ki hetente pozitiv mérleggel, ha felvennék 4 szóvivőt akkor minden héten negativ lenne a mérlegem. Szóval nem tudom, hogy most mit csináljak.
Csak én gondolom azt, hogy nem fogják elvinni?Ronaldinho&Barca írta: Szilveszter Benedeczki (261430566)
Kikiáltási ár: 12 000 eFt
Kevesebb játékossal is el tudsz boldogulni!Z.Chris írta:-Épp 22 játékosom van, nem szeretném azt, hogy egy sima kis barátságos meccsen meg sérüljön akármelyik játékosom a hétvégi kezdőcsapatból. ( Igy is elég az, hogy ma megsérül a remek kapusom akire a hétvégi csapatba védett, 4 hét) Szóval ez kilőve.
-Nemzetközi hazai kupa barátságos meccseket szoktam mindig játszani.
. Kilőve.
-Segédezőm igy is csak 7 van ( 6kapus 1 segéd ) . Kilőve.
-Annyit tudtam csinálni, hogy kirúgtam egy Sportpszichológus-t és felvettem 1 szóvivőt, de ez még igy is kevés lesz.
Dobj ki néhány játékost, esetleg nemzetközi hazai kupa barátságos meccset játsszál, ha kell rúgj ki pár segédedzőt, szóvivőt meg tényleg vegyél fel, mert az csak segíthet!Z.Chris írta:Hát én csak a 7. osztályba vagyok, ami nektek a 6. osztálynak felelne meg.
De amúgy sokat számit a szponzor hangulata? A HCP azt mutatja, hogy megérne felvennem még a 3 közgazdászt, vajon megéri? (Ugyanis a 3 közgazdász hozna 768eFt-ot hetente, de a bérük kifizetése pedig 1.080eFt-ba fájna.Vagy a HCP ezt is beleszámolja és úgy lenne 768eFt-t plusz?)
Mert igy is alig jövök ki hetente pozitiv mérleggel, ha felvennék 4 szóvivőt akkor minden héten negativ lenne a mérlegem. Szóval nem tudom, hogy most mit csináljak.
Valószínűleg az h nincs szóvivőd azok tudják felnyomni a szponzorok hangulatát 5-öd osztályig elég 4 szóvivő.Z.Chris írta:A szponzor hangulata mitől függ?
Győztem 9:0-ra, +20.000eFt és amúgy is +313.000eFt-t pluszba vagyok pénzügyileg és most leesett a hangulata "higgadt"-röl "ingerült"-re.
Mi lehet az oka?![]()
Ha edző vki azt nem lehet kirakni átadólistára max kirúgod.MQuC írta:Rendicsekk :p de akkor sem ha már nem ő az edző? Mert le lett váltva. Vagy ezt is érzékeli a játék?:D
Edzőt nem rakhatsz átadólistáraMQuC írta:Középszerű edzőmet ha leváltottam, megveszi valaki? Érdemes kitenni az átadólistára?