ElBartimaeus írta:
Idővel!

Amúgy a 2 évet 2 szezonra értettem. Most fel akarok jutni, amire minden esélyem megvan, ami első idényben nem lenne rossz.

Akkor több pénzt zsebelnék be már úgy alapból. A 2. helyért van valami díj amúgy? Én csak annyit hallottam, hogy több szurkoló lesz, vagy mi.

Akkor jobb pénzügyi helyzetben már több kapusedzővel dolgozhatnék. Az erőnléti edzésből meg szép lassan veszek vissza, mert már kezdik elérni a jó szintet, vagyis a remek, nagyszerű és a jó szintet, hogy egész pontosak legyünk. Lehet siettem a kapusedzéssel, de nem bánom annyira, hisz most ők a legjobban edzhető játékosaim. Amúgy a segédedző csak az erőnlétre van hatással, vagy ha mondjuk van belőle 8 és én gólszerzést edzek, akkor az jobban fog fejlődni?
nem bántásból csak segítség. a hattrick fórumon van egy olyan topik, hogy Magyar Mentorprogram. ott elolvasod az első hozzászólást, majd , ha annak megfelelően jelentkezel rá, akkor kapsz egy mentort magad mellé. ő segít megérteni az alapokat, belerázódni a játékba, hogy aztán később teljesen élvezni tudd.
de a kérdésekre gyors válasz:
- a második hely feljutást érő hely. kapsz egy kevés pénzt, meg a mostani szurkolótáborod szerint 10% csatlakozik még.
- a kapusedzéssel nem siettél, kezdőknek az a legjobb, mert csak két játékost kell venni és az a leggyorsabb is.
- erőnlétedzés azért nem kell annyi, mert a jó erőnlét teljesen jó az összes játékosnak. a fiatalok meg remekre is eljutnak hamar sokkal kevesebbel is.
- a segédedző a mezőnyjátékosok formájára és, ha nem védést edzel, hanem mást, akkor az edzés gyorsaságára van hatással csak és kizárólag. szóval ha gólszerzést edzel, akkor igen az gyorsabban fejlődik.
- kapusedzőknél ugyanez. a kapusok formájára, illetve ha védést edzel, akkor annak a gyorsaságára hat.
- az erőnlétedzést se az edződ, se a segéd illetve kapusedzők nem befolyásolják.