kabekabe írta:
Kidobhatod, bár ha pár évvel fiatalabb lennne pár százat kaphatnál érte: Én 200-ért vettem kapust 17 évesen(első igazolásom volt) és most adtam el 416 000-ért(bár fejlesztettem rendesen).
MÁS: 6. oszályban vok és nem állok rosszul: egy győzelem, egy vereség, mivel a kapusomból lett pénzem, igazoltam 4 játékost(egy csere, egy a kapusom sérülése miatt kellett, kettő kezdő) és fejlesztettem a stadiont, már látom, hogy nagyon megérte, sokkal nagyobb a jegybevételem.
Hát, őt már kidobtam, főleg, hogy van kettő fiatalabb, akiket edzek, lehet épp te javasoltad

Most próbálkozok, a pénzügyi helyzetem nem engedi, hogy 2 segédedzőnél és négy kapusedzőnél többet fizessek, de azért remélem, hogy jól fognak fejlődni. Az első edzésen (bár akkor még több kapusedzőm volt) 0,25-t javult mind a kettő védése. Ha kb hasonló tempóval fognak fejlődni, akkor gyorsan sokat tudok majd keresni, aztán meg megpróbálok okosan igazolni.
Szerk: egy mérkőzés kimenetelét mennyire befolyásolhatja a taktika erőssége? Mert most kb azonos erejű csapat ellen játszottam, mégis 4-t gurítottam nekik és a legszembetűnőbb különbség az a taktika erőssége volt: neki alap, nekem meg széleken támadás (remek).