Am: Bánk Szarka vagyok a Popmundon

kamaj írta:Én is fent vagyok a Popmundon elég régóta, de még mindig csak az elején járok (460 napja kezdtem).
Szerintem bőven meg. Én kp-knál is csinálni fogom, mert van egy pár pontrúgás őrült, aki azt hiszi, hogy olyan sokat számít és akár 100 rugóval többet is kiadnak érte. Emellett az a jó benne, hogy nagyon gyorsan edzhető, gyakorlatilag 16 hét alatt fel lehet vinni katasztrofálisról ragyogóra. Kapusnál ez még gyorsabb, mert 25% bónuszt kap. Szerintem bőven megéri, de próbáld ki és ha lassú lesz, max nem csinálod.kamaj írta:Egy kérdésem lenne is a tapasztaltabbakhoz: Ha kapusokat edzek mennyire éri meg pontrúgást edzeni? Megéri azt a sok edzést?
Játszik.barcafan0911 írta:Nem tudom mennyire tartozik ide, de a hattricknek van egy partner oldala, a Popmundo. Játszik innen valaki rajta?
Az átadás ugyanolyan fontos mint a játékszervezés, szóval elsősorban ezt a kettőt kell figyelembe venni. Hasznos lehet még a védekezés vagy a gólszerzés is, de a legfontosabb az átadása és játékszervezés.Z.Chris írta:Erre valaki?Kérdés: 3-5-2-be játszom és középső kp.-t szeretnék venni akkor csak a játékszervezést nézzem, vagy mi fontos még?![]()
Kinek, hogy sikerült a hétvége?
Hát, őt már kidobtam, főleg, hogy van kettő fiatalabb, akiket edzek, lehet épp te javasoltadkabekabe írta: Kidobhatod, bár ha pár évvel fiatalabb lennne pár százat kaphatnál érte: Én 200-ért vettem kapust 17 évesen(első igazolásom volt) és most adtam el 416 000-ért(bár fejlesztettem rendesen).
MÁS: 6. oszályban vok és nem állok rosszul: egy győzelem, egy vereség, mivel a kapusomból lett pénzem, igazoltam 4 játékost(egy csere, egy a kapusom sérülése miatt kellett, kettő kezdő) és fejlesztettem a stadiont, már látom, hogy nagyon megérte, sokkal nagyobb a jegybevételem.
Kidobhatod, bár ha pár évvel fiatalabb lennne pár százat kaphatnál érte: Én 200-ért vettem kapust 17 évesen(első igazolásom volt) és most adtam el 416 000-ért(bár fejlesztettem rendesen).elbandi írta:dobd ki csak nyugodtanElBartimaeus írta:Karol Erban
Van valaki, aki szerint érdemes kiraknom átadólistára, vagy inkább csapjam ki egyből? 600-ért tenném ki, hogy esetleg valami minimálisat keressek rajta. Kérdés, hogy megéri-e?
Meg kell szüntetni az ificsapatot,majd ajánlatos heti 4000-et invesztálni a 'lottóba',és heti egyszer húzhatsz.gygerike írta:Én meg azt szeretném kérdezni hogy lehet átváltani ifiakadémiárol huzásos variációra ??
Megszünteted az ifiakadémiát. Ha most hoztad létre, akkor még egy ideig nem szüntetheted meg, én meg is jártam vele, de most már nem bánom, talán kapok egy két jobb játékost.gygerike írta:Én meg azt szeretném kérdezni hogy lehet átváltani ifiakadémiárol huzásos variációra ??