Péter: köszi! Egyébként tessék elolvasni a szabályzatot, az sztem egyértelmű. Most kivételt teszek: szóval ha döntetlen lesz, s idegenben lőtt gólok száma is egyenlő, akkor igen, harmadik meccs kupaszabályokal. Ott ugye van hosszabbítás és büntetőpárbaj, ha kell. Az utolsó, ténylegesen a helyezésekért vívott meccseket kupaszabályokkal kell majd, de az még odébb van, s majd felhívjuk rá a figyelmet
Zoli: nincs semmi gond, benne van a pakliban. A csatárom remek formáról esett vissza gyengére, plusz vesztett kb. ezernyi TSI-t, pedig csak két hétig edzettem átadást. Visszaálltam a csatáredzésre, de a csökkenés folytatódott... Ez hogy, meg miért? Még csak 21 éves, teljesen egészséges...
Szóval jó kis meccs lesz a debreceni visszavágó, nagy téttel, vérbeli keleti rangadó. Nyilván nem mondtam le az elődöntőről, s nem leszek csalódott, de most úgy érzem nyernünk kellett volna egy góllal. A sérülés csak azért jött rosszul, mert egy kapust tartok, szóval így legalább két bajnokit kihagy, tehát igazolnom kell. Van most 170 millióm, de egy-két fiatal csatárt akarok venni, vagy egy valamire való átadású és játékszervezésű középpályást.