Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még lehet feliratkozni!1. Michaabee
2. House
3. Messa
4. Z.Chris
5. CFirpo3
6. bowlinggolyo
7. baguvixXx
8. Theo
9. langpeter14
10. MessiFan
MichaaBee: 2009.05.02. írta: Arra gondoltam, hogy csinálhatnánk egy "Eurobarca Föderáció" c. oldalt. Itt mindenki magának tölthetné fel a csapatáról az infókat. (Nyilatkozatok, meccsek, játékosok stb.)
Az alapoldal elkészítését én vállalnám, a saját tartalmat pedig mindenki magának tölthetné fel.
Akinek van ilyesmihez kedve és támogatja az ötletet, az kérem jelezze!
Annak tudatában, hogy a MK-ból és a Gamperből is kiestem, már lekötöttem barátságos meccset jövőhétre.torrestoni írta:Paks - A. S. C. Mike
egyenes kieséses szakasz, alsó ház, rájátszás - 09. 05. 27. Paksi Arena
Én az első két 6-odos meccsemet megnyertem, igaz, hogy aztán 10 meccses vereségi szériám volt, de az mellékes.kleno04 írta:Na gyerekek![]()
Mindenkinek először is sok sikert kívánok az új szezonhoz, másodszor meg én most kezdem meg a szerepésemet a hatod osztályban és már nagyon várom remélem sikerrel veszem az első akadályt![]()
Na úgy ennyi, Sok sikert Mindenkinek
Ehhez ismernünk kéne az ellenfelet, hogy milyen értékeléseket produkál a csapatod, meg az övé stb.stb.stb.kudu írta:Most játszom hétvégén első meccsemet a VI. osztályban.
Milyen taktikát tudnátok ajánlani?
A védelmem a gyenge pontja a csapatomnak, a középpályám és a csatársorom viszont elég erős
VII. osztályban a kreatív játékkal játszottam, itt is jó lesz az?
Inkább kérdezz meg vmi HT-májert, bár iylen függvényben maradjon a 3:5:2!kudu írta:Eddig 3-5-2t játszottam.
Középpályám úgy van, hogy van 2 remek játékszervezésű játékosom (egyik 19, másik 28 éves), mellette van 3 jó játékszervezésű, meg 2 jó szélsőjátékú játékosom.
Csatárokból meg van 3 db jó gólszerzésű, meg 1 megfelelő gólszerzésű.
És jelenleg is játékszervezés edzésen vagyok (jó edzővel)
Ezek függvényében is a 4-5-1 lenne megfelelő?
Ha a középpályád erős és a csapatodnak alapból jó az átadása, középen támadást javasolnék! Ja, meg 4:5:1-et!kudu írta:Most játszom hétvégén első meccsemet a VI. osztályban.
Milyen taktikát tudnátok ajánlani?
A védelmem a gyenge pontja a csapatomnak, a középpályám és a csatársorom viszont elég erős
VII. osztályban a kreatív játékkal játszottam, itt is jó lesz az?
Ilyen előzmények után: 90 perc után 0-0,majd a 98. percben az ujjonnan vásárolt játékszervezőm góljával megnyertem a meccset!!langpeter14 írta:Sikerült 1 olyan 6odosztályu ellenfelet kapnom,aki ellen semmi esélyem!Az előző szezonban bajnokságot nyert,és csak az elvesztett osztályzója miatt maradt a 6odban!!!A legjobb játékosának több a TSI-je mint az egész csapatomnak összesen,pedig most lett megerősitve pár remek játékossal!!![]()
Szerk: Nem 1,hanem 6 játékosának van nagyobb TSI-je,mint az egész csapatomnak!
A következö körben valószinüleg tényleg sikerül kiesnem,mivel 1 4edosztályú csapatot kaptam,de legalább megint otthon játszhatok,és ez +13000 eft-t jelent!bowlinggolyo írta:Ki h számol meddig jut el a kupában?
Ezt honnan veszed?bowlinggolyo írta:
Más:A Kupában simán 0-7re nyertem és kb a 6-7. körig számítok.Szóval ha nem nagy baj akk egy kicsit megakasztom a Gampert.Tényleg Tóni h gondolod a párosításokat ez elődöntőben?(A két legerősebb csapatot(Révfalu Se, Bowlinggolyo FC) 1 ágra teszed h legyen esélyed a döntőre?:D)