Mind a kettönk csak kapcsolodni tud,és nem m1..retek írta:IP-címeket megnézed mindkét gépen, (Tűzfal off) Aztán beírod a játékban, az egyik hostol, a másik Connectol, aztán mehet a partyEnrique21 írta:Halihó!
Tesómmal kiszeretnék próbálni a gamét,ugy h összekötjük a 2 gépet.De valaki leirná nekem a lépéseket,h mit kell beállitani,és hol?Mert még igy nem játszottunk!Szóval ha valaki segitene,megköszönném!
IP-címeket megnézed mindkét gépen, (Tűzfal off) Aztán beírod a játékban, az egyik hostol, a másik Connectol, aztán mehet a partyEnrique21 írta:Halihó!
Tesómmal kiszeretnék próbálni a gamét,ugy h összekötjük a 2 gépet.De valaki leirná nekem a lépéseket,h mit kell beállitani,és hol?Mert még igy nem játszottunk!Szóval ha valaki segitene,megköszönném!
Ez az a kép ahol a nyelvet lehet kiválasztani? Mert ott Entert kell nyomni! De valószínűleg már próbáltad nem?krissz88 írta:V.ki segítsen légyszi! fifát végre sikerült fölraknom de indulásnál kihoz egy képet ("sötétben az ember tartja a labdát) és innen nem megy sehova! Valaki segítsen légyszi!![]()
![]()
Lehet neked van igazad...De én már lusta vagyok felrakni a FIfátbarcakiraly írta:Nekem akkor csavarta meg Ronaldinho amikor a num. billentyűzeten nyomogattam a 2,4,6,8-as gombokat...
Habár lehet nem ez a megoldás...
húúúú...asszem Shiftet nyomva tartod és a nyilakkal irányítod merre csavarja...de ha nem a shift akkor CTRL...De ez csak szabadrúgásnál műxikFernando írta:Emberek hogy lehet a fifában csavarni a labdát?
Szabinál és csak a natúr lövésnél már mindent kipróbáltam és tök idegesítő hogy 30-ról kapom Yestétől a csavert filókat![]()
Ez sem segítettretek írta:re-install!Morminho írta:Ezt nem hiszem el![]()
Eddig minden okén ment, de most már nekem sem indul el! Azt írja ki, h CD/DVD emuláló program futtatása észlelve...stb.stb. Még azall a Virtual cd hide-al sem indulViszont, a számítógépem 2 felhasználóra van osztva, és a másodikon meg elindul a game
re-install!Morminho írta:Ezt nem hiszem el![]()
Eddig minden okén ment, de most már nekem sem indul el! Azt írja ki, h CD/DVD emuláló program futtatása észlelve...stb.stb. Még azall a Virtual cd hide-al sem indulViszont, a számítógépem 2 felhasználóra van osztva, és a másodikon meg elindul a game
THXbarcakiraly írta:Bitlord-dal!!!!!!(ott van a programok közt)Barcaboy!!! írta:Fm 6 torrentjét hogyan lehet megnyitni?barcakiraly írta:A kezdőlapon fenn van a crack.
Daemon Tools-szal kell megnyitni.(Ugyanitt letölthető)Vki tud adni egy címet ahonnan ingyen letölthető?
Bitlord-dal!!!!!!(ott van a programok közt)Barcaboy!!! írta:Fm 6 torrentjét hogyan lehet megnyitni?barcakiraly írta:A kezdőlapon fenn van a crack.
Daemon Tools-szal kell megnyitni.(Ugyanitt letölthető)Vki tud adni egy címet ahonnan ingyen letölthető?
Fm 6 torrentjét hogyan lehet megnyitni?barcakiraly írta:A kezdőlapon fenn van a crack.
Daemon Tools-szal kell megnyitni.(Ugyanitt letölthető)
http://www.xwing.atw.humáté11 írta:Bocsi srácok nem tudná nekem valaki feltölteni a fifa06 crackjét?fontos lenne