Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Xzibit25 írta: Már nem csak egy van???Nem ma volt az egyik 10:10-kor?Vagy tán rossz csapatot nézek?
Más:Légyszi aki szeretne egy eurobarcás ifibajnokságot írja le a csapata nevét és h mikor van vége a mostani bajnokságának.
Golyo azt tom h te csatlakoznál és dec. 12.-én van vége a bajnokságodnak.
Ok.Sztem nem lehet kilépni mert én is csak most tudnék kilépni a bajnokságból tegnap óta mióta vége van az uccsó fordulónak.Eddig csak bajnokság keresése volt most már van bajnokság elhagyása is.CFirpo3 írta:Én is benne lennék egy Eurobarca Ifi Bajnokságban. Van még 3 meccsem, de ki lehet lépni belőle nem?
Már nem csak egy van???Nem ma volt az egyik 10:10-kor?Vagy tán rossz csapatot nézek?Guardiola írta:Nekem meg ket merkozesem van hatra a bajnoksagbol, szoval ha olyankor hozztok letre szivesen beszallok.kamaj írta:Még kéne pár ember és szívesen létrehozom...Xzibit25 írta:Most akkor mi van az ifibajnoksággal?Nekem ma 18:00-kor lesz uccsó bajnokim.
Szóval nincs még valaki aki mostanság végez az ifibajnokságában és benne lenne egy Eurobarcás ifibajnokságban
Nekem meg ket merkozesem van hatra a bajnoksagbol, szoval ha olyankor hozztok letre szivesen beszallok.kamaj írta:Még kéne pár ember és szívesen létrehozom...Xzibit25 írta:Most akkor mi van az ifibajnoksággal?Nekem ma 18:00-kor lesz uccsó bajnokim.
Szóval nincs még valaki aki mostanság végez az ifibajnokságában és benne lenne egy Eurobarcás ifibajnokságban
köszi sikerültkamaj írta:Nos akkor tudsz felhozni onnan játékost, ha elmúlt már 17 éves, és ha jól emlékszem 112 napot eltöltött az akadémián. Ha ezeknek a feltételeknek teljesül a játékos (és az adott héten nem vittél fel már előtte egy másik ifit), akkor a játékos oldalán jobb oldalon ott lesz a szerződésajánlat és ott tudod felhívni a nagycsapatba.ultrasur írta:Több fontos kérdésem is lenne:
1 Hogy tudok az ificsapatból felvinni játékost?A legegyszerűbb módja, ha laza játékot állítasz be a meccsre és pár mérkőzés után felmegy normálisra.ultrasur írta:2 A hangulatot a gyilkosrol hogy tudom feljebb tornázni?Sztem nem azon múlik a dolog hogy támogató vagy-e avagy sem hanem inkább hogy mennyire vagy jó manager illetve mennyire jól gazdálkodsz a pénzeddel. De mivel én se vagyok nagy játékos ezért, ezt biztosra nem merném kijelenteni, de sztem nem ad annyival többet a Támogatottság, hogy ne lehessen jól játszani ezt a játékot.ultrasur írta:3 Ha nem leszek támogató úgy van e esélyem sokáig menetelni?
Remélem sikerült segítenem neked
Nos akkor tudsz felhozni onnan játékost, ha elmúlt már 17 éves, és ha jól emlékszem 112 napot eltöltött az akadémián. Ha ezeknek a feltételeknek teljesül a játékos (és az adott héten nem vittél fel már előtte egy másik ifit), akkor a játékos oldalán jobb oldalon ott lesz a szerződésajánlat és ott tudod felhívni a nagycsapatba.ultrasur írta:Több fontos kérdésem is lenne:
1 Hogy tudok az ificsapatból felvinni játékost?
A legegyszerűbb módja, ha laza játékot állítasz be a meccsre és pár mérkőzés után felmegy normálisra.ultrasur írta:2 A hangulatot a gyilkosrol hogy tudom feljebb tornázni?
Sztem nem azon múlik a dolog hogy támogató vagy-e avagy sem hanem inkább hogy mennyire vagy jó manager illetve mennyire jól gazdálkodsz a pénzeddel. De mivel én se vagyok nagy játékos ezért, ezt biztosra nem merném kijelenteni, de sztem nem ad annyival többet a Támogatottság, hogy ne lehessen jól játszani ezt a játékot.ultrasur írta:3 Ha nem leszek támogató úgy van e esélyem sokáig menetelni?
Ez igaz nem lehet de amúgy sem agyon nézegetnél ilyen idő intervallumban ha igen akkor meg megnézed először a fiatalabb régiót és utána a következőt. Szerintem nagyon eltalálták bár egy kicsit engem is zavar ez az idő beállítgatós hülyeség.CFirpo3 írta:De nem lehet akármilyen életkorúakat keresni, csak két határ közöttieket. Nem lehet egyszerre 18 és 30 éveseket keresni. Vagy csak én nem jöttem még rá, hogy hogy kell.![]()
Ha lesz időm, részletesebben megnézem.
Igen.socio66 írta:Mi egy bajnokságban vagyunk?MessiFan írta:
Mivel bowlingolyo nem válaszolt ezért én szívesen játszanék veled 1-et.
mi az ID-d?
Még kéne pár ember és szívesen létrehozom...Xzibit25 írta:Most akkor mi van az ifibajnoksággal?Nekem ma 18:00-kor lesz uccsó bajnokim.
Mi egy bajnokságban vagyunk?MessiFan írta:
Mivel bowlingolyo nem válaszolt ezért én szívesen játszanék veled 1-et.
Mivel bowlingolyo nem válaszolt ezért én szívesen játszanék veled 1-et.socio66 írta:Valaki egy ifi barátságost?
szombat 14:00 az időpont.
nem teljesen ertem a problemad okat... most is ugyanugy meg lehet hatarozni az ár intervallumot ami kozott jatekost akarsz keresni:CFirpo3 írta:Megnéztem végre ezt az új átigazolási rendszert.
Nagyon rossz. Főleg, ha az ember max. 20.000eFt-ból gazdálkodik és nem igazolhat drágán.![]()
Ezentúl, ha kell valaki, majd írok a fórumra.
Én szívesen játszanék veled 1-et. Kipróbálnám az ifimet egy profi ellenbowlinggolyo írta:Valaki egy ifi barit.![]()
![]()
![]()
Ezt már sokszor elmondták de megismétlem. Egyik sem éri meg mert mind1ikből csak visszakapod azt a pénzt amit beleölsz.szajko írta:Szerintetek támogatni jobb az ificsapatot vagy csináljak egy akadémiát?![]()
Meg anyagilag melyik éri meg jobban?
Előre is köszi.