Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetsz magyar, török, orosz, kínai, bármi. A collegenel kell beállítani, csak jó sokat kell vinni hogy elérj a magyarhozVictorValdes19 írta:Aha, köszi a válaszokat. Maddennél megvárom az új részt, de az NBA-t szerintem beszerzem.
Főleg a my player módja érdekel. NHL-be két dolgot hiányolok, nem tudom, hogy NBA-be, hogy van ez. Európai játékos lehetek-e? Vagy csak tengerentúli? Illetve, hogy lehet-e a válogatottba szerepelni?
Madden Augusztus 30, NBA Október 4 elvileg. Ha már csak ilyen "kevés" idő van hátra, szerintem megéri várni.VictorValdes19 írta:Barátomnál játszottam az NBA2k11-el és a Madden 11-el. Nagyon megtetszettek, unalmas órákba szívesen elütném velük az időt. Ugye nem sokára megfog jelenni az új rész belőlük. Várjak velük, vagy inkább szerezzem meg a 11-es részeket most?
Ti még nyomjátok NBA-vel?Bob_Marley írta:Big Z valóban vicces, elég könnyű sapizni!
Kicsit unatkoztam a főnök szabin, behoztam laptopot (psszt), s elkezdtem nemrég egy Ass-t a Memphis-szel!
Tavaly online ligában is velük voltam, így ezért is esett rájuk a választás!
29 meccses szezont szimuláltam, bár le kellett nyomni 1-2 meccset, mert akadozott a bejutás, de beosontunk 8ik helyen![]()
Cserélgettem rendesen, mert szeretem begyűjteni a draftcetliket![]()
Kezdő:Lowry-Harden-Gay-Zacsi-Kis Gasol
Mindig nagyon szeretem ha magas poszton erős játékosaim vannak, lepattanózás, s könnyű pick&roll játék miatt, itt ez duplán igaz, a tornyom nagyon odaver![]()
pad: Chalmers-C.Brewer-Webster-Powe-Kurt Thomas
Tetszik a csapat, kicsit szokatlan, hogy az irányítóm tud triplát dobniRáadásul nagyon jó a Grizzlies playbookja, sok a körbe futós 2-3 elzárásos közép távoli üres dobóhelyzet!Van egy kifejezetten jól működő play amikor először az SG kap egy sima egy emberes elzárást, amivel megkapja a triplánál, s miközben fut az SF a túloldalt 2 elzárást kap, s ahogy megkapom SG-vel passz tovább SF-nek és egyedül ácsorogva csak be kell suhintani!
![]()
Első PO meccsen Spurs-t megvertem 105-89-re a védekezéssel nincsen gond, a cserepad picit gyengébb, de szerencsémre Parker fault gondokkal küzdött, s Ginobili tripláira rendre kiértem, Duncan viszont volt hogy 2 emberes szorításban is bedobta a pozíciós dobását
Viszont sok pattanót szerzek, köszönhetően a Gasol-Randolph kettősnek, s Powe is nagyon hasznos!
1 szó mint száz nem egy atom kerettel rendelkező, viszont nagyon szerethető jó kis igazi CSAPAT ez a Memphis
MessiFan írta:Eladtam a lelkemet az ördögnek ;D
Miután a Hawksal kikaptunk a második körben a Heat-től 4-3-ra, és megnyerték a PO-t 4-0-ra a Spurs ellen, és offseasonban felajánlottak egy szerződést, így Bibby-ért cserébe a Miami Heat-be játszok
Első meccsen 16 pont, 3 reb és 7 assist.
Am az első szezonomat így átlagoltam:
Alapszakasz: 20 pont, 4 reb és 6,5 assist
Rájátszás: 23 pont, 8 reb és 5 assist
Jajjjj neeeFernando írta:Call of Juarez - The Cartel?
Kiakasztottam. Bejövős volt.
Na ezt nem kellett volna beírnodFernando írta:Call of Juarez - The Cartel?
Kiakasztottam. Bejövős volt.
nem,a boxban kell formázni. ha valami fájlt ráraksz,pl egy profil mentést,akkor majd a gépen már nem kell tökölni a mappaszerkezet kialakításával.MessiFan írta:
Értem. És PC-n? Mert boxom még nincs és a gépre szedtem le.
Értem. És PC-n? Mert boxom még nincs és a gépre szedtem le.daffy írta:berakod a boxba,ott leformázod és működik isMessiFan írta:De még is hogyan kell megcsinálni hogy el lehessen menteni?
mert nem is lehet. van hozzá a kingdoms kiegészítő,abba van amerikai hadjáratkakasugynok007 írta:Megvan valakinek a Medieval II Total War????
Hogy lehet partra szállni amerikában?Azt írja nem lehet partra szállni!