Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
márpedig 16 hét egy szezonrisubarcafan írta:szerinted mindenkinek vna osztályozó?.... nem mindenkinek 16 de mind1
szerinted mindenkinek vna osztályozó?.... nem mindenkinek 16 de mind1mindorokke_barca írta:risubarcafan... egy teljes szezon 16 het! 14 meccs + 1 osztalyozo+ 1 szunet...
Rendben van hogy nem értenek hozzá, de lehet pont olyna nézi a játékosom és ha már 3 ember licitál egmyás közt felis vihetik 5000eFTre is én meg cska jól járok, érted..CFirpo3 írta:Akkor azok vagy kezdők és még nem értenek a játékhoz vagy csak szimplán nem értenek hozzá vagy csalnak.risubarcafan írta:tudom sokszor hallottam már róla, de vannak olyanok akik télle gmegvesznek egy rossz játékost ilyen 10-20 ezer eFTért és az az életbe nem fejlődik semmit, szal... vannak fura dolgok
Akkor azok vagy kezdők és még nem értenek a játékhoz vagy csak szimplán nem értenek hozzá vagy csalnak.risubarcafan írta:tudom sokszor hallottam már róla, de vannak olyanok akik télle gmegvesznek egy rossz játékost ilyen 10-20 ezer eFTért és az az életbe nem fejlődik semmit, szal... vannak fura dolgok
Nem akarlak piszkálni de azok mind csalások őket ha bejelentik akkor szépen ki is rúgják a htból. Azok a csapatok több szezon óta csak gyűjtögetnek és ijen kakikat vesznek h a másik csapatuk pénzhez jussonrisubarcafan írta:CFirpo, figy amíg olyanokat látok hogy egy 18 éves kis trutyit, akinek 240a TSI-je és megveszik 2millióért rá 2hétre meg kirúgják.. érted, most ezzel simán kereshetnék ha a kis nyomik megnézik licitálnak rá 8-10ezer eFT is kasználhatnék..
Akkor felvilágosítalak h ijen gyorsan nem esik a szintje és ez 36 éves korára is min ragyogó lesz ha nem jobb.tenkl írta:elég öreg már, és ilyenkor nagyon gyorsan visszafejlődik... szerintem pár hónap múlva már csak remek-lesz. De erre a párhónapra bárkinek jól jöhet
Hogy miért akarom eladni mert csak nekem nincs rá szükségem van elegendő játékosom a középpályára.Danka00792 írta:Ez igen, grat hozzá!bowlinggolyo írta:Ha vkit érdekel van egy 32 éves természet feletti játékosom eladó az ára 185000 eFT.
Megkérdezhetem, hogy miért akarod eladni?Egy ilyen játékos bármikor jóljöhet tartalékként, vagy ennyire kell a pénz?
nincs pénzem,fölösleges próbálkoznod..risubarcafan írta:socio, neked meg jól jönne egy szélső úgy látom :$ xDDD
sajnos, de reméljük hogy a külföldiek bugyuták ^^CFirpo3 írta:Csak az ilyenből kevés van.risubarcafan írta:ha a kis nyomik megnézik licitálnak rá 8-10ezer eFT is kasználhatnék..
Na!risubarcafan írta:hát 20évesen még jól fejlődik, és akinek szélsőre vna szüksége, az szerintem 2szezon alatt felviszi és máris király játékos lesz, meg nálam amikor játszott, mindig a meccs embere volt
Mert sajnos én se állok anyagilag a toppon, és gondoltam ha kevésért adom, többen licitálnak rá, de eddi gnem nagyon és holnap jár le, megkell mondjam nekem nem volt bajom a játékával, de néha áldozatoka kell hozni, lehet megvna az utódja, de még majd eldől a szerdai kupa meccsen.socio66 írta:Akkor miért adod elrisubarcafan írta:hát 20évesen még jól fejlődik, és akinek szélsőre vna szüksége, az szerintem 2szezon alatt felviszi és máris király játékos lesz, meg nálam amikor játszott, mindig a meccs embere volt
Akkor miért adod elrisubarcafan írta:hát 20évesen még jól fejlődik, és akinek szélsőre vna szüksége, az szerintem 2szezon alatt felviszi és máris király játékos lesz, meg nálam amikor játszott, mindig a meccs embere volt
Nem csak a csillagja számít. Én pl. először a képességeit, a formáját és az erőnlétét figyelem, aztán nézem meg a csillagjait.risubarcafan írta:de azt nem hiszem el hogy egy szélső, aki 3 csillagos, és fiatal nem kell senkinekés a ki kiálltási ár, CSAK 2000eFT, ne mondjátok hogy ez egetrengető összeg
Sztem nem egetrengető, de nekem személy szerint nincs sok pénzem.risubarcafan írta:de azt nem hiszem el hogy egy szélső, aki 3 csillagos, és fiatal nem kell senkinekés a ki kiálltási ár, CSAK 2000eFT, ne mondjátok hogy ez egetrengető összeg