14 hét a teljes szezon, és van egy 3 csillagos szélsőm, 20 éves 870 TSI-velCFirpo3 írta:Az ugye 1 teljes szezon?mindorokke_barca írta:viszont legalabb 16 hetet a csapatodnal kell legyen
Nem tom.Ha ott van a meccseknél akkor lesz ,ha nincs akkor nem lesz.matyi02 írta:És nekem akkor nem lesz kupameccsem ?Xzibit25 írta:Kupameccs most lesz szerdán.És azért nincs meccsed szombaton mert még nem kezdődik a bajnokság.matyi02 írta:Hello mindenkinek !![]()
Valaki aki akar játszani bari meccset az hivjon ki itt van az azonosítóm : 1647875
Am valakik már kupáról beszéltek vagy mi h jövő hét szombaton nálam nincs mérkőzésEz mér van vagy nekem nincs
![]()
És nekem akkor nem lesz kupameccsem ?Xzibit25 írta:Kupameccs most lesz szerdán.És azért nincs meccsed szombaton mert még nem kezdődik a bajnokság.matyi02 írta:Hello mindenkinek !![]()
Valaki aki akar játszani bari meccset az hivjon ki itt van az azonosítóm : 1647875
Am valakik már kupáról beszéltek vagy mi h jövő hét szombaton nálam nincs mérkőzésEz mér van vagy nekem nincs
![]()
szelsokent jatszatom, kozeppalyat edzek... vagyis nagyon kis hatassal van az o jatekszervezesere.. szamokban ez annyit jelent hogy 1 szintet, jelen eletkoraban szelsokent, ugy h kozeppalyat edzek, 54 het alatt lepne... mivel csak 50%-os edzest kapnak a szelsok... ha kozepen jatszanak akkor is kene 27 het neki... vagyis maximum 1 szinttel lenne most lejebb a jatekosomdepth írta:Azért esett csak ennyit, mert azon a poszton van amit edzésen is nyomsz vagy tényleg ilyen keveset csökkennek csak? Erőnlétét fenn tudod tartani?mindorokke_barca írta:...
Azért esett csak ennyit, mert azon a poszton van amit edzésen is nyomsz vagy tényleg ilyen keveset csökkennek csak? Erőnlétét fenn tudod tartani?mindorokke_barca írta:...
dehogyis... 32 evesen meg nem kezdenek visszafejlodni... 34 korul csak... viszont megeri megvenni ugy hogy kesobb edzot csinalsz belole... sokkal olcsobb alkalmazni egy jatekosod edzonek, mintha vennel egy uj edzot... viszont legalabb 16 hetet a csapatodnal kell legyen ...csak egy pelda... en is vettem meg februarban egy akkor meg 34 eves jatekost... most 36 eves... titani volt... es most termeszetfeletti... azaz 8 honap alatt esett 1 szintet... meg1szer mondom.. 36 eves... nem 32...ja es o az edzom... jo edzo, megfelelo vezetoi kepesseggel. vilagklasszis tapasztalat... a tapasztalat edzonel akkor szamit. amikor jatekosodat edzokent akarod alkalmazni, minel nagyobb a tapasztalata... annal olcsobban tudsz edzot faragni belole..elég öreg már, és ilyenkor nagyon gyorsan visszafejlődik... szerintem pár hónap múlva már csak remek-lesz. De erre a párhónapra bárkinek jól jöhet
elég öreg már, és ilyenkor nagyon gyorsan visszafejlődik... szerintem pár hónap múlva már csak remek-lesz. De erre a párhónapra bárkinek jól jöhetDanka00792 írta:Ez igen, grat hozzá!bowlinggolyo írta:Ha vkit érdekel van egy 32 éves természet feletti játékosom eladó az ára 185000 eFT.
Megkérdezhetem, hogy miért akarod eladni?Egy ilyen játékos bármikor jóljöhet tartalékként, vagy ennyire kell a pénz?
Ez igen, grat hozzá!bowlinggolyo írta:Ha vkit érdekel van egy 32 éves természet feletti játékosom eladó az ára 185000 eFT.
na már van is egy téma: mennyire hülye vokdepth írta:teljesen mindegy, h van e valami. te akkor is teleírod hülyeségekkel, ha éppen semmi téma nincs.Xzibit25 írta: Azt elhiszem h szerdán lesz itt élet és már várom is.
teljesen mindegy, h van e valami. te akkor is teleírod hülyeségekkel, ha éppen semmi téma nincs.Xzibit25 írta: Azt elhiszem h szerdán lesz itt élet és már várom is.
Majd lesz itt élet ha beindul a kupa,addig ne várj sokat,nincs miről írni..Xzibit25 írta:Végre beindult az élet.![]()
![]()
Kupameccs most lesz szerdán.És azért nincs meccsed szombaton mert még nem kezdődik a bajnokság.matyi02 írta:Hello mindenkinek !![]()
![]()
Köszi.elbandi írta:köszi.neked isXzibit25 írta:Én is csak azért várom, mert bot csapat az ellenfelemelbandi írta: én nagyon nem mert rohadt nehéz ellenfelet kaptam![]()
![]()
![]()
Amúgy azért sok sikert a meccshez.
köszi.neked isXzibit25 írta:Én is csak azért várom, mert bot csapat az ellenfelemelbandi írta:én nagyon nem mert rohadt nehéz ellenfelet kaptamXzibit25 írta:Húúúúúúúúúúúúúúúúúú.Már nagyon várom a kupameccset.Kár h még csak Szombat van
![]()
![]()
![]()
Amúgy azért sok sikert a meccshez.
Én már nagyon örülnék ha szerda lenne,amúgy mikor kezdődik a bajnokság???bowlinggolyo írta:Rem ez nem sokáig lesz így.CFirpo3 írta:Jah. Mostanában nincs semmi érdekes dolog. Nincs bari meccs. Nincs Kupa. Nincs bajnokság.Xzibit25 írta:De hihetetlenül sokat írunk most ide.