Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Am te mit edzetsz?socio66 írta:oké,kipróbálom azt.
oké,kipróbálom azt.bowlinggolyo írta:Mivel én is 3-5-2zök ezért szerintem az a legjobb de ahhoz előbb bomba kp kell bomba támadással. Ami még nincs meg neked ezért ajánlom a 4-5-1et mert nem fogsz kikapni és építheted a kpdat is. Hidd el én is így kezdtem.socio66 írta:]És ha én 3-5-2 ben akarok játszani? arról mi a véleményed?
Mivel én is 3-5-2zök ezért szerintem az a legjobb de ahhoz előbb bomba kp kell bomba támadással. Ami még nincs meg neked ezért ajánlom a 4-5-1et mert nem fogsz kikapni és építheted a kpdat is. Hidd el én is így kezdtem.socio66 írta:]És ha én 3-5-2 ben akarok játszani? arról mi a véleményed?
És ha én 3-5-2 ben akarok játszani?bowlinggolyo írta:Mert megvan a támadó egységed nem kellett volna venned elég a 4-5-1-es felállás és ha a két szélről megtámogattad volna akkor sokkal átütőbb támadásod lennesocio66 írta:bowlinggolyo!
ezt most kinek írtad? én miért jártam volna vele jobban? nem értem..
Nincs mit ez természetes én ajánlottam fel.CFirpo3 írta:Köszi a segítséget!
Én ebben játszottam egész végig, és nagyrészt mindig magas volt a labdabirtoklási arányom.socio66 írta:Játszott már valaki 3-5-2-es felállásban?
ezt a taktikát szeretném a bajnokságig gyakoroltatni,aztán pedig játszatni. Érdekelne mi a véleményetek róla.
Mert megvan a támadó egységed nem kellett volna venned elég a 4-5-1-es felállás és ha a két szélről megtámogattad volna akkor sokkal átütőbb támadásod lennesocio66 írta:bowlinggolyo!
ezt most kinek írtad? én miért jártam volna vele jobban? nem értem..
Szerintem jobban jártál volna megveszed tőlem őtsocio66 írta:Ja,ismerős valahonnan..![]()
Jól jártál vele.
Aritz Sánchez,és Robert Kuliczkowski.Danka00792 írta:Van valakinek eladó (lehetöleg fiatal vagy öreg) kapusa, aki nem tul jó játékos, de azért a 7. osztályban megállja a helyét? Csak egy kapusom van.![]()
Ja, és lenne egy kérdésem, alul ugye ottvannak a csere helyek. Pl az egyik helyre kapust lehet tenni, ha odateszek egy mezönyjátékost, akkor azt be tudom cserélni mezönyjátékosra is, vagy csak kapusra?
Beteheted.De a gép cserél ha lesérül vki és arra a posztra cseréli be ami oda van írva.Danka00792 írta:Van valakinek eladó (lehetöleg fiatal vagy öreg) kapusa, aki nem tul jó játékos, de azért a 7. osztályban megállja a helyét? Csak egy kapusom van.![]()
Ja, és lenne egy kérdésem, alul ugye ottvannak a csere helyek. Pl az egyik helyre kapust lehet tenni, ha odateszek egy mezönyjátékost, akkor azt be tudom cserélni mezönyjátékosra is, vagy csak kapusra?
Ja,ismerős valahonnan..Xzibit25 írta:
Én is most vettem egy új csatárt.
Gabriel Garcia.![]()
![]()
Én is most vettem egy új csatárt.socio66 írta:Most vettem egy új csatárt!![]()
Gaëtan Riemen
22 éves,730 a TSI-je,nagyszerű az erőnléte,és jó a gólszerzése!
mindez 5400 eFT(!)-omba került..
JajaCFirpo3 írta:És akkor mindig az új jelentés után játsszak nem?
Én is tudok már felállást állítani.Most vettem egy játékost és végre be tom tenni.Danka00792 írta:Köszi, végre tudok állítani felállást. Megis kaptam a nekem járó 5000 eFT-t.Xzibit25 írta:Kihívtalak.
Köszi, végre tudok állítani felállást. Megis kaptam a nekem járó 5000 eFT-t.Xzibit25 írta:Kihívtalak.
És akkor mindig az új jelentés után játsszak nem?bowlinggolyo írta:Ha rámész az ifiakadémia menüpontra akkor ott lesz egy ojan fül h edzés. Ott fogja írni h kit kb mijen szintűnek lát. És ha rákattintazs arra h erről a meccsről akkor már látni fogod h ez az az edzés-e vagy az még csak az előző.CFirpo3 írta:honnan tudom, hogy mikor van edzés?