2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez teljesen jogos.bando8 írta:Én sem szeretem Roddick játékát és semmi extrát nem találok benne a szerváin kívül, úgyanúgy mint te. de azt akartam azzal mondani hogy ezen a napon ezt a Nadalt ő is jó eséllyel legyőzte volna.
már hagyni akarnám a témát,de ezekre muszáj írnomgekkodan írta: Nadal salakon verhetetlen, de kemény borításon talán az Ausztrál Openen volt utoljára klasszis a játéka.
Persze hozzáteszem, hogy Federer mentálisan kb ott volt akkora kátyúban, mint a Nadal-szurkolók szerint Rafa most. Így azt a győzelmét meg erről az oldalról lehetne megközelíteni, de felesleges. Mondjuk beszédes, hogy Federer annyira padlón volt, hogy még sírt is a meccs után milliók előtt.
Hát.......érdekesbando8 írta: Úgy látom hogy a salakos Nadal nem tartozik a legjobb 3 kemény pályás játékos közé. Év eleje óta jobb lett Murray, Roddick és Del Potro is. Kíváncsian várom utánuk tud-e eredni Nadal.
Minden szavaddal egyetértek. A jelenlegi keménypályás király egyértelműen Federer, Őt követi Del Potro és Murray. Ez sem vitás.bando8 írta:Látom nagy Nadal rajongók vagytok, úgyh jobb ha óvatosan fogalmazok. Ha azt mondjátok arra aki Del Potrót dícséri, hogy nézzem mögé a dolgoknak akkor nézzetek mögé ti is. egy meccsen ami 6-2 6-2 6-2re végződik nem nagyon tudok fontos pontokról beszélni. Inkább arról hogy volt egy játékos aki sokkal jobb volt a másiknál. Nadal nagyszerű teniszező, de a sérülésén kívül azt is látom rajta ez alapján a meccs után hogy mentálisan nincs a csúcson. Pont ez volt az amiben eddig sokkal jobb volt például Del Potrónál. De most nem az. Én is kíváncsian várom mikorra áll össze újra a játéka. viszont ha már Melbournt említetted. Akkor Rafa volt hasonlóan nagy formában mint most az ellenfél. Szerintem az meg neki volt egy kicsúszott eredmény. Úgy látom hogy a salakos Nadal nem tartozik a legjobb 3 kemény pályás játékos közé. Év eleje óta jobb lett Murray, Roddick és Del Potro is. Kíváncsian várom utánuk tud-e eredni Nadal.
Az a mondandóm lényege, hogy Del Potro jelenlegi formája sokkal többet nyom a latba, mint az érvek Nadal gyenge játéka mellett. Tudom, hogy sérülés és ilyesmik, de könyörgöm, azért eljutott a legjobb 4 közé egy GS-en, úgy hogy a Murrayt alázó Cilicet tegnap sima 6-0-al küldte haza.ozsimiki írta:Jó Dani nagyon le vagy nyűgözve ,de ne magyarázd bele,h nem számított az enyhén fontos játékokban,h Nadal elrontott "pár" breaket. végülis mit számít igaz? lehet normálisan is örülni, úgy,h ilyesmiket figyelembe veszel.
Majd azt számold meg,h az argentin breakjeinél, mennyiszer volt ,h Nadal elrontotta,és mennyiszer csinálta meg saját maga, és rájössz miért írom.
ettől függetlenül megérdemelten nyert, ezt senki sem vitatta, nem tudom te miért vitatod azt,h Nadal lényegesen többet hibázva kapott ki,mint szokott. 27 ki nem kényszerített hiba, 3 kevés gémet hozott szettben, nála ez eszméletlenül sok.
itt az alapja,h miért írtam.
Benne van a sérülése is, de nem csak ez a baj. Ez egyszerűen nem Rafa napja. Küzd, hajt, akar én ezért szeretem, most is megmutatja, h mekkora ember is valójában.ozsimiki írta:
első nagy versenye visszatérés után, szép eredmény ez is, ennek ellenére számomra rossz érzés látni kikapni, mert úgy gondolom,eléggé benne van a sérülése.
arról meg,h mit küzd most is, mutatja,h mekkora sportember. legtöbb tag elcsapkodta volna a fenébe már,és zuhanyozna.
Azért ne legyünk ennyire elfogultak. Nadal nem szokott ennyit hibázni, többször ütött fontos pillanatban olyan labdákat a hálóba, amiket máskor 10ből 10szer bevág. Nagyon jó Del Potro, de egy topformában lévő Nadal ellen nem sok sansza lenne.[/quoteKluivertinho írta:bando8 írta:Ez a Del Potro nem hinném h jelenleg bárkitől is kikapna 3ban. Fantasztikusan játszik. Nadalnak esélye sincs, nem kell itt kihagyott breaklabdákról beszélni. 6-2 6-2 van... nagyon nagy verés is lehet belőle. Ezen a meccsen Nadal csak egy statiszta és ez Del Porto érdeme.
Igen van még egy mecs addig, DE szerintem Djokovic jelenleg kevés, h megverje. Jelenleg mindenki kevés. Federer messze a mezőny előtt van...sajnosgekkodan írta: Azt viszont kétlem, hogy a jelenlegi Del Potro bárkitől is kikapna sima 3 szettben. Ez olyan, mint Wimbledon, amikor egy nála jelenleg gyengébb Roddickra mondta mindenki ezt, aztán fél napot szórakoztak egymással minden idők egyik legjobb rövidítését bemutatva.
Del Potro jelenleg senkitől nem kap ki 3 szettben, badarság ezt mondani. Mint ahogy az sem tény még, hogy a nagy svájci mágus döntőt játszik, van még 1 meccse addig
Azért ne legyünk ennyire elfogultak. Nadal nem szokott ennyit hibázni, többször ütött fontos pillanatban olyan labdákat a hálóba, amiket máskor 10ből 10szer bevág. Nagyon jó Del Potro, de egy topformában lévő Nadal ellen nem sok sansza lenne.bando8 írta:Ez a Del Potro nem hinném h jelenleg bárkitől is kikapna 3ban. Fantasztikusan játszik. Nadalnak esélye sincs, nem kell itt kihagyott breaklabdákról beszélni. 6-2 6-2 van... nagyon nagy verés is lehet belőle. Ezen a meccsen Nadal csak egy statiszta és ez Del Porto érdeme.
Megmondtam, hogy az argentín kész játékos lettkanty írta:
Igaz, h hibázik Rafa is, de azt is el kell ismerni, h Del Potro hihetetlenül koncentrál. Szinte minden break labdánál beüti az első szervát.
Nagyon egybe van az argentin.
A döntőbe(ha ott lesz) akkor sima 3 szettben ki fog kapni Federertől, mert mentálisan el fog fogyni.
Igaz, h hibázik Rafa is, de azt is el kell ismerni, h Del Potro hihetetlenül koncentrál. Szinte minden break labdánál beüti az első szervát.ozsimiki írta: de erről szó sincs,arról van szó,h 5-6 break lasztiból 3-4et saját hibája miatt nem használt ki, és ez idegesít. őt mégjobban gondolom, a mezőny legerősebbje volt mentálisan sérülése előtt, most közel se azt látom.
0-2 ről nem tudom mi lesz, sokban akkor nem fogok reménykedni, főleg ilyen break kihasználással. viszont akkor ajánlom az argentinnak,h legalább ilyen magabiztosan játszon a döntőben is,és ne sz.rja össze magát.
mert nem játszik rosszul, ennek ellenére legalább annyira köszönhető ez az állás Rafanak,mint neki.
a fenét. ha arról lenne szó,h leüti a pályáról nem is zavarna,mert még koránt sem nyerte vissza a sebességét, és ez nem azon látszódik,h nem éri be a lasztit,mert beéri,csak nem olyan időben,h abból jól adja vissza.kanty írta:Nem lesz ez igy jó![]()
![]()
Ha nem lesz agresszivebb Rafa, akkor del Potro egyszerűen le fogja ütni a pályáról.
Plusz még az argentin hihetetlenül koncentrál a fonots pontoknál