2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyértelműen egy nagyon jó döntő lenne az. Két fiatal, gyönyörű szovjet leányzó..S.Agüero írta:Bejutott az elődöntőbe Lisicki és Sharapova is.![]()
Nem lesz könnyű meccse Sharapovának Lisicki ellen.
Egyébként Sharapova-Azarenka döntőt várok, ahol sztem Sharapova fog nyerni.
Igen, remélem így is lesz, bár nálam így néz ki a sorrend,ha választanom kellene ki nyerje: Nadal, Tsonga, Murray, DjokoLG írta:Sztem innentől Nadal és Murray között fog eldőlni. Én Djokonak szurkolok, de ő füvön nem olyan jó azért, Tsonga meg ügyes gyerek, jó formában is van, de sztem azért kevés egy Wimbledon győzelemhez. Murray-nek viszont simán lehet esélye, nagyon jó formában van, és otthon játszik.
meg hát azért ütöget ott a hölgyekkel együtt vagy tizenx wimbledoni győzelem is - csak navratilovánál 9 -, úgyhogy nem ugatják a teniszt.ozsimiki írta:Egyrészről az egyik legnagyobb Magyar teniszező, Temesvári Andi játszik, a valaha volt legnagyobb női teniszező ellen, Navratilova ellen, másrészről pedig csak a melegítésről maradtál le Fed meccsén. Azt hiszem megbocsájtható a sport tévének.S.Agüero írta:Na... leülök mondom megnézem mit alakít Federer Tsonga ellen, aztán erre vmi páros meccset adnak... most komolyan kit érdekel a páros meccs mikor Federer meccs van?![]()
Egyrészről az egyik legnagyobb Magyar teniszező, Temesvári Andi játszik, a valaha volt legnagyobb női teniszező ellen, Navratilova ellen, másrészről pedig csak a melegítésről maradtál le Fed meccsén. Azt hiszem megbocsájtható a sport tévének.S.Agüero írta:Na... leülök mondom megnézem mit alakít Federer Tsonga ellen, aztán erre vmi páros meccset adnak... most komolyan kit érdekel a páros meccs mikor Federer meccs van?![]()
S.Agüero írta:Na... leülök mondom megnézem mit alakít Federer Tsonga ellen, aztán erre vmi páros meccset adnak... most komolyan kit érdekel a páros meccs mikor Federer meccs van?![]()
Hát én már tegnap se nagyon hittem,hogy befejezi..Fecooo írta:Rafa nyilatkozott, h nem biztos, h folytatni tudja a versenyt
http://www.nemzetisport.hu/tenisz/nadal ... 14?nocache
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/13935232.stmozsimiki írta:
Please ha lesz Nadal nyilatkozat, lökjétek ide, köszi!
VAMOS RAFA!
szerk: Fish ellen kötelező lesz továbbmennie, nagy adogató,de nem szabad gondot okoznia egy Del Potro után.
ha meg Nadal nem sérül meg, 3 szettben megy továbblluisllach89 írta: Szerk.: Behúzta Nadal, ha nem csúszik el Del Potro szerintem kiejtette volna, de elcsúszott
Mardy Fishlijacska írta:kellemeset csalódtam. Nadal megérdemelten győzött, de hogy sikerült 4 szetben., ki a következő ellenfél?