Már bocs, de ahogy reagáltok az is tipikusan magyar. Kikaptunk semmi baj. Nekünk ez az EB innentől kezdve nem számít! Vagyis inkább a csoportmeccsek óta már nem. Nekünk az olimpiai kvalifikációs torna fontos, az volt a lényeg, hogy továbbjussunk, és minél több éles mérkőzést játszhassunk (Eb éremre reálisna nézve nem volt esély), ami ezen felül jön, az hab a tortán. Ez a csoportban végig meg is volt, ma nem. Sok oka lehet. Egyrészről azért 3 igen erőkifacsaró meccsen vagyunk túl. Másrészrőlk az izlandiak jó játékosok, skandináv stílusban játszanak, nem lehet őket soha leírni, és kb. végig dominálni kell ellenük, mert rettenetesen nehezen törnek meg. Szerencsésen alakult a csoportunk, így csak a spanyolokkal szemben kerültünk lépéshátrányba. Ha verjük a horvátokat (és ehhez ne ebből a mérkőzésből induljunk ki), akkor ismét partiban vagyunk. Az is fontos tényező, hogy kb. nem bírtuk el az esély súlyát.
Beállók nagyon fontosak voltak ma, sajna a zubairól alkotott véleményem erősödött (0 gól). Átlövők is indiszponáltak voltak, de ez bellósnak is köszönhető. Minden átlövőnek kell zárás, visca el barca nem is tudom honnan veszed, hogy nem. Nem klasszikus zárásra kell gondolni, hanem mikor a beálló annyit elér, hogy fél (!) ütemmel később tudjon kilépni rá. De az is látszott, hogy valahogy nem akartak sikerülni a dolgok, rengeteg kapufánk volt. Szerintem ez egy nagyon jó tapasztalat volt ez a meccs, rengeteg hiányosságra rámutatott. El kell felejteni a csúnya részeket, a hibákat kijavítani. Szlovéniát verjük meg, horvátoknak nehezítsük meg a dolgát. Balic már régen nem csillog a régi fényében, kérdés, hogy mennyire kapja össze magát ilyen ki-ki meccsekre. Ettől függetlenül lesz aki megoldja a dolgokat (Vori, Alilovic, Duvjak, Lackovic és Cupic, ha nem is egész meccsen, de időszakosan hátukra tudják kapni a csapatot). A 3. hely nagyon jó lenne, akkor talán német-szerb-lengyel hármasból kapnánk ellenfelet az 5. helyért, egy újabb stílusú kézilabdával találnák szembe magunkat, ami még 1-2 hibára rávilágítana. Még, ha ki is kapunk, elég felkészülten mehetünk az olimpiáért, és ha ott meg kvalifikáljuk magunkat, akkor szerintem ennek az olimpiára lenne kihatása. Hiába az Eb a legerősebb szakmailag, presztízse azért még az olipiának nagyobb. Inkább ott "mákoljunk" be egy érmet... Egy akármilyet