Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nocsak...meg is lesz az a center?Bob_Marley írta:És ne felejtsük Knicks-Celtics rangadóval indulunk!Ny-Boston sportrivalizálás a legnagyobb a tengerentúlon, kár hogy ez idáig nem ér el, no mindegy stremen is jó lesz!
Ha jól tudom a mi meccseinket közvetíti legtöbbször az alapszakaszban országos csatorna, úgyhogy jó streamek lesznek!![]()
According to Delonte West's Twitter account, he asked for a one dollar signing bonus, and from his demeanor, it obviously didn't go over very well. It's unclear whether he is referring to his negotiations with the Celtics or another team.
Átutalom neki én csak maradjon
A Westes sztorit hallottam, érdekes, hogy igazi center nélkül akarunk csapatot csinálniIgaz KG is tud C-t játszani, csak már a lábai nem olyanok mint a 2000res évek elején
És igazoltuk Greg Stiemsma de ő D-Ligából jött fene se tudja mire képes!
Ráadásul ha JO megy a Hornetsbe (hihetetlen, hogy nem tudunk elszakadni a darazsaktól...), akkor írta twitteren ő bizony kéri tovább az útilapját Miamiba...
http://www.youtube.com/watch?v=IsYIa3cz ... r_embedded
LETS GO CELTICS
Mindkét meccs kötelezőfcbarca0827 írta:Dallas - Miami és Lakers - Chicago meccsek a Sport TV-ben, Karácsonykor.![]()
Nem hangzik rosszul.![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb ... ca-2108484
Nagy kár érte, jó játékos volt.
Pistons régi kedvencem, ezért nem örülök,hogy Rip elmegy,de akkor már jó lenne,hogy a másik szeretett csapatomhoz jönne, a CelticshezBob_Marley írta: Egy hír:
Rip Hamilton Released By Detroit Pistons.
Ugye tavaly a Po előtt volt róla szó, hogy akarjuk Ray-Ray mögé, s ráadásul tud 3ast is játszani, meglátjuk, én szeretem hamiltont, s van még benne szerintem!Valaki biztos lecsap rá!
Rengeteg szó volt erről a cseréről. Ainge be akarta venni a Pacerset harmadik félnek, de Paul ezek szerint nem csak hosszabbítani nem akar, hanem a bostonban játszani se. Én is örülök, hogy marad Rondo, dobó%át leszámítva az egyik legjobb irányító a ligában.csababarca írta:akkor jó,csak valamikor mintha olvastam volna, hogy szó van egy esetleges paul-rondo cseréről is...
de akkor lehet rosszul emlékszem.
MessiFan írta:
csaba, Paul 100% hogy nem megy a Bostonba.
Bezony, nagyon nagy húzás. És egy Dooling nevű irányítóval is bővült a csapat, akit még nem láttam játszani, de ha marad West akkor Bradleynek annyi. Danielsnek én is nagyon örülökBob_Marley írta:Nem olvastam csak most, elmondani nem tudom mekkorát húztunk ezzel!Aki ismeri Bass-t az tudja miről beszélek!Pufi is jó volt, de Brandon egy igazi energiabomba a padról!Daniels meg az agyrázkódásáig oktatott, zseniális dolgokat művelt!Messze még a szezon kezdet is nemhogy a PO, de alakulunk
ez az nhl és major ligák megcsufolása... egy több évtizedes hagyományt (kelet, nyugat, 6 csoport) számolnak fel csak azért mert a [auto_cenzúra] atlanta átment winnipegbe? akkor minek engedték meg ezt azt egészet?messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nh ... is-2107949
Hm érdekes lesz ez az új rendszer... A Red Wings aránylag könnyű csoportba került, de szerintem az amerikai hokiban ilyet kijelenteni nehéz.
Én bírom a Packers-t, de ezt a meccset nem a Green Bay csapata hozta!!Lionel Kicsi Messi írta:Nem tudom , hogy van itt valaki , aki Packers drukker és én nem akarom megbántani őket, de voltak érdekes fújásaik a bíróknak... nagyot játszott ma a Giants és megérdemeltek volna legalább egy hosszabítást! Giants Defens ma 5re vizsgázott nálam, de Rodgers még mindig fenomenálisan játszik. Mostmár mind1 nyert a Cardinals meg a Pats úgyhogy azért nekem szép az estém:) Mindekinek további szép estét!:)