Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
köszi,ismertem,csak nekem nem mindig hozza be a dolgokat rajta. próbáltam meccs elején, de nem volt jó,mostmár viszont működik.Cumbee írta: Nekem van 1 oldalam, ahol lehet nézni sport2-őt. Annyi a gond, hogy az oldalfigyelőm veszélyes webhelyként tünteti fel, szal valszeg nem túl biztonságos. Én mondjuk több mint 1 hónapja használom, de attól bármi lehet már az én gépemen is, szl csak saját felelősségre nyissa meg, akinek szüksége van rá:
http://tv.stream.com.ru/
Nekem van 1 oldalam, ahol lehet nézni sport2-őt. Annyi a gond, hogy az oldalfigyelőm veszélyes webhelyként tünteti fel, szal valszeg nem túl biztonságos. Én mondjuk több mint 1 hónapja használom, de attól bármi lehet már az én gépemen is, szl csak saját felelősségre nyissa meg, akinek szüksége van rá:csababarca írta:valaki egy működő linket tudna adni a Pats meccshez?
igen,tudom hogy adja a sport tv,de nincs albérletemben tv.
köszöntem.
Talán ez:csababarca írta:valaki egy működő linket tudna adni a Pats meccshez?
köszöntem.
http://88.80.11.29/40055/watch-ny-jets-vs-new-englandcsababarca írta:valaki egy működő linket tudna adni a Pats meccshez?
köszöntem.
Nem kicsit...de most komolyan, oké, hogy az LB sor nulla, de ilyen nekevekből, hogy Asante, Aso, DRC, mégis hogy lehet ennyire fostos secondary-t összehozni??? Castillo húzzon innen el. Nagyon bírom mint ember, jó fej, és a munkabírása határtalan, de nem ért ahhoz, amit most csinál. Nem tud döntéseket hozni, rossz az elképzelése, mindegyik...vagy jó, csak nem a megfelelő emberekkel akarja megcsinálni, csak tudnám mért nem veszi ezt észre?Bob_Marley írta:Az Eaglesre meg ma sincs jelző, rendben jó kis csapat a Bills, de ma is egy rémálom Eazzy számára
Én mondtam neked, hogy jó a Bills! Bár jelenleg ellenünk mindenki szívesen játszana, annyira balok vagyunk...bali 15 írta:Az elmúlt évek miatt nem veszi komolyan őket senki sem. Jár a szájuk jár a szájuk. Szerintem a Patriots mellett a Ravens a legkiegyensúlyozottabb csapat az AFC-ben, de lassan úgy látom, hogy a Billst is komolyan kell venni.Szóval azért furcsállom, hogy nem említi senki a hollókat ráadásul úgy hogy 3-1el állnak Shocked És a Packers mellett a legmegbízhatóbb csapat!No mindey, hajrá Raven meg macik
Eddig nem vettem őket komolyan de most alázzák az Eaglest.
Az elmúlt évek miatt nem veszi komolyan őket senki sem. Jár a szájuk jár a szájuk. Szerintem a Patriots mellett a Ravens a legkiegyensúlyozottabb csapat az AFC-ben, de lassan úgy látom, hogy a Billst is komolyan kell venni.Szóval azért furcsállom, hogy nem említi senki a hollókat ráadásul úgy hogy 3-1el állnak Shocked És a Packers mellett a legmegbízhatóbb csapat!No mindey, hajrá Raven meg macik
Harc az 1/1 pickért! Totálisan mindent megteszünk érte.Bob_Marley írta:Na én is elkezdtem nézni a Bills-Eagles meccset, érdekes!
Régen volt ilyen gyenge az NFC East. Egy mindenhonnan kikapó Eagles és Cowboys, hát a Washington hamarosan kipukkan úgyis...Giants meg tele sérültekkel, és amúgy is gyengültek tavaly óta.bali 15 írta:Ja bocs elszámoltam magam. Mindenesetre szerintem már csak a Wild Cardra esélyes az Eagles, bár most a Seattle méltó ellenfele a Giantsnek.10-4 hogy lehetne? 10-6 volt az Wink
Vezetnek 14-7-re.